PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   League of Legends (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194895)

HAL 21.04.2013. 12:26

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2381522)
Imam ga ;) Meni je bio main, ali više ga ne igram.. Čak i skin imam (katare kennen) :)

Sad kad dođem doma u četvrtak budem ga opet igrao mid malo ;)

EDIT: Elementz više nije član Curse team-a...

Meni definitivno jedan od dražih ljudi u tom lolu.

Sraćkali su po njemu na Skype-u Saintvicious i još netko (zaboravio sam tko točno) kako je loš i da zbog njega gube jače gameove, a Saint ima stream upaljen tijekom tok razgovora, tako da je drama bila instant zajamčena. :nono:

Mommistake 21.04.2013. 12:40

http://imgur.com/kvDpDBa

xGAME 21.04.2013. 14:55

Incoming reworks, nerfs, buffs and other shit :D

Mommistake 21.04.2013. 15:10

Zed će se malo promijeniti sama mehanika igre ali po meni će biti još bolje op xD

Thresh-a su uništili :D

Gledam LCS, i nakon EG game sam zaključio. Na twichu ide krepo u favorite i pratiti ga treba.. Ako naučim neke stvari od njega, kao support ću dići ratio sigurno :)

HAL 21.04.2013. 19:53

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2381663)
Zed će se malo promijeniti sama mehanika igre ali po meni će biti još bolje op xD

Thresh-a su uništili :D

Gledam LCS, i nakon EG game sam zaključio. Na twichu ide krepo u favorite i pratiti ga treba.. Ako naučim neke stvari od njega, kao support ću dići ratio sigurno :)

Ma po meni je Thresh i dalje bomba, ovaj nerf je zaslužen, jer je Thresh stvarno OP, ovo bi ga trebalo malo staviti u kontekst ostalih jakih support champova, ali da je uništen, to mislim da nikako nije.

Krepo je jako dobar support, ali malo gledaj Edwarda kako igra, lik je živa agresija i po meni najbolji support izvan Koreje, Kine i Tajvana.

Awelorn 21.04.2013. 20:21

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2377833)
http://img835.imageshack.us/img835/6910/123123123hj.jpg

4 meča s vi 4 pobjede ;) Champ je prejak ;) A ja mislio kha kupiti ;)

EDIT: Da vas pitam, vi kad igrate normal igrate draft ili blind pick? :D

Šta se dogodilo ovom briznom kassadinu?Kakav je ovo score i itemi.

Mommistake 21.04.2013. 20:43

Ah, hebiga, neznam.. Ima nas svakakvih :)

Imam baš video s tog meča, kha je stvarno nas ubijao na početku, i onda smo se našli 1v1, pod njegovim turretom.. 2 crita, ulty i kha je gotov :) Zajedno s turretom mi nije uzeto 30% hp.

Guls 22.04.2013. 09:33

Već tjedan dana nisam zaigrao lol. Osjećam se odlično :)

Mommistake 22.04.2013. 13:22

Joj.. Ja ovih 10 dana kaj ne igram, lud sam.. Jedva čekam da dođem doma i trošim na to vrijeme :)

Jbg, ljubav :)

Guls, moral buš upaliti lol radi mene drugi tjedan da mi heca objasniš malo ;) 5.9k ip je tu ;)

Guls 22.04.2013. 13:27

Ja sam si malo unaprijedio seksualni život u međuvremenu, mogu reći da nije ni to loše... više me uopće taj lol toliko ne privlači, ali ne zbog same igre već zbog communityja. Isto kak ne volim ići van na mjesta gdje je sve puno djece, tako ne volim igrati igre tamo gdje je sve puno djece. Sve mi se to počelo gaditi, sad samo gledam LCS i streamove i to je za mene igranje lola :)

panda505 22.04.2013. 13:52

Citiraj:

Autor Guls (Post 2381972)

k'o da si ovisnik na odvikavanju

check yourself into rehab :D

Guls 22.04.2013. 13:54

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2382100)
k'o da si ovisnik na odvikavanju

check yourself into rehab :D

Pa kad jesam, taj lol mi je godinu i pol već igra koju španam svaki dan i totalno mi je ušlo pod normalno da odvajam dva tri sata (a nekad i više) dnevno za lol.

