![]() |
Citiraj:
|
|
Zapravo nije mi jasno kako mu neće preko 80 jer meni na relativno sličnoj konfi stoji "zakucanih",kako on kaže 125.Dobro,ovo za cod2 i "jadnih" 250 je glupost.
|
Možda bi trebao ugasiti Vertical Sync za promjenu... :smoke:
|
|
rofltraktor :D
|
Citiraj:
|
|
isuse kriste mila majko, pa od kud ovi padobranci ispadaju,evo vrištim od smijeha,grč me uhvatio u stomaku na zadnjih 10 postova LOOL :D :D
|
danas je jos jedan dobijo bananu:banana:
gordon freeman:roller: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=105024 |
Citiraj:
|
O daaaa,hvala bogu na:banned:
Stvarno mu nije trebao takav ispad:fiju: |
Fajer je prenaporan, on i njegove jabuke. Nahvalio je 8800GT da daje trilijardu fps-a i onda mijenja za 3870...a imao je do prije par dana 3850 :D I još tako bezobrazno kenja na komentare u oglasu. :( McG...imaš kakvu prigodnu slikicu? :)
Takvi članovi ne trebaju na PCE forumu. :) |
Fala toru, Jeltzu il kome već xD, lik je stvarno bio naporan, ono dx10.1 ( LOL )
dok sam ga vidio odma gasim forum da ne čitam njegove bljezgarije više :lol2: |
Svasta...
|
Hvala adminima.. Infrekšn je vrijedio ovoga.
|
Napokon da smo i to dočekali:D
Ta njegova wannabe gamer sranja su zbilja bila iritantna:banana: |
Možda se pojavi na sastanku u Osijeku :D
Citiraj:
|
|
Aleluja da ga vise nemoram gledat tu.Vrijedilo je dobit infreksn na trznici za to :)
|
Veliki stucnjak u akciji - http://forum.pcekspert.com/showpost....99&postcount=7
Temperatura proca je 9 stupnjeva zato što je ukljucen Cool’n’Quiet:D |
Citiraj:
|
Ahhhhh to mi je uljepsalo vecer:lol2:
Volim ovakve "strucne" izjave:D |
Rađe bih da se freeman vrati i gnjavi s FPSima, a da Henry dobije bannanu. :) Ili previše tražim? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ono što mene čudi jest to kako on nije zaradio niti jedan infraction dosada, a imao je puno prilika za isti :kafa:
|
Citiraj:
|
Vidi zbilja, trebao si nešto žešće zbiberit :D
Taj put je zbilja i mogao dobiti... Vinko je zbilja imao ''veselja'' s njim :D |
Citiraj:
One gluposti - zašto imam fps manje od susjeda i kako vi ne primjetite razliku od 1 fps-a i ja sam gamer od 5. godine mi se fakat ne čitaju:) A neke ovakve u Henryjevom stilu dobro dođu kad nema kaj na telki pogledat da uljepšaju večer:roller: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:03. |