![]() |
Trka je bila dobra samo zato jer su iskusniji vozači dobro iskoristili kvalifikacije.
Da se opet vozi ta staza krugovi bi bila procedura. Alonso stara iskusnjara dobro izgurao! Neka, drago mi je. To mu je vjerojatno i zadnje postolje u f1. |
Alonsu kapa do poda, Bottas se taman trgne i ode guma. Postaje vec smjesno kako sve sto ce crknut i puknut je na njegovom bolidu, al ok, cak je i Pirelli rekao da je medium za do 30 krugova.
Imam osjecaj da ce Ham osvojit ovo, stvarno je nezaustavljiv. Morat ce mo uroke bacat sljedecu utrku :D |
Citiraj:
daaaa od svih vozača frajer nema uroka. :roller: NIŠTA mu se ne dešava. uvijek neka sreća. Npr. Da u brazilu nije bilo sprinta ham bi bio max treći. Sve mu ide na ruku. |
Mnoge je sreća dovela do naslova, ali kad ih osvojiš toliko kao on, nije baš samo sreća u pitanju.
|
Citiraj:
a ima nešto i u bolidu..... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Već nam je Rosberg pokazao da Hamilton nije ništa ekstremno poseban kad je u drugom Mercedesovom bolidu dobar vozač koji se želi (i smije) utrkivati sa njime.
|
Ne volim Hamiltona, no jos manje volim RB kao momcad, makar sam Hondas u dusi. Ham vozi fantasticno, kao i Max, razlike u bolidima su zaista minorne, RB takoder leti po stazama ove godine te su na dobrom djelu istih evidentno bili brzi.
U iduce dvije opet gledamo Hammertime i dize to opet Ham, apsolutno zasluzeno. |
Citiraj:
Kao što se i nadam da će iduće naslove osvajati Gasly, Leclerc, Russell.... |
Odličan video, kako radi F1 bolid:
https://youtu.be/V7707zEX9X4 Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk |
RIP Frank Williams, kakva legenda
|
|
najava saudi arabije
|
Evo, neznam... ajmo probat opet sa bacanjem uroka i crnom magijom... ovo nitko ne moze uzet sutra Hamiltonu, gg.
|
Toliko vozi F1 i još puca pod pritiskom..
|
Je..a, mlad je jos i kolko god se pravio da coolira izvana ogroman je to pritisak i zelja tako da kuha iznutra. Ako nije skrsio mjenjac cini se da Max ima i nesto brzi bolid pa ako rjesi Bottasa na startu imaju dobre sanse sa Undercutom sutra. Staza mi se cini dosta uska tako da neznam kolko ce tu sutra biti pretjecanja, bar onih cistih.
|
Nema šanse da ima brži bolid nego ga je vozio do krajnjih limita, zato se i zapucao.
|
Na zutima je i Perez bio brzi od Merca tako da nije ova brzina samo do Maxa
|
Obojica imaju novi mjenjač za dvije zadnje utrke.
Bit će dobro danas. Bernd bi se mogao navozati 😁 Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk |
25 min. do utrke ...
u F2 je bio poprilični show ... nisu ni odvozili šta su trebali jer su kasnili ... |
Koji kanal prenosi?
|
"Nađi" stream :fiju:
Procjenjujem 80% mogućnosti da bude sudar / zid / SC |
Sve prošlo ok - zasad :)
|
Bottas smećar.
Ali bit će još SC... Sent from my iPhone using Tapatalk |
Merc smecari al karma brzo stigla haha... daj ga daj ga :D
|
Posralo Maxa. Sad je sve u njegovim rukama.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Heheh, tko je rekao da neće biti zanimljivo :D
|
Pa sad jel sreca ili je RB toliko platio za ovu odluku necemo nikad saznati. Ovo je odlucuje sampionat na najpodliji moguci nacin.
|
Konačno zrno nesreće za Mercedes u ovoj sezoni :D Već mi ih je puna kapa, na rubu su da mi zgade cijeli sport, sad da Hamilton dobije jedan puncture kao Max u Azerbajdžanu bi bilo perfektno jer bi fino poravnalo pravdu
|
Meni je krivo skroz sto je ispalo ovako, jer ce se sada sve svosti na rasprave dal je politika tu igrala nesto ili ne.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:53. |