Mommistake 22.04.2013. 13:58

Guls: :no2drug: :D

Ja sam isto ovisan postao :) Ali ovaj dio s seksulanim životom ti je čisto pametno :)

Guls 22.04.2013. 14:01

I know. My dick is thanking me whole time :)

Mommistake 22.04.2013. 14:22

:lol2::dobar:

Guls 22.04.2013. 15:24

Mislim da ću danas baciti jedan gejm, da dobijem slom živaca, onda idem dalje sa životom :)

Mogy 22.04.2013. 16:17

Citiraj:

Autor Guls (Post 2381972)

ja odlučio prestati igrati LoL na što je duže moguće jer svaki put nakon par partija postanem pun mržnje, ljutnje, očaja itd itd. :D Ovaj community je u k*rcu žešćem, 90% igrača nubine teške, ni focusat neznaju kako treba -.-' . Radim i ja greške, ali kad vidim šta ostali sve rade odmah mi prođe volje za igranjem ove igre. Nemožeš ti pobjedit kad imaš 1-2 pa čak i više nubina u timu.

:amen:

Citiraj:

Autor Guls (Post 2382092)
više me uopće taj lol toliko ne privlači, ali ne zbog same igre već zbog communityja. Isto kak ne volim ići van na mjesta gdje je sve puno djece, tako ne volim igrati igre tamo gdje je sve puno djece. Sve mi se to počelo gaditi, sad samo gledam LCS i streamove i to je za mene igranje lola :)

koda sam ja pisao ovaj post :D

Mommistake 22.04.2013. 16:46

Ja iskreno mogu reći, još se ne živciram toliko :) Ali dobro, tek imam oko 400 gejmova :)

panda505 22.04.2013. 16:57

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2382221)
Ja iskreno mogu reći, još se ne živciram toliko :) Ali dobro, tek imam oko 400 gejmova :)

pa na normal gejmovima se i nemaš niš posebno živcirat, mislim nije lepo gubiti nikome, ali nema neke razlike između pobjede i poraza osim kaj dobiš više IP za pobjedu

na rankedu tek pravo živciranje počne :D

Mommistake 22.04.2013. 17:00

Kad tak gledaš...

Ja ne gledam, odnos pobjeda i poraza mi je važan u normalu :) Ne volim biti u minusu :)

HAL 22.04.2013. 17:24

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2382228)
Kad tak gledaš...

Ja ne gledam, odnos pobjeda i poraza mi je važan u normalu :) Ne volim biti u minusu :)

Ma naravno, nitko ne voli gubiti i imati negativan score, ali kada počenš gubiti rankove zbog kretena, onda tek počinje prava nervoza.

Napisao sam već odavno jednu stvar i moram je ponoviti: Svaki ranked game ovisi o broju idiota na jednoj ili na drugoj strani, nisam napisao iskren GG već barem dva mjeseca, jer pobjeda isključivo ovisi o tome tko ima manje kretena u timu.

Mogy 22.04.2013. 17:33

Je ko od Vas na EUW, baš tražim nekog ok igrača za duo ranked da nabacimo nekad. Nije da sam ja sad neki super igrač(imam dobrih gameova i loših), ali ako ste vi dobar elo 1500+ recimo rado ću učiti od Vas :) Moje mišljenje je da najviše failam zbog drugih igrača, a ne radi sebe samoga. Npr ja pingam da mi dodju pomoć dragona ubit(ja sam jungle) i niko ne dođe i bezeveze gubim vrijeme i takve stvari da ne nabrajam -.-'

X-Plosiv 22.04.2013. 17:53

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2381225)
Ahri, fizz ili zyra? Vidim zyra je s combom prejaka.. 50% hp ide dolje s combom.. Ali opet vidim da se fizz dosta igra.. Pa me zanima, kakvi prijedlozi?

Ono što je xGame rekao. Uzmi Fizza, na nižim ELO ćeš dobivati lako FB i biti nafidan.

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2381338)
Fizz - nedavno sam ga kupio i tesko ti je do 6. levela posto si melee, ali kad dobijes ulti niko ti nece smijeti prici. Ima 1. spell za uletavanje, 2. za farmanje + nesto kao ignite, 3. super esc i naravno ulti koji slowa i dize u zrak.

Ne bih se složio, fizz na lv 3 je jedan od najačih midera, pogotovo ako si counterao nekog.

Citiraj:

Autor HAL (Post 2381771)
Ma po meni je Thresh i dalje bomba, ovaj nerf je zaslužen, jer je Thresh stvarno OP, ovo bi ga trebalo malo staviti u kontekst ostalih jakih support champova, ali da je uništen, to mislim da nikako nije.

Krepo je jako dobar support, ali malo gledaj Edwarda kako igra, lik je živa agresija i po meni najbolji support izvan Koreje, Kine i Tajvana.

