PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

geronimo_2 06.02.2022. 20:38

taj hawkeye je miniserija ili su to cviknuli? ima zavrsetak?

Mladenxy 06.02.2022. 22:02

Bacio maraton Ozarka...sve zbog odlične prve epizode :D
Dobra serija, ali kao i svaka prerazvučena, mrtve nadomjeste novim likovima i onda se sapuna...
Sve u svemu vrlo dobro, čekam sad ostatka epizoda.

Mirkopoter 07.02.2022. 11:54

Citiraj:

Autor geronimo_2 (Post 3582119)
taj hawkeye je miniserija ili su to cviknuli? ima zavrsetak?

Mini serija, u pravilu nema završetak jer je to samo najava za buduće filmove/serije.

geronimo_2 07.02.2022. 11:58

ocu rec ne zavrsava na neki cliff? jasno mi je da marvel univerzum otezu do kraja vremena i muzu ga bez milosti

Exomaniac 07.02.2022. 13:42

Pa muzu kad imaju hrpu materijala po kojem mogu radit stvari, a ljudi očito žele gledat. Ovo sve što su napravili nije ni načelo sav sadržaj koji mogu stavit na platna

LAcy 07.02.2022. 18:25

Meni je taj marvel univerzum postao dosadan i naporan za gledati. Prestao sam gledati sa Captain Marvel. Film mi je bio toliko glup da sam prestao gledati nakon ~20 minuta.

Citiraj:

Autor Ziiky (Post 3581938)
Još jedna ekranizacija lee childovog romana ...
Reacher
https://m.imdb.com/title/tt9288030/
Do jaja napucanih 8.8. Odmah u startu nakon 1. epizode mu oduzimam -1.2.
Reacher po običaju, alfa mužjak s moćima vidovitog milana ... čim vidi mimiku lijeve nozdrve zna koliko je taj kuhanih jaja pojeo 2 tjedna prije.

Znaci konacno normalna serija :D Pogledao sinoc prvu epizodu i poceo drugu. Pa nije lose, cak bih rekao iznenadjujuce dobro. Lik me izgledom podsjeca na Serious Sama a facom i izgovorom na Elaine boyfrienda, Puddy :D

Star Trek: Prodigy

Vec je par puta spomenuto pa rekoh ajd da probam. Djecji crtic za djecu, plitko, naivno, za djecu... Al' ajd, obzirom da je za djecu nije lose, djecje zabavno.

OuttaControl 12.02.2022. 00:24

Cobra Kai, ko je volio karare kid, volit ce i ovo, meni je top serija, mislio sam da ce bit pre trashy, ali je bas taman.

geronimo_2 13.02.2022. 21:28

The Billion Dollar Code

odlicno :chears:

-----

Station Eleven

ok za pogledat, na momente sporo za pop, al vuce gledat dalje.

kopija 14.02.2022. 05:09

Citiraj:

We see an exchange of arrows in a forest at night, with the elven warrior Arondir (Ismael Cruz Córdova) plucking enemy arrows out of the air and firing them back at their source (the sort of move we can imagine Legolas approving of).
A gdje su nestali ti crni vilenjaci u LOTR? Bio neki civilni rat na rasnoj osnovi pa ih poslalo u logor?
Ajd barem za sada nema naznaka istospolne ljubavi i LGBT individua, iako mi se ova hobitica na početku čini ko izvrstan kandidat.

mamutarka 14.02.2022. 10:03

D.O.M.I. 14.02.2022. 10:55

Kakav odron :hitthewal:

rak21 14.02.2022. 11:15

Citiraj:

Autor xlr (Post 3581665)
Note to myself: nemoj se zajebat i nastaviti gledati RbW.

Istina, polagao sam nade u tu seriju, ispala totalno razočaranje. Nakon par epizoda skuzio gdje to vodi, pogledao prvu sezonu do kraja da vidim koliko se može srozati - mnogo.

OuttaControl 14.02.2022. 17:22

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3583617)

Citiraj:

Autor D.O.M.I. (Post 3583636)
Kakav odron :hitthewal:

Ok Vidim da nesto ne kužim, komentari na youtubeu masovno spamaju:
"Evil cannot create anything new, they can only corrupt" na raznim jezicima.

Video ima dosta dislikeova, 1/3 negdi, šta se dešava? nisam upućen :D meni je teaser cisto ok.

pogi 14.02.2022. 17:56

meni isto nije jasno. ja cu je gledati cim dodje u videoteku :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

OuttaControl 14.02.2022. 19:55

Imam prime tako da cu gledat na njemu, ne vidim problem, vidim da se čak i crnci
žale na crne elfove i dwarfove jer je j.r.r rekao da moraju biti kako su knjige opisale , meni osobno ne smetaju.

PointDexter 14.02.2022. 21:13

Citiraj:

Autor pogi (Post 3583735)
meni isto nije jasno. ja cu je gledati cim dodje u videoteku :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ljudima smetaju woke sranja i rasna/spolna inkluzija ili kako bi se vise to reklo na Hr. Odnosno nabijanje istih na nos gdje god se stigne.
Meni osobno vise smetaju ispeglana lica, ne poderana roba i cijela Disney vibra. :D

Mirkopoter 14.02.2022. 22:14

Pa woke sranja logično, vilenjak crnac? Daj molim te, Tolkien se okreće u grobu šta mu rade s djela. Mogu mislit kad krene da će biti i tranvestita i gejeva i apache helikoptera. Stvarno polako kao rasa dotičemo dno dna.

