![]() |
Citiraj:
|
Koja slika? Megafon? Radi ok.
Pukni ctrl +f5 u FFu, pa će se vratit:D |
Ma skužio sam u čemu je problem, samo sam izbrisao chache od fasterfoxa, te onda radi (ograničio sam na 50Mb, pa zato nije htio učitati).
|
Nema mejlova. Gledam sad za Wofdale OC trid kad ono zbunj teški...
|
Jel postoji ikakva šansa da se malo proširi naša galerija smajlija?Viđam svakakve neke zanimljive smajlije u vBulletinu po netu,koji nebi možda bili na odmet.
Zapravo,čak ne moramo ni ići u nekakve ekstravagance,ali da nam se vrate neki stari recimo :clap:,:giljotin:, itd.,koji su bili prije. Recimo clap je donekle zamjenio :roller:,ali clap je u neki situacijama potpuno nezamjenjiv :D Ili je to ograničeno verzijom vBulletina koja se,vjerujem promjenila u zadnje dvije godine kada su ovi bili aktualni.Čitam stare teme,pa vidim samo tagove tamo gdje su nekad bili smajliji,pa sam se sjetio... Ili da se zamjene neki koji se slabo/nikako koriste,sa nekim oldschool koji su se koristili prije,možda se neki user sjeti nekog dobrog još pa nek dopiše. Ja glasam za :clap: :) |
Citiraj:
anyhow, smrt smajlijima. to samo povećava broj upita :) |
Citiraj:
Recimo ima macevanje u galeriji koji se ne koriste. Jel može clap umjesto toga? :macevanje:-->evo tu je macevanje u dvotočjima,a ne vidi se. http://www.imagesforme.com/out.php/t..._macevanje.jpg |
Budem se bacio kada stignem na to, planirao sam neko manje čišćenje i nadogradnju.
|
vratite M&D :( bihejvat cemo se bolje :p
|
Zasto?
Mogu ja pitati nesto?
Zasto ova djevojka http://forum.pcekspert.com/member.php?u=10357 ima bezocnu reklamu u svom signatureu unatoc ovome http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila (Ako koristite potpis (signature) molimo Vas da on ne bude duži od 5 redova normalne veličine i da ne pretjerujete s bojama i slikama u sigu. Reklamiranje firmi ili sličnih stvari u sigu nije dozvoljeno i svaki sig koji ne ulazi u ove gore navedene okvire biti će obrisan.) a mene je vas prijatelj Mustafa Kemal Pasha athaturk pocastio 15.11.2006., 15:27 s nekakvih 10 bodova i razlogom Signature - reklamiranje a imao sam *ime* (i samo i iskljucivo *ime*, bez ikakvog drugog objasnjenja) kao jedan od malih linkova u svom sigu. Pusa! |
Ne. Taj topic je izgubio vezu s zdravim razumom, kao i uostalom dosta takvih tema u kojima pojedinci ne znaju za granicu. Sve je ok dok je takav pojedinac iznimka na pojedinom topicu, no kad on i ostali postanu pravilo - zatvaram. Nemojte kukati na PM; odluka je konačna i nema povratka.
@Bubba - Ice je tražio i dobio dozvolu - uostalom to je i međusobna suradnja. No dobro, veličina i može biti manja. |
nisam ni mislio da ce se vratiti iz mrtvih :D
ali steta sto nema nekog topica za komentiranje dnevnih forumskih dogadjanja. onako kao neki dnevnik provala, izljeva bjesa i sl. (izgleda da nismo dovoljno civilizirani za takvo sto :) ) |
Citiraj:
lijepo je bilo vidjeti i nasmijati se na neke provale i tak to, ali ovo zadnje stvarno nije imalo nikakvog smisla :stoopid: |
Citiraj:
|
pitanjce.
gdje su mi nestale slikice iz siga? greskom ili? pitao sam za njih, dobio dozvolu, sredio velicinu i sve je bilo ok..no danas...nema ih vise...thx :jegermeister: ;) |
Ja ih nisam brisao. A jedini ja mogu tak da :D
|
evo ih evo ih :goood:.thx
|
Neki dan sam se regao na jedan forum i imaju zgodan način aktivacije accounta - nakon upisivanja maila korisniku se na isti mail pošalje aktivacijski kod koji se mora upisati na forum zajedno s captcha kodom. Je li to ovdje izvedivo?
|
Nisam vidio (:stoopid:), da li postoji opcija da mi prikaže onoliko threadova po stranici koliko ja odredim.
Ako je nema (a nema) da li je moguće ubaciti istu ?!?! |
Oba pitanja su za naš razvojni tim (čitaj Hojzek :D) pa vidimo...
|
Citiraj:
Citiraj:
aj sad reci da bi baš bilo super kad bi se količina threadova mogla odrediti zasebno za svaki forum i još k tome ne prema starosti, nego prema količini iako to nema nikakvog smisla :) |
Citiraj:
|
Bogme se varaš Horzinjo:)
|
|
Što ak nekome neide matematika :stoopid: :D
Šalu na stranu, ovo mi se čini jako dobro. Bez natezanja očiju da pročitaš neka slova ili mačaka (:D) već jednostavno, brzo i bootvi nemogu niš. |
Slazem se sa Bullet-om.
Vidjeh vec na jednom forumu takvu registraciju. E da i hocem M&D nazad, barem da se malo nasmijem |
Citiraj:
:D @Crash-skupljaj SS-ove u jedan folder,a onda se zamjenimo onako,ko za sličice.Ili pokemon karte :D |
Slijedeći koji zatraži M & D nazad dobiva ban...
|
Citiraj:
zao nam je ali niste dovoljno kvalificirani za registraciju - banana |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:37. |