![]() |
Stigli i meni na mail...
Citiraj:
|
I meni jucer stiglo. Mislim da su morati traziti alternativu.
|
Citiraj:
Evo ti kod za 5Eur pa probaj ako zelis. Uglavnom meni je to banka za primanje place doduse ne u Njemackoj ali svejedno. 5Eur LINK |
Puno toga nadobljeno, ja osobno ne vidim neki problem za sebe osim sto sam mislio dionice trejdat, ali sad necu ocito, tu i tamo dignem sa bankomata ako nemam od glavne banke bankomat.
Ali koristim revolut za gpay i sva karticna placanja, tu cini mi se necu imat problema bar zasad. |
Ni mene se, recimo, uopće ne dotiče promjena. Keš sam na bankomatu podignuo možda pet puta u godinu dana i to cijeli iznos (konvertirani euri), ali kako HPB ne naplaćuje dolazne transakcije, takve stvari mogu dizati preko njih.
Ako mi treba keš u inozemstvu, limit mi je i više nego dobar, a i naknada od 2% uz 10 kn minimuma je povoljnija od onoga što traže naše banke (s izuzetkom dizanja na bankomatima iste grupe, npr. Intesa/Unicredit gdje su besplatne ako uspiješ naći pravi bankomat). Prekogranične transakcije izvan EU mi do sada nisu trebale, ove unutar EU su ionako besplatne kao i lokalne u HR. |
Također, ne koristim niti jednu od ograničenih usluga tako da za sada sve ostaje kako je i bilo. Dizanje gotovine je korisno za putovanja negdje kada trebaš sitno para i u džepu za taksi i slično, tako da šteta toga. Ali barem se može do 200€ bez problema za sada.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne igra mi N26. Nemaju junior konto :D |
Citiraj:
|
Ima li još netko problema s dodavanjem sredstava? Kod mene konkretno kiksa sa RBA, krene na verifikaciju i onda zaglavi. Nakon nekoliko minuta mi dođe notifikacija kako je transakcija otkazana. Probao sam i preko web aplikacije (koja je baš mrak :D) i čini se ista priča.
|
Da, meni šteka od kada Erste pomoću mTokena verificira transakciju. Prije nikad a sad često. Samo zapne i onda za desetak minuta me obavijesti da nije prošlo. Zadnji put sam ponovio nadoplatu čim nije prošlo za minutu, i tek sam kasnije dobio obavijest da je prvi put neuspješno.
Problematično, posebno ako naviknaš da nadoplaćuješ malo prije plaćanja. |
na zabi nijednom.... sve normalno kod prebacivanja... utipkas token i amen.
|
Meni je na kraju prošlo kasnije oko 22:30. Vjerojatno je kod RBA nešto zapelo.
|
Ne snalazim se baš na Revolut aplikaciji, a imam onu besplatnu karticu.. zanima me plaća li se naknada za slanje novca s Revolut aplikacije na neku bankovnu (npr. deviznu)?
|
Citiraj:
|
da li postoji minimum koji mora ostati na racunu?
vec mi je dva puta odbijena kartica na benzinskoj. prvi puta sam imao oko 190 kn i racun je bio cca 130 kn. jutros mi je ponovo odbijena, na racunu imam 269 kn, a trebao sam platiti 108 kn. da li je to slucajnost ili mi na racunu mora ostati neka veca cifra? |
Ne mora biti miminalni iznos. Provjeri si sigurnosne postavke ako već nisi..
Tipa, bezkontaktno plaćanje i slično,nekad je potrebno baš provuci cipom prije nego mozes bezkontaktno platiti. Ovisi koji je slučaj kod tebe. |
Citiraj:
|
koristim karticu vec vise od 6 mjeseci i ovo mi se prvi puta dogodilo prije 10 dana. kada mi je prvi puta odbilo, stavio sam si 300 kn na racun i onda sam platio bez problema. zato sam mislio da je problem u iznosu koji mora ostati nakon transakcije.
|
@GT3: plaćao beskontaktno ili ne? Beskontaktno sad ima 150E limit, pa dok potrošiš moraš jednom gurnut da se resetira, ili u appu pod karticom resetiraš.
Ako nije to, onda možda pos/banka odbija (dogodilo mi se par puta unazad 1-2g s onim posovima koji imaju bočno nfc, ne znam recimo da je splitska ili erste nevažno). |
gledao sam u opcijama, ima 30 eura potrosenih od 150, znaci nije ni to... mozda je onda taj pos na benzinskoj (3 puta bio na istoj, 2 puta odbilo, treci sam platio), probat cu negdje drugdje.
|
Standardnu karticu nije moguće dobiti kao fizičku? Ne vidim opciju u aplikaciji. Onda sa standardnom nije moguće plaćati u fizički u dućanima?
|
Cards - Add Card - Debit Card
Trenutno imaš virtualnu ako si tek otvorio account. Kako misliš sa standardnom nije moguće plaćati fizički u dućanima? Možeš sve što možeš s bilo kojom drugom karticom. |
Mislim na to da mi je standardna virtualna pa zato nemam kako plaćati u dućanima, trebam fizičku karticu da bi platio u dućanu.
Kada odem na Cards - Add Card - Debit Card nudi mi samo Metal koja se plaća mjesečno. Ne nudi mi Standard. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja sa revolutom imam problema iskljucivo na INA benzinskim postajama, jedno 70% prodje ali 30 ne prodje.
|
Meni su plaćanja do sada svaki put prošla. Jedino dodavanje sredstava malo kiksa :D Sve u svemu, ne ulijeva previše povjerenja, ali i to je OK, bitno je znati na čemu si.
|
Citiraj:
Al ček fizička će doći automatski ili ju moram negdje naručit? |
Nije mi jasno kako ne vidiš unutar aplikacije opciju da naručiš standardnu fizičku karticu?
Ja sam nedavno instalirao Revolut i doslovno mi je stalno iskakala napomena da naručim fizičku karticu. Dostava je koštala oko 45 kn i došla je za 10-ak dana. Malo bolje pregledaj aplikaciju. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:40. |