PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Upgrade, popravci, debugiranje... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=34120)

Fleks 15.09.2008. 18:25

Citiraj:

Autor Valg (Post 1138145)
Jel se i vama slika ispod riječi "Forumi" nikako ne louda? Kod mene firefox louda i louda i ništa... Malo iritantno, vjerovatno slika nije dostupna za čitanje, pa evo da prijavim mali kvar...

Meni sve normalno radi.

Mr.Ex.President 15.09.2008. 18:33

Koja slika? Megafon? Radi ok.
Pukni ctrl +f5 u FFu, pa će se vratit:D

Valg 15.09.2008. 18:38

Ma skužio sam u čemu je problem, samo sam izbrisao chache od fasterfoxa, te onda radi (ograničio sam na 50Mb, pa zato nije htio učitati).

aski 16.09.2008. 14:13

Nema mejlova. Gledam sad za Wofdale OC trid kad ono zbunj teški...

žile 26.09.2008. 08:51

Jel postoji ikakva šansa da se malo proširi naša galerija smajlija?Viđam svakakve neke zanimljive smajlije u vBulletinu po netu,koji nebi možda bili na odmet.
Zapravo,čak ne moramo ni ići u nekakve ekstravagance,ali da nam se vrate neki stari recimo :clap:,:giljotin:, itd.,koji su bili prije.
Recimo clap je donekle zamjenio :roller:,ali clap je u neki situacijama potpuno nezamjenjiv :D
Ili je to ograničeno verzijom vBulletina koja se,vjerujem promjenila u zadnje dvije godine kada su ovi bili aktualni.Čitam stare teme,pa vidim samo tagove tamo gdje su nekad bili smajliji,pa sam se sjetio...
Ili da se zamjene neki koji se slabo/nikako koriste,sa nekim oldschool koji su se koristili prije,možda se neki user sjeti nekog dobrog još pa nek dopiše.
Ja glasam za :clap: :)

horza 26.09.2008. 10:56

Citiraj:

Autor žile (Post 1147571)
Jel postoji ikakva šansa da se malo proširi naša galerija smajlija?Viđam svakakve neke zanimljive smajlije u vBulletinu po netu,koji nebi možda bili na odmet.
Zapravo,čak ne moramo ni ići u nekakve ekstravagance,ali da nam se vrate neki stari recimo :clap:,:giljotin:, itd.,koji su bili prije.
Recimo clap je donekle zamjenio :roller:,ali clap je u neki situacijama potpuno nezamjenjiv :D
Ili je to ograničeno verzijom vBulletina koja se,vjerujem promjenila u zadnje dvije godine kada su ovi bili aktualni.Čitam stare teme,pa vidim samo tagove tamo gdje su nekad bili smajliji,pa sam se sjetio...
Ili da se zamjene neki koji se slabo/nikako koriste,sa nekim oldschool koji su se koristili prije,možda se neki user sjeti nekog dobrog još pa nek dopiše.
Ja glasam za :clap: :)

koliko se sjećam, ovi koji su sada ovdje su custom dodani by tor, a na zahtjev svega i svakoga :)
anyhow, smrt smajlijima. to samo povećava broj upita :)

žile 26.09.2008. 10:58

Citiraj:

Autor horza (Post 1147638)
koliko se sjećam, ovi koji su sada ovdje su custom dodani by tor, a na zahtjev svega i svakoga :)
anyhow, smrt smajlijima. to samo povećava broj upita :)

Onda neka ih custom undoda :D
Recimo ima macevanje u galeriji koji se ne koriste.
Jel može clap umjesto toga?

:macevanje:-->evo tu je macevanje u dvotočjima,a ne vidi se.

http://www.imagesforme.com/out.php/t..._macevanje.jpg

tor 26.09.2008. 13:43

Budem se bacio kada stignem na to, planirao sam neko manje čišćenje i nadogradnju.

danij3l 26.09.2008. 21:23

vratite M&D :( bihejvat cemo se bolje :p

Bubba 26.09.2008. 21:33

Zasto?

Mogu ja pitati nesto?

Zasto ova djevojka http://forum.pcekspert.com/member.php?u=10357 ima bezocnu reklamu u svom signatureu unatoc ovome http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila (Ako koristite potpis (signature) molimo Vas da on ne bude duži od 5 redova normalne veličine i da ne pretjerujete s bojama i slikama u sigu. Reklamiranje firmi ili sličnih stvari u sigu nije dozvoljeno i svaki sig koji ne ulazi u ove gore navedene okvire biti će obrisan.) a mene je vas prijatelj Mustafa Kemal Pasha athaturk pocastio 15.11.2006., 15:27 s nekakvih 10 bodova i razlogom Signature - reklamiranje a imao sam *ime* (i samo i iskljucivo *ime*, bez ikakvog drugog objasnjenja) kao jedan od malih linkova u svom sigu.

Pusa!

tor 26.09.2008. 21:35

Ne. Taj topic je izgubio vezu s zdravim razumom, kao i uostalom dosta takvih tema u kojima pojedinci ne znaju za granicu. Sve je ok dok je takav pojedinac iznimka na pojedinom topicu, no kad on i ostali postanu pravilo - zatvaram. Nemojte kukati na PM; odluka je konačna i nema povratka.
@Bubba - Ice je tražio i dobio dozvolu - uostalom to je i međusobna suradnja. No dobro, veličina i može biti manja.

danij3l 26.09.2008. 21:45

nisam ni mislio da ce se vratiti iz mrtvih :D

ali steta sto nema nekog topica za komentiranje dnevnih forumskih dogadjanja. onako kao neki dnevnik provala, izljeva bjesa i sl.
(izgleda da nismo dovoljno civilizirani za takvo sto :) )

svebee 26.09.2008. 21:52

Citiraj:

Autor DaNiJ3L (Post 1148238)
ali steta sto nema nekog topica za komentiranje dnevnih forumskih dogadjanja. onako kao neki dnevnik provala, izljeva bjesa i sl.

to je prvo i bila tema "Mladež i droge" ako sam u pravu, a onda je krenulo sa bzvz. postovima piraterije i sl. - ili neki postovi eto tak...glavno da su u Mladež i droge :kafa:

lijepo je bilo vidjeti i nasmijati se na neke provale i tak to, ali ovo zadnje stvarno nije imalo nikakvog smisla :stoopid:

greenfly 28.09.2008. 19:25

Citiraj:

lijepo je bilo vidjeti i nasmijati se na neke provale i tak to, ali ovo zadnje stvarno nije imalo nikakvog smisla
Upravo se zbog toga trebalo kazniti one koje su M&D pretvorili u međusobno prepucavanje. Kužim Tor-ovu odluku , ali kad bi išao zatvarat svaki Thread koji uvijek isti pojedinci zakenjaju...ostali bi bez pol tema :D

Gradjanin 30.09.2008. 10:00

pitanjce.

gdje su mi nestale slikice iz siga? greskom ili?

pitao sam za njih, dobio dozvolu, sredio velicinu i sve je bilo ok..no danas...nema ih vise...thx :jegermeister: ;)

tor 30.09.2008. 11:56

Ja ih nisam brisao. A jedini ja mogu tak da :D

Gradjanin 30.09.2008. 14:51

evo ih evo ih :goood:.thx

domy_os 01.10.2008. 16:43

Neki dan sam se regao na jedan forum i imaju zgodan način aktivacije accounta - nakon upisivanja maila korisniku se na isti mail pošalje aktivacijski kod koji se mora upisati na forum zajedno s captcha kodom. Je li to ovdje izvedivo?

Baja 001 04.10.2008. 02:15

Nisam vidio (:stoopid:), da li postoji opcija da mi prikaže onoliko threadova po stranici koliko ja odredim.

Ako je nema (a nema) da li je moguće ubaciti istu ?!?!

tor 04.10.2008. 09:37

Oba pitanja su za naš razvojni tim (čitaj Hojzek :D) pa vidimo...

horza 05.10.2008. 03:24

Citiraj:

Autor domy_os (Post 1152052)
Neki dan sam se regao na jedan forum i imaju zgodan način aktivacije accounta - nakon upisivanja maila korisniku se na isti mail pošalje aktivacijski kod koji se mora upisati na forum zajedno s captcha kodom. Je li to ovdje izvedivo?

zašto? nije baš da nas napadaju spambotovi... ili se varam?

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1154353)
Nisam vidio (:stoopid:), da li postoji opcija da mi prikaže onoliko threadova po stranici koliko ja odredim.

Ako je nema (a nema) da li je moguće ubaciti istu ?!?!

hmmm.. weird... kod mene je ima... brzi izbornik --> http://forum.pcekspert.com/images/bu...apse_thead.gif Uredi opcije --> sekcija "Opcije threaded prikaza" --> "Broj postova po stranici" i "Skraćivanje prikaza o starosti teme"
aj sad reci da bi baš bilo super kad bi se količina threadova mogla odrediti zasebno za svaki forum i još k tome ne prema starosti, nego prema količini iako to nema nikakvog smisla :)

domy_os 05.10.2008. 04:21

Citiraj:

Autor horza (Post 1155218)
zašto? nije baš da nas napadaju spambotovi... ili se varam?

Varaš se... :D

Jelc 06.10.2008. 14:12

Bogme se varaš Horzinjo:)

domy_os 08.10.2008. 20:39

Ovo isto nije loše...

http://www.imagesforme.com/out.php/i180219_Clip.png

Bullet1 08.10.2008. 20:43

Što ak nekome neide matematika :stoopid: :D

Šalu na stranu, ovo mi se čini jako dobro. Bez natezanja očiju da pročitaš neka slova ili mačaka (:D) već jednostavno, brzo i bootvi nemogu niš.

Crash009 08.10.2008. 21:57

Slazem se sa Bullet-om.

Vidjeh vec na jednom forumu takvu registraciju.
E da i hocem M&D nazad, barem da se malo nasmijem

žile 08.10.2008. 22:23

Citiraj:

Autor domy_os (Post 1158400)

Četri?

:D

@Crash-skupljaj SS-ove u jedan folder,a onda se zamjenimo onako,ko za sličice.Ili pokemon karte :D

tor 09.10.2008. 07:27

Slijedeći koji zatraži M & D nazad dobiva ban...

rodney 09.10.2008. 15:03

Citiraj:

Autor žile (Post 1158489)
Četri?

mislim da bi tocan odgovor ipak trebao biti "četiri"...

zao nam je ali niste dovoljno kvalificirani za registraciju - banana

žile 09.10.2008. 15:15

Citiraj:

Autor rodney (Post 1159042)
mislim da bi tocan odgovor ipak trebao biti "četiri"...

zao nam je ali niste dovoljno kvalificirani za registraciju - banana

Citiraj:

Autor žile (Post 1158489)
Četri?

:D ----->EDIT: ovaj je upravo počinio seppuku :suicide:pošto je ostao neshvaćen :rolleyes::D

@Crash-skupljaj SS-ove u jedan folder,a onda se zamjenimo onako,ko za sličice.Ili pokemon karte :D

Anyhoo,jučer sam u potrazi za nekim bananama smajlijima :D došao do kolekcije na vBulletin org posvećene samo-bananama.Ali traži neku registraciju,jel se može tog kako dočepat-tu apeliram na svevišnju administraciju? :D:p

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:37.