Mar 14.02.2022. 22:20

An elf (plural: elves) is a type of humanoid supernatural being in Germanic mythology and folklore (especially North Germanic mythology and folklore). In medieval Germanic-speaking cultures, elves generally seem to have been thought of as beings with magical powers and supernatural beauty, ambivalent towards everyday people and capable of either helping or hindering them.[1] However, the details of these beliefs have varied considerably over time and space and have flourished in both pre-Christian and Christian cultures.

The word elf is found throughout the Germanic languages and seems originally to have meant 'white being.'

Nils_Blommér
https://upload.wikimedia.org/wikiped...3%A9r_1850.jpg

Je, evo ova desno baca na Rihannu, a ova u sredini ista Halle Berry :D

To silovanje i inkluzija svega i svačega u etablirani IP samo zato jer glasna manjina otkazuje sve koji ne misle kao oni, a mediji im daju ogromni prostor jer žive od konflikta koji uzrokuje puno jače i emotivnije reakcije ljudi od sloge i zajedništva je samo put k još bržoj propasti zapadne civilizacije.

LAcy 14.02.2022. 22:22

Uopće niste netolerantni :D

On topic: kako se kaže okreće se u grobu ako je kremiran?

Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk

Exy 14.02.2022. 22:35

Citiraj:

Autor OuttaControl (Post 3583720)
Ok Vidim da nesto ne kužim, komentari na youtubeu masovno spamaju:
"Evil cannot create anything new, they can only corrupt" na raznim jezicima.

To je inače Tolkienov quote, interesantno prikladan ovome što Amazon sad radi sa njegovim materijalom :D
Evo mali spoiler list, oprezno :D
https://i.ibb.co/hXnVLHy/Place-your-bets.jpg

OuttaControl 14.02.2022. 22:49

Meni to nista nece smetat ako to ne bude tema serije kao sto se dogodilo sa npr. Discoveryem gdje je to romanticna(lgbt il ne) drama u svemiru.

Mirkopoter 14.02.2022. 23:04

Ma ne može to ispasti dobro čim se oni bave time, a ne drugim stvarima. Čak da su se 100% bavili kvalitetom serije to ne bi bila garancija da će biti dobra, a ovako, kad im je fokus na neke druge gluposti, nema šanse.

Mladenxy 14.02.2022. 23:19

Nije gledanje obavezno, kome smeta nebu valjda gledao.

PointDexter 14.02.2022. 23:22

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3583783)

Netolerantni prema kome?
Ako mislis rasno/spolna orijentacija, mislim da vecini to ne smeta.
Problem je sto na silu guraju svjetonazore zbog korektnosti.
Siguran sam da ima hrpa Africke, Azijske itd mitologije koje je jako zanimljiva i koja bi nas zaljepila za ekran.

Exomaniac 15.02.2022. 01:36

Nemam ja nikakv problem da ima crnih, azijskih ili ne znam kakvih likova. Ali zar ne može primjerice jedan Disney, sa svim njihovim talentima, napraviti neku novu priču umjesto da Snjeguljicu, koja je svugdje opisana bijela kao snijeg, zato i ime, idu ponovno snimati s glumicom koja sigurno nije takvih karakteristika?!

To mi je jedan od najlošijih primjera koje viđam u zadnje vrijeme.

LAcy 15.02.2022. 03:57

Citiraj:

Autor PointDexter (Post 3583802)
Netolerantni prema kome?
Ako mislis rasno/spolna orijentacija, mislim da vecini to ne smeta.
Problem je sto na silu guraju svjetonazore zbog korektnosti.
Siguran sam da ima hrpa Africke, Azijske itd mitologije koje je jako zanimljiva i koja bi nas zaljepila za ekran.

Cini se da nisi bas razumio zajebanciju :D

kopija 15.02.2022. 04:57

Citiraj:

Autor Exy (Post 3583787)
To je inače Tolkienov quote, interesantno prikladan ovome što Amazon sad radi sa njegovim materijalom :D
Evo mali spoiler list, oprezno :D
https://i.ibb.co/hXnVLHy/Place-your-bets.jpg

"Elf-Dwarf forbidden love story" :hitthewal:
Moj perverzni mozak to preveo kao "zoofilia".

pci_e3x 15.02.2022. 07:31

Nitko ne spominje BCS?

https://variety.com/2022/tv/news/bet...re-1235174021/

pocetak zadnje seonze 18.04 :)

coconut 20.02.2022. 09:36

Reacher - premišićav i prepametan za moj ukus. Kada će scenaristi naučiti da gledatelji ne vole pametnjakoviće? Iako nisam fan Tomice, mislim da je on bolje odradio taj posao u 2 filma unatoč kritikama da uopće ne liči na Reachera iz knjiga.

Young Wallander - serija koja se odvija u Švedskoj, snima u Estoniji, a glume engleski glumci. Neš' ti kombinacije. S02 ima dodirnih točaka sa S01, ali ne puno pa se može pogledati kao posebna cjelina.

partwish 20.02.2022. 10:55

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3583783)

On topic: kako se kaže okreće se u grobu ako je kremiran?

Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk

Pepel mu curi iz urne? :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:38.