![]() |
Možda nema nikog od crewa online :D
|
Koristeći kinesku ip adresu i GMG, košta 29$. Dodate li je u košaricu i dođete sve do dijela s paypalom i onda otkažete narudžbu, unutar 24-48h poslat će vam na mail voucher code za dodanih 20% popusta :D
A i 29$ je super cijena. 212kn. |
Evo baš otvorim Steam i skida se neki novi kraći update za GTA 5..
Što donosi, jel neki patch? |
Citiraj:
Hahah znači plačem, dokle ide ljudska snalažljivost :D :D :D |
Citiraj:
|
Ja isto imam zadnji update no ništa mi se nije promijenilo (na bolje), i dalje je u donjem desnom kutu često neka mrlja (mijenjao drivere)
http://i.imgur.com/jxtvmFXl.jpg Koliko puta ste se na vlaku srušili dok niste došli do lokomotive, ja jedno 4x. Šteta što se izvan misije ne može voziti vlak. nekada su detlaji dobri http://i.imgur.com/ZIOylZxl.jpg nekada baš i ne http://i.imgur.com/6ju5uzsl.jpg |
Citiraj:
|
Mene muči ovo s kinsekim ip-em, nikako da ga namjestim..kak vi to radite? preko nekog vpn-a ili samo proxy u postavkama?
|
I ja bi putem steama po jeftinijoj cijeni kupio, ako netko nudi.
A zašto steam? Jer imam več tamo više igara, pa mi je sve na mjestu. |
Citiraj:
|
Nisam uzeo, samo sam stavio ovdje ako nekog zanima. :) Dvoumim se jos :D
Da, jeftine kopije su markane s tim, iako nisu lockane, ali uvijek postoji ospasnot locka nekad kasnije. South Park je takva sudbina zadesila, retro lockali su je dugo nakon sto su je ljudi u prednarudzbi cak kupili. |
hvala,onda čekam i dalje za neš jeftinije...
|
Citiraj:
|
Jučer cijeli dan igranja,ja i dva frenda. Ja sam sigao rank 15,kupio stan i sad lagano heistovi. Dojam mi je odlican,jedino što loading ubija stvar :D Večeras navečer ćemo biti online pa ako se tko nadje za četvrtog za heist,nek me doda na RSC :)
EDIT: Btw,nick mi je isti kao ovdje Smoki_Gs ;) |
Ja sam za :)
|
Dobar guide od Nvidie: http://www.geforce.com/whats-new/gui...formance-guide
Korisnici ATI-ja također mogu bacit pogled, prikazano je što koja postavka radi i što najviše utječe na performanse (trava :D) Morate zažmirit na konfiguraciju jedino :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Vratit će ti. To sranje se događalo i ljudima koji nisu VPN koristili ponekad. GMG je imao već takvih situacija. Na redditu je bilo slučajeva kojima se upravo to dogodilo kada je onaj voucher radio da se za 18$ mogao kupit pa su ili dobili igru ili su im bili vraćeni novci (samo su rekli da studiraju u Kini :D)
Kao što sam ti rekao, ne može ti netko samo tako s novcima otići :) |
hmm..nije ni to loša ideja..ako me išta pitaju da kažem to sa studiranjem ili da sam htio preko "frenda" nabavit?
|
|
haha ove rampage i misije "legalize weed" su zakon :D
|
Evo joinao sam i ja crew (nick gjooro), iako vjerojatno neću igrat online dok se ne zasitim sp-a :D
|
joinao se i ja in da Crew, nick je Delwor86
|
Ni jedan kod mi ne prihvaća....ni onaj sa maila ni onaj tu napisan
|
Citiraj:
I da li dobijem China verziju ili internacionalnu? EDIT. Evo refresha i sad je cijena niza, ali u zagradama pise (CN) moze li ko potvrdit koja je verzija? Da li se skida s Rockstar cluba? |
Citiraj:
|
Imaš moje (ne)iskustvo sa tim kupovanjem sa gmg-a :D u međuvremenu se javio gmg i odmah su napisali da vide da sam koristio vpn ili drugi proxy, ja sam im rekao da sam pokušao kupit preko prijatelja, pa poslije više nisu rekli, samo da kupujem iz svoje zemlje jer ako nešto ne valja neće davat refund za stvari kupljene izvan svoje regije..Novci su nestali s računa kao što sam napisao gore, pa sad čekam banku da to riješi, pošto gmg od mene nije dobio ni kune (poslao mi lik screenshot svih mojih pokušaja transakcija, kojih je bilo desetak :D ) uglavnom, ima na redditu tema od 50ak stranica di hrpa ljudi iznosi pozitivna iskustva, igra je na engleskom i sve radi za sada..ako ti se riskira probaj, ako ne izdvoji još malo love i kupi negdje drugdje :)
|
Citiraj:
Cekan nuuvem jer mi se ne daje 60€ za igru... |
Nitko od vas nema problem sa padom frame ratea nakon nekog vremena igranja (cca pola sata)? Igra super radi tih 20-30 minuta na high/very high postavkama i onda postane neigriva. Probao sam i sa svime na normal i opet ista stvar...
|
Temperature grafe? Da ne throtla?
EDIT: do sada ti je pisalo da imaš GTX 465? :D sa 270X sumjam da je do temperatura.. Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:08. |