Thresh će i dalje biti top tier support. Inače, najbolji Thresh je vjerojatno madlife (mislim da se tako zove)..što taj čovjek radi, samo napiši madlife tresh

Citiraj:

Autor Dujo (Post 2382243)
Je ko od Vas na EUW, baš tražim nekog ok igrača za duo ranked da nabacimo nekad. Nije da sam ja sad neki super igrač(imam dobrih gameova i loših), ali ako ste vi dobar elo 1500+ recimo rado ću učiti od Vas :) Moje mišljenje je da najviše failam zbog drugih igrača, a ne radi sebe samoga. Npr ja pingam da mi dodju pomoć dragona ubit(ja sam jungle) i niko ne dođe i bezeveze gubim vrijeme i takve stvari da ne nabrajam -.-'

Drakea uzimaš kada:

1. Ubili ste njihovog ADC-a pa je mrtav ili skoro mrtav pa se vraća u bazu, a jungler nije blizu
2. I jungler i njihov mid su mrtvi
3. Na drugom kraju mape su

to vrijedi dok je lane faza :goood:

Nije me bilo par dana, tako da nisam niti igrao LoL od petka :chears:
A za "odmor" od LoLa sam počeo gledati anime, a i sutra mi dolazi Diablo 3 tako da će biti to kvalitetan odmor od LoLa kada se naživciram, makar se to rijetko sada događa :fiju:

Mommistake 22.04.2013. 17:56

Taman se ti psihički odmori pa češ mi pomoći ranked za koji mjesec ;)

Mogy 22.04.2013. 18:14

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2382253)

1. Ubili ste njihovog ADC-a pa je mrtav ili skoro mrtav pa se vraća u bazu, a jungler nije blizu
2. I jungler i njihov mid su mrtvi
3. Na drugom kraju mape su

to vrijedi dok je lane faza :goood:

Znam ja to, ali ostali u timu neznaju ili se prave mutavi :D Uglavnom ako bi neko igrao ranked duo neka me doda "dcatcom" pa možemo nabaciti ;)

X-Plosiv 22.04.2013. 18:18

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2382257)
Taman se ti psihički odmori pa češ mi pomoći ranked za koji mjesec ;)

Provježbaj onda malo support, jer ako igramo DUO, a zadnji si pick, svako toliko naletiš na ekipu "RESPECT THE PICK ORDER N00B LAST PICK SUPPORT YO DOGG" :amen:

Mommistake 22.04.2013. 18:25

Igram ga dosta zadnje vrijeme. Uvijek kada pickam, šutim, šta ostane igram.. I to je support večinom :)

Mirkopoter 22.04.2013. 18:34

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2382274)
Provježbaj onda malo support, jer ako igramo DUO, "RESPECT THE PICK ORDER N00B LAST PICK SUPPORT YO DOGG" :amen:

Amen na to, last pick nema šta zvati pozicije, šuti i izaberi šta ostane.

Ok na high elo-ima zbog counteranja da last pick ide mid ili top, ali na ovim low elo di neki nubovi uzmu nekog champa i prvi put ga igraju samo da couteraju protivnika :facepalm:

X-Plosiv 22.04.2013. 19:32

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2382282)
Amen na to, last pick nema šta zvati pozicije, šuti i izaberi šta ostane.

Ok na high elo-ima zbog counteranja da last pick ide mid ili top, ali na ovim low elo di neki nubovi uzmu nekog champa i prvi put ga igraju samo da couteraju protivnika :facepalm:

Nije da kada sam prije DUO s frendom koji je gold 2-3 a ja silver 1 pa gold 5 ...uvijek sam bio zadnji pick, i ajmo reći u 15 gejmova nekih 10x sam bio mid. Čisto sam dao statistiku, rekao što mogu igrati dobro, što ne...i oni dali.

Ja znam pickati nešto zadnjem ako vidim na lolkingu da dobro igra ili da je u nekoj wining seriji. Ali općenito u zadnje vrijeme najviše što igram jest mid/jungler/adc ...tim redoslijedom, a onda support i top

Mommistake 22.04.2013. 20:06

Ekipa, dajte pitajte nekog frenda ili ako neko hoće, imam na westu 1 account lvl 30 koji mi stoji i jednostavno propada.

Silver V je, ima nekih 15-20 champova, 2 pune rune pagove etc.

http://www.lolking.net/summoner/euw/29988166#runes

Dam ga za neki lvl 20+ account na eastu (da si sendam neki skin ko gift) ili za 400RP :) Znači niti 20kn :) Ako neko ima lvl 20+ na eastu account, gdje je gore onih počethin 400RP neiskorišteno (ili se može povratiti) nek mi se javi. Stvarno propada acc.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:41.