PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=98655)

Viperus 14.11.2011. 11:32

Ako ovo ikad dođe u Hr, zbogom lopovi XD

http://tigrlock.com/pages/

Renesis 14.11.2011. 11:54

mogao bi taj lokot kostat vise nego cijeli bike... a iopet ostaje cinjenica da rastavis pol bikea sa jednim multitoolom...

Cuky 14.11.2011. 12:06

205 dolara + carina za jacu 1.25" verziju. Ostalo je jos cca 300 komada. Previse love.

Ove jeftinije po 50 dolara su planule (ali su i tanje, 0.75").

zgmmax 14.11.2011. 12:19

E murina sta nisi prije reko za volan :)

Mislim da sada imamo isti. Uzo sa DBa funn fatboy 710mm horror white :D

Flayer 14.11.2011. 12:25

Pa nije ti baš bijeli, zapravo je crn s bijelom grafikom :D

Više crn nego bijel.

zgmmax 14.11.2011. 12:27

Znam kakav je :)

Nije mi bitna boja toliko. ak mi nece pasat prodam ga :D

Flayer 14.11.2011. 12:40

Istina :)

Nik 14.11.2011. 12:50

Ima li interesenata za jednu voznjicu sutra (utorak)?

Krenulo bi se malo kasnije, dok naraste temp. 11-12h tunel.
Vozila bi se ruta preko dva grebena (Leustek do klupica-greben-donja postaja zicare-Bikceviceva-Strmopec-Pilana).
A moze i Dotka na kraju. :D

zgmmax 14.11.2011. 12:57

Kaj Nik si se sada navuko na skokove? :D

Nik 14.11.2011. 18:47

Nisu ti meni ti skokovi na Dotki Bog zna kaj...puno bolji mi je onaj u Maksicu.

Sutra (uto.), tunel 11h.
...ali uspon do Lugarnice, ali ne na najjace :D

Željac 14.11.2011. 19:23

Citiraj:

Autor Nik (Post 2025071)
Nisu ti meni ti skokovi na Dotki Bog zna kaj...puno bolji mi je onaj u Maksicu.

imam viziju....

Nik- grma- big mama :D:D
let i uspješan doskok :D
:chears::chears:
:goood:

De5tr0yer 14.11.2011. 20:27

Citiraj:

Autor Viperus (Post 2024632)
Ako ovo ikad dođe u Hr, zbogom lopovi XD

http://tigrlock.com/pages/

Zgleda ko da klapara po biciklu. :nono:

zgmmax 14.11.2011. 21:25

Montiro volan, al nemam slika. Bu bile kasnije

Jel ima netko 20mm osovinu za marza? Ja sam na svojoj na jednom onom sarafu spojebo navoj :D

the55mic 15.11.2011. 00:37

Citiraj:

Autor Renesis (Post 2023609)

Takve divote i jesu smisao bicikliranja, barem za mene...
Al jbg, jos prokleti faks dovrsit, onda se ionak selim negdje pod Alpe pa ce bit i toga :)

Hvala na filmeku, ide pod favse ;)

EDIT:
"Sutra (uto.), tunel 11h.
...ali uspon do Lugarnice, ali ne na najjace :D "

Nik znaci do vrha bi se pedaljiralo? Mozda sam za, javim se sutra ujutro.
No ak cu i ic, gore skroz polako, jer sam na bajku jako malo u zadnje vrijeme i skroz sam ispo iz konde+sto mi je tesko disat po ovoj maglustini i vlaznom/hladnom zraku...

murina 15.11.2011. 01:09

Max, moj je Full On ali je grafika ista. Jel tako da je kul kad je proučavaš :D
Koliko si ga platio?

Skoro sam izdahnuo na nogometu koliko je teško