![]() |
Citiraj:
|
Možda! :D
Ali opet kartoni lete za takve gluposti. :) Španjolsku i glumatanje ne treba spominjati. To je stara stvar da su u stanju mahati rukicama i tražiti karton prije nego kaj padnu na pod. :) |
Ode Barca u bunar!hi,hi!
Sada u Maroko na izlet! Btw,sada se vidi da Sammir može,ja ga nisam prepoznao danas ,ono čovjek mršaviji 10kg nego u Dinamu! |
Citiraj:
Samo kodnas u vrvi priprema,moš glavnog igrača vidjeti na Pagu u Papayi sa cisternom koktela kojeg mora držat s obje ruke. |
Citiraj:
Tamo ideš doma pa nema plaće,pa nemaš za ps4,igraš ps2! |
Danas poslije ručka odmah na gledanje:
12:30h Juventus-Sampdoria 14:30h Manchester United-Liverpool |
Evra glavom za 1-0
Juve krenuo furiozno na početku :) City ponudio 62 milje eura za Pogbu, solarni sistem plaćanja. |
Evra kurcem,1-1
ManU 1-0 Rooney,Valencia assist...prošao igrača. To nije napravio od dana u Wiganu :D a baš htio napisati kakvu je to divlju postavu Van Gaal izvukao! |
Jel Lovren zajebo? :D
|
Coutinho nije ispratio svog igrača-Vejna.Valencija povratna i bamm.Lovren nekriv :)
Ups,Mata 2:0.Ispala cijela obrana.Lovren kriv :D |
2-0 Mata
|
offside kao kuca
lovren opet kriminalan |
Zar je netko stvarno očekivao da Livči ima i trunku šanse u ovoj utakmici ? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Van Perzi 3-0 :)
|
ubise nas
da je mali sterling zabio jednu od onih 3 sansi, mozda bi bilo drukcije, de krafna odlican ove sezone |
Citiraj:
|
Iduće godine De Gea u Realu, a ? :D
|
To se nikako ne smije desiti, najbolji šutstoper atm...
8 obrana danas, ovom Sterlingu bi frajer obranio šut i da ga lancima svežu uz stativu... |
Obrana dosta losa. Velike glavobolje je zadala De Gei. Sva sreca pa je branio,i ovako los Lpool je mogao zabit par komada.
Ali bitno da je hendikep na Lpoolu ostalo nije bitno :D |
3. na tablici! 31 bod! samo 5 manje od 2. mjesta! :)
|
Dalje od toga bojim se neće doći. :p Doduše CFC i M.City igraju ligu prvaka pa će biti umorniji ali ipak....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Lovren je solidan branič s povremenim kiksevima, i trenutno ne igra dobro, ali ovo kak ga sad pljuju je too much. Mislim, onaj panj Moreno je ove sezone u PL sam skrivil 5-6 golova, a Škrtel je još veći kikser i od Lovrena... Pogledao sam ovo jučer, jes kiskao je, ali kod minusa od dva gola kad je praktički Liverpool igrao na sve il niš, a vezni red nije igrao obranu. A to kak im vezni red ne izlazi na igrače pa se ovaj utdovac šeće na 25 m od gola, to kak im je prosječni Valencia izvozao dvojicu na krilu... Ali on je kriv jer su ga platili masne pare, kolko on realno ne vrijedi. A i ne treba zaboravit da nije prošao pripreme (slična priča kao i Modrićeva prva sezona u Realu). Ima Liverpool i puno većih problema od Lovrena. Prošle sezone nakon 16 kola gol razlika 39:18, ove 19:22. Dakle primili 4 više, a zabili 20 manje! Loš vezni red i bez prave zamjene za gricka. Doveli niz soldinih igrača umjesto 2-3 vrhunska. Balotelli, Caroll, imali su stalno takvih floopova. Man Utd se diže, bit će zanimljivo pratit kolko mogu parirati Chelsea i Cityu. Ne volim Utd, ali mi drago zbog Van Gaala. |
PSG - Chelsea
Man Titty - Barca Leverkusen - Atletico Juventus - Dortmund Schalke - Real Šahtar - Bayern Arsenal - Monaco Basel - Porto |
PSG - Chelski
City - Barca Dva najzvucnija para. Zao mi samo sto je Juve vs Dortmunda, jer obe ekipe su mi drage, pa to sto jedna od te dvije mora ispasti nije ok. Trazim da se zdrijeb ponovi! |
Real opet na Schalke ^^
|
topovsko meso Schalke :D
|
all in na monaco :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:20. |