PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36880)

JoZ@ 02.09.2012. 18:06

Citiraj:

Autor Halos (Post 2227270)
gdje spiskat 250 000 ? :D

di nađe € ?

:lol2:

Halos 02.09.2012. 18:35

Ako hočeš u kunama mogu ti preračunat :D :lol2:

Brko 02.09.2012. 19:04

Citiraj:

Autor Halos (Post 2227270)
E sad onda moram i ja tak... malo malo mi nešto stane ili izbaci stop working.

Zna netko dobrog trejdera, gdje spiskat 250 000 € ? :D

PA Exoskeleton ti je 200 iljada eura :D probaj to :D

Beetlejuice 02.09.2012. 19:28

Može dl. link za taj oblivion lost mod?
Fala!!!

blava 02.09.2012. 19:29

izvoli :)

http://stalker.filefront.com/file/Ob...for_1005;93039

zkljaja 02.09.2012. 19:31

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2227307)
PA Exoskeleton ti je 200 iljada eura :D probaj to :D

nemaju na lageru :D
Gamad, tek kad ja izđiberiram negdje dobro odjelo, onda trejder dobije nesto vrijedno spomena :fuming:

Brko 04.09.2012. 08:16

Pam pam pam paaaaaaaaam... (zvuk fanfara).

Imamo datum, imamo datum, imamo datum... 28th Sep 2012 :D Lost Alpha. Jeeeeees :D Frend se ženi 29.09., tako da mi je to malo setback, ali nema veze, igrat ću kad se otreznim :D

panda505 04.09.2012. 11:49

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2228212)
Pam pam pam paaaaaaaaam... (zvuk fanfara).

Imamo datum, imamo datum, imamo datum... 28th Sep 2012 :D Lost Alpha. Jeeeeees :D Frend se ženi 29.09., tako da mi je to malo setback, ali nema veze, igrat ću kad se otreznim :D

Wait wait wait, a igrat pijan ???

To je jedno od najboljih iskustva koje sam ikad stekel

dobro, slučajno sam skoro razbil miš od 500kn jer sam poludel jer nisam nekaj mogel preći, ali opet, iskustvo i pol :D

Brko 04.09.2012. 11:58

Ne, pijan idem samo spavati. :D niš drugo. previše novaca, truda i volje uloženo u kantu da bi lomatao drven po njoj i oko nje :D čekam ovaj mod već 3 godine, mogu onda se strpiti još i 3 dana da se skroz otreznim. :D

ECHO 04.09.2012. 12:25

@ brko ti imaš živaca čekati 3 dana za trežnjenje ajmeeee:nono: to se mora igrati odma i sad:zdero:.

Jedva čekam ufff kad će kraj mjeseca, a tek je početak:fuming:

Brko 04.09.2012. 12:46

Citiraj:

Autor ECHO (Post 2228409)
@ brko ti imaš živaca čekati 3 dana za trežnjenje ajmeeee:nono: to se mora igrati odma i sad:zdero:.

Jedva čekam ufff kad će kraj mjeseca, a tek je početak:fuming:

Sve ovisi o svadbi, kakva će biti :D možda budem igrao dok se još bude pjevalo, tko to zna :D uglavnom, eto, LA pred vratima... osim ako im se magično ne sruši server, ili uoče kakve gluposti ili "bugove" pa naprave kakav delay do Božića...

zkljaja 04.09.2012. 17:22

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2228423)
Sve ovisi o svadbi, kakva će biti :D možda budem igrao dok se još bude pjevalo, tko to zna :D uglavnom, eto, LA pred vratima... osim ako im se magično ne sruši server, ili uoče kakve gluposti ili "bugove" pa naprave kakav delay do Božića...

Daj, nebudi lud :D
Samo nemoj dolazit na Forum tih dvatri dana dok sam ne zaigras :lol2:

Brko 04.09.2012. 21:29

Citiraj:

Autor papčić (Post 2228647)
Daj, nebudi lud :D
Samo nemoj dolazit na Forum tih dvatri dana dok sam ne zaigras :lol2:

pa vjerojatno ni neću, jer će ova tema biti poplavljena :D

drazac 05.09.2012. 00:19

Nazalost, ne izlazi 28.9.2012.

Odgodjen do jos neutvrdjenog datuma

Brko 05.09.2012. 06:08

Citiraj:

Autor drazac (Post 2228878)
Nazalost, ne izlazi 28.9.2012.

Odgodjen do jos neutvrdjenog datuma

Naravno... :banned::fuming::hitthewal:

da citiram sam sebe:

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2228423)
uglavnom, eto, LA pred vratima... osim ako im se magično ne sruši server, ili uoče kakve gluposti ili "bugove" pa naprave kakav delay do Božića...

panda505 05.09.2012. 13:46

Jadan brko :( :D

zkljaja 05.09.2012. 14:02

Brijem da citaju PCE i namjerno cimaju Brku :D

blava 05.09.2012. 14:05

Ma kakvi,ovo je jedan jebeni uzas u ovoj NPP :nono:
umalo sam razbio kuciste,pa koliko je ovo Monolith zatupljenika u ovoj elektrani
ja sam ih ubio negdje oko 50-tak,penjem se stepenicama kad ono lijepo bloodsucker,controller na mene i jos dvojica sa gauss rifleom i dva sa Grozom
jesu li ti modderi normalni :banned:

sta bi mi preporucili,citao sam malo,OGSME ,Misery,LURK mod za ponovni prelazak ?

