![]() |
|
MEGA-THX!
|
Ima li aplikacija za to?
Ove stranice je YouTube počeo blokirati jednu po jednu, tako da neće dugo potrajati. EDIT: Nisam probao, ali zvuči ok: https://play.google.com/store/apps/d...=search_result |
|
Citiraj:
Citiraj:
E sada iman AOKP tipkovnjaču koja je olakšana ali nije to to, jednstavno faliva više od Apple govna. Sent from my HTC One X using Tapatalk 2 |
Citiraj:
|
Ljudi, molim vas, dajte mi preporučite aplikaciju za osnovnu obradu slika. Da barem mogu mijenjati dimenzije slike, rotirati ju, mrdati po bojama, oštrini i tako. Treba mi nešto kompatibilno za android 3.1
|
Citiraj:
https://play.google.com/store/apps/d...mobile&feature |
Citiraj:
A u vezi ovog photoshopa me smeta slijedeće: Citiraj:
Citiraj:
|
Kažu za ovog da je dobar, ali nisam probao: https://play.google.com/store/apps/d...d.photo.editor
|
Appsovi na popustu
https://play.google.com/store/apps/c...Q0OTEwMDQ2NCJd |
Je li moram staviti i neki firewall na android, ili je samo antivirus dovoljan???
|
Citiraj:
Nijedno od toga ti ne treba. Firewall je još i ok ako planiraš neke aplikacije ograničiti s pristupom na net. Protiv hakerskih upada ili trojanskih konja te ništa ne spasi :fiju: |
Citiraj:
Baš sam čekao neke popuste. Uzeo si Beautiful Widgets iako mi trenutno baš i netreba, ali se nikad nezna. |
ljudi molim vas, da li postoji neka aplikacija kojom mijenjam vrijeme dolaska neke poruke bilo dolazne il poslane..hitno je
|
Jel zna tko kakav program da mogu vidjeti sto sam tipkao u pozive,naime covjek mi je dao broj jedan i ja baksuz sam izasao i zamislio se nesto kao da sam broj sacuvao,dosao kuci,nema broja u kontaktima,a ni u odlaznim pozivima jer nisam stisnuo zovi.
Znaci,aplikacija da vidim sve sto je tipkano u pozivima ? EDIT : ne treba ipak nasao sam broj preko nekoga drugoga,no ako postoji takva aplikacija,mozda ce zatrebati ! ;) |
ne vjerujem da su to napravili kad mozes usred poziva otic u imenik ili memo i upisat broj ;)
|
Ne tražim konkretno nikakvu APP, al molim da napište par mišljenja vezano za sigurnost ovih internet bakarskih APP.
Dakle, koristim RBA net banking,sad mi je mobitel tolken, a mogu i preko njega manipulirat tekućim računom i sve što spada pod net banking. Pa me zanima, koliko je sustav uopće siguran, kako se što više zaštitit, na što paziti, jel treba antivirus na mobu itd.?! Thanx unaprijed! |
Ijao, Raymana sam igrao na Symbianu i bio je odličan :)
|
Da li je moguće kako onemogućit one silne reklame u free aplikacijama na nerotanom uređaju? tnx
|
Ugasiš pristup Internetu ili kupiš aplikaciju (ako ima takva mogućnost).
|
Nema mogućnost za kupnju, a aplikacija je beskorisna bez interneta, tj. nema svrhe ako nepovlači podatke. Zato sam i pitao
|
Onda ti nema pomoći nego rootat uređaj. U čemu je problem ?
|
Samo sam pitao da li ima. A problem, neznam, neka averzija prema tomu svemu jer mi je uređaj više manje dobar i ovako bez rotanja pa stalno odgađam. Iako vjerojatno budem to odradio, baš zbog ovakvih sitnica koje živciraju.
tnx |
Vi koji koristite Swift key (pro), jel fakat to vrijedi nesto?zato kaj koo mene i nije preuspjesan.Moram otipkat sva slova ko na normalnoj tipkovnici , gore predlozi par rijeci, ali rijetko pogodi..?sinkronizirao sam ga s gmailom koji puno koristim.
Swype mi se pokazao puno puno korisniji, on fakat dosta toga pogodi. Drugo pitanje - na dosta aplikacija mi se pojavljuju reklame.Znam za adfree app, jel trebam rootat mob za to ? |
Citiraj:
|
Nije direkt vezano za aplikacije ali je za Google Play:
danas odem na play.google.com a ono cekaju me novi tabovi; my music, my books, my magazines, my movies & tv, my android apps :) Ne znam da li je to neka greskica sa GeoIP ili se to Play rasirio i za nase podrucje? Bilo bi super da je, konacno Google Music :) Edit: greska sa GeoIP, steta :( |
Jel moguce da se u mozili i defoltnom web browseru nemre skinut atechment s gmaila ? a bome ni s gmail aplikacije ? WTF ? nemrem vjerovat to.
Ocu uredit neku excel tablicu , nece mi attachement skinut. Jos uvijek koristim taj swiftkey, neznam, tak tak mi je . Lakse mi je radit s swypom iskreno.Dat cu mu jos par dana ajd. |
Probaj skinut u operi browseru
|
Google Play passes 25 billion downloads landmark, celebrates with $.25 apps and more (al ne vidim još tu ponudu)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:59. |