![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Reklo bi se da stvari sjedaju na svoje mjesto :D
|
Citiraj:
RVP 368 utakmica - 164 gola Fernanda 469 utakmica - 191 gol Citiraj:
|
Evo stream za Real.. Ovi arapi, ili što su već, imaju mi najbolje i najstabilnije streamove.. Ovog sam pogodio iz prve :D nadam se da će biti ok cijelu tekmu..
|
Citiraj:
P.S. Cavani je isto igračina to stoji :D |
Ajme meni kako je natopljen teren od Levantea (??).. Katastrofa.. lopta neide..
EDIT: U jbt, lik je Kristini laktom razvalio arkadu, krv doslovno cijedila jbt.. :/ Ništa strašno ali ružno za vidjet.. |
Zivi vaterpolo. :D
Kako bi tika taka izgledala na ovom terenu. :D Edit: Gol Cristina :D |
Dobro je to, da je mrvicu hladnije još, Cristinka nebi mogla glumatati. To je dobra stvar :D
Kakav je gol bio nisam vidio |
Sve je to super sve je to 5. I Falcao i Cavani ali mislim da je Lukaku budućnost napada CFCa. :) Čoek zna igrati, mlad je, mrcina je i vjerujem da bi on bio "Drogba2". :)
CFC treba nekog napadača ala Drogba koji se može izboriti za loptu, zadržat je i zakucat u gol bez prevelike filozofije. :) Čisto pristojno ga loptama mogu hraniti mata, hazard i oscar. :) Ne treba zaboraviti i po meni super igrača Lucasa Piazóna. :) Čisto dobar AMF. @vision..gol je bio baš bezveze. :) |
Citiraj:
|
Ma to stoji, ali kako će se razviti kad će igrati uvijek neki 'drugi' pogotovo ako Roman kupi Falcaa..
Kristini bi ja zakonom zabranio da izvodi slobodnjake. Toliko malu uspješnost ima da je to prestrašno. Ozil i Kaka da su pucali sve to palo bi golova i golova. Puca sa 40 m umjesto da se to centrira gdje bandere čekaju skok i sl sranja. Presmiješno je ovo, prvo im poklone penal, a onda daju gol iz nepostojećeg prekršaja. Uglavnom neka se sere da se Barci pomaže. |
Citiraj:
Vidjeh da su ove godine prvi put u plusu otkad je čika roman došao za kormilo, i to za ČAK 2 milijona :D |
Lukaku je došao kao žvaljo u CFC i tamo će postati igrač i pol. :)
|
|
Citiraj:
Btw, ako neko nije vidio ovu golčinu od nekidan: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=GJWEn9Y25Lw :goood: Također primjetite zlatnozubog na 0:23 :D |
Citiraj:
Ko se sječa igrača tipa Trezeguet ili Inzaghi,znat će o čemu pričam :) |
Trezeguet trese mrežuuuuuuuuuuuuuuuu ;)
|
Citiraj:
|
To je zato jer se zadnjih godina promjenio sam pogled na napadače kao igrače, sad su in igrači tipa Messi, RvP itd. koji rade zajedno sa ekipom
prije je bilo više na stranu da se napadač nađe u pravom trenutku na pravoj pozici, tipa Trezegeut, Inzaghi, Ronaldo (brazilski :D ) Ronalda npr. nije bilo za vidjet cijelu utakmicu, odjednom ide pas u 16 metara, on prima loptu i zabija isto Trezegeut i još par njih takvih... |
|
Moram malo Hamm-u šaliti ;)
|
Mah...sve su to sudačka masla. :D
Dobra je Villa. :) Šteta kaj su ispustili vodstvo. :) |
|
Da, baš sam to sada gledao/čitao, i nije mi bilo jasno zašto nema igrača oko sebe prilikom slavlja.. Još kad se onako okrenuo prema travnjaku, na sekundu je zastao, taman kao da misli "pa gdje ste svi'".. Svašta
|
Večina je pomislila da je Carra dao gol, zato su svi ošli sa njim.
|
Citiraj:
Svi od ovih igrača,su za razliku od toga kaj van Perise i Messi znaju vodit loptu,istu stvar napravili tako da su loptu smirili glavom ili prsima okrenuti leđima prema golu,zagradit se(niko drugi kao Luca Toni :D ) te,zadržat loptu dok se kompletna veza ne priključi napadu te ajmo reć...."osvojit prostor" e sad,dal je to napravljeno vođenjem lopte ili hold-up igrom,sasvim je nebitno. I to osvajanje prostora je rad sa ekipom,asist spuštanja glavom(tzv prebacivanje obrane u suradnji sa drugim napadačem takođe)....isto kao i vračanje u obranu gdje ih je većina imala takvu igru s glavom da su pomagali obrani kod kornera,to je isto rad za ekipu :) Sve su to bili igračine,samo svaki je imao neke svoje kvalitete koje su u datom trenutku pomagale momčadi na najbolji način da dođe do vrha. Pa pogledajmo i Olića,tehniku koji ima je na razini Inzagijeve,ali mnogi su pričali.....trči besciljno ko muha bez glave....a zapravo radi pritisak na obranu zbog koje se dogodi par pogrešnih predaja lopte. Pogrešne predaje lopte = veći postotak posjeda protivničke ekipe = veći postotak šansi za protivničku ekipu. I to ne u Donjoj Kladuši već u Bayernu i sl. klubovima koji su igrali Ligu Prvaka... Istina je,Messi i Van Persi su eye-catchy totalno.... nešto što ovi tornjaci(izuzev Dorgbe i Ibre) nisu,al su jednako kvalitetno ispunjavali sve zadatke koji su im bili zadani... |
Hamm,daj javi Mikelu i Mati nek idu na murju :D
|
Citiraj:
|
Da vidiš kako Tity igrali u penalu. I to dva puta
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:04. |