ECHO 05.09.2012. 14:37

OGSM ili Clear sky faction mod za SoC:D ako već nisi igrao i pripremi se na uživanciju i horor pogotovo na hard težini:D:care: iskustvo nezaboravno i zagarantirano.

blava 05.09.2012. 15:01

Citiraj:

Autor ECHO (Post 2229265)
OGSM ili Clear sky faction mod za SoC:D ako već nisi igrao i pripremi se na uživanciju i horor pogotovo na hard težini:D:care: iskustvo nezaboravno i zagarantirano.

Hvala comrade ECHO :)
Krenio sam skidati s onog linka sto si dao za OGSM,samo se cini malo komplicirano,no valjda nece biti problema

Brko 05.09.2012. 20:03

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2229219)
Jadan brko :( :D

mah... :kafa:

Citiraj:

Autor papčić (Post 2229232)
Brijem da citaju PCE i namjerno cimaju Brku :D

bilo je i gorih dana... kada su otkazali STALKER 2 :D

Citiraj:

Autor blava (Post 2229237)
Ma kakvi,ovo je jedan jebeni uzas u ovoj NPP :nono:
umalo sam razbio kuciste,pa koliko je ovo Monolith zatupljenika u ovoj elektrani

:roller::roller::roller::roller:

Citiraj:

ja sam ih ubio negdje oko 50-tak,penjem se stepenicama kad ono lijepo bloodsucker,controller na mene i jos dvojica sa gauss rifleom i dva sa Grozom
jesu li ti modderi normalni :banned:
utamanili su te ko zeca, a :D ?

Citiraj:

sta bi mi preporucili,citao sam malo,OGSME ,Misery,LURK mod za ponovni prelazak ?
LURK nije loš. Ja napokon kad sam ga upogonio, čisto OK mod. :goood:

zkljaja 06.09.2012. 16:11

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2215232)
Malo da mu bolje objasnim taj dio :D
Kada te taj Skull zamoli da im pomogneš raznjeti zid, nemoj prihvatiti misiju (ne još). Odeš u freedomovu bazu, ispuni sve misije koje postoje, a da nisu vezane uz cinkanje skulla ili direktna ubojstva Dutya u njihovoj bazi (Baru). Nakon toga odeš do onog glavnog u freedom bazi, kažeš im za invaziju skulla i njegove bande, i biti ćeš poslan do jednog manje važnog čovjeka u freedom bazi da se skupite i pripremite skullu doček. I kod ovog dijela ne odeš odmah do tog manje važnog čovjeka, nego se javiš skullu i kažeš da ćeš im pomoć. Uzmeš sniper sa silencerom, upucaš onog snipera na tornju, kažeš da krenu u napad, brzo otrčiš sve okolo do tog manje važnog čovjeka, i kažeš im za napad. I kad skull i ekipica raznesu zid, ti samo stojiš i promatraš kako ih freedom ubije, te na kraju pokupiš nagradu kod glavnog i postaneš kompić sa freedomom. I uz to imaš punu bazu leševa za pretražit i zaradit malo bogatstvo. Easy :D

Nikako ovo izvest, freedom ekipa mi je zelena (friendly), kad velim Skullu da cu mu pomoc uzmem Vintoreza i gađam snipa od tamo- ubijem ga iz prve sa tih 200m valjda i pojavi mi se "destroy Duty company: FAILED" i Freedom mi postane enemy...

ECHO 06.09.2012. 16:28

Kad kažeš Skulu da ćeš mu pomoći, negađaš snajperistu nego otrćiš u bazu Freedoma i dojaviš njihovom zapovjedniku:D da ih Duty namjerava napasti onda on pošalje ekipu na njih, a ti gledaš sastrane kad se pobiju ostaneš neutral sa Duty i friendly sa freedomovcima:D tako sam barem ja napravio probao sam na par naćina ali neide jedino tako bude OK jedino što misija nebude izvršena ako ubiju i Skulla ako on preživi u borbi još pokupiš i nagradu:D probaj i tako.
Ja sam igrao neki mod gdje su mi po defaultu Freedom crveni i nikako nisam mogao biti friendly već sam bio prisiljen ih potamaniti da bi ušao u bazu i oteo oružje iz skladišta, naravno to mi je teško palo:D

Nybelung 06.09.2012. 16:38

Meni su neutralni, ali ne mogu uć u skladište jer stoji neki lik pred vratima. Ako ga ubijem odmah "pocrvene".

zkljaja 06.09.2012. 16:59

Tog frajera se ili ubije (posljedica je da si enemy sa Freedomom) ili ga se preskoci (stavis stolac ispred njega i preskocis ga sa crouch jumpom-obavezan save prije toga!!) :D

Znaci nece mi Duty postat enemy ako kazem Fox-u da idem s njima u napad, a neubijem nikog od Dutyevaca?

ECHO 06.09.2012. 17:07

:D Neće, sejvaj pa probaj kako sam naveo meni je uspjelo i bilo je sve OK:D

http://zsg.dk/ViewVideo.php?Video=Re...Freedom+armory

Evo ovdje ima opcija koju kolega navodi "preskoći":D

Brko 07.09.2012. 07:26

Citiraj:

Autor ECHO (Post 2230255)
Kad kažeš Skulu da ćeš mu pomoći, negađaš snajperistu nego otrćiš u bazu Freedoma i dojaviš njihovom zapovjedniku:D da ih Duty namjerava napasti onda on pošalje ekipu na njih, a ti gledaš sastrane kad se pobiju ostaneš neutral sa Duty i friendly sa freedomovcima:D tako sam barem ja napravio probao sam na par naćina ali neide jedino tako bude OK jedino što misija nebude izvršena ako ubiju i Skulla ako on preživi u borbi još pokupiš i nagradu:D probaj i tako.
Ja sam igrao neki mod gdje su mi po defaultu Freedom crveni i nikako nisam mogao biti friendly već sam bio prisiljen ih potamaniti da bi ušao u bazu i oteo oružje iz skladišta, naravno to mi je teško palo:D

Ovo funkcionira, ovo je approved sa certifikanom.
A ako igrate recimo Complete mod, moguće je odnijeti crvenu bačvu gore do snajperista, pucaš u bačvu i malo se sakriješ. Bačva eksplodira, tebe malo sjebe, ali snajperist otegne papke. Odeš do Skulla i veliš kako si ga zaje8o :D a onda dalje ovo što je rekao ECHO :D

NAPOMENA: Vrijedi samo za Complete mod. da nebi bilo "meni to neće" :D

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 2230262)
Meni su neutralni, ali ne mogu uć u skladište jer stoji neki lik pred vratima. Ako ga ubijem odmah "pocrvene".

Zašto bi ga ubio? Ako tražiš onaj bacač granata što te onaj šupak Voronin poslao da mu ga nađeš, ne trebaš ići u skladište, nego lijepo razgovaraj sa kuharom Freedoma, po imenu Chef i on će ti dati koordinate di je taj bacač granata. Ako ti se i neda sa njim pit i razgovarat, odi u ono obližnje selo. Jedna kuća sa podrumom i Bloodsuckerom ima dolje u podrumu taj bacač. Ne moraš se patit sa Freedomom.

Citiraj:

Autor papčić (Post 2230280)
Tog frajera se ili ubije (posljedica je da si enemy sa Freedomom) ili ga se preskoci (stavis stolac ispred njega i preskocis ga sa crouch jumpom-obavezan save prije toga!!) :D

Može i tako, samo napomena, igra se neki puta skenja ako to napraviš :D jednom kad sam ja igrao, postavilo ga je uza zid pa sam bez problema prošao mimo njega :D

Također, trik sa bačvom u Complete modu vrijedi i ovdje. u biti vrijedi svuda di možeš pucat u bačvu. :D

Citiraj:

Znaci nece mi Duty postat enemy ako kazem Fox-u da idem s njima u napad, a neubijem nikog od Dutyevaca?
Misliš na Max-a. Fox je neutral Stalker. Ali odgovor na pitanje, nećeš bit neprijatelj sve dok ni jedan metak ne oplaiš u nji.

zkljaja 07.09.2012. 09:37

Ma da, Max, ne Fox :hitthewal:
Nije mi jasno na koju foru je ta ekipa Freedoma popusila od Skullovih Dutyevaca. Em svi imaju G36 naspram Grozama, em imaju faktor iznenađenja :fiju:
Imam 310 000 u kešu i jedno ~10 g36, 5 Grozi, 5 m4-ki samo u stashu poslje tog fajta :D
Nigdje za kupit neko dobro odjelo (imam SEVU) i granate za g36 launcher....Gdje nabavit metke za snipera osim po 10 kod Freedomovih snipera na tornjevima?

Brko 07.09.2012. 09:43

To ovisi od igre. Neki puta popuše, neki puta ih Duty zgazi :D vidio sam oboje :D ali kako god, za nas je to win-win jer se natovarimo sa igračkama i dobro se zaradi :D

ECHO 07.09.2012. 10:32

Pa Duty je bolje opremljen mislim po "defaultu" imaju helmete-exo, što kod freedom-a nije slućaj tako da ti iznenađenje malo znaći, ali kao što kolega @ Brko kaže ima raznih opcija od pobjede do pušione:D na obje strane, kako kada i zavisi u kojem modu, ja sam igrao u nekom gdje ih je freedom napao i velika većina je imala "pumperice i m15A1":D i kako onda pobjediti :fuming: ostala 4 Dutya među njima i Skull neokrznut te sam pokupio 14000ru:D za odrađenu misiju:D, a svi freedom krepuc jbg.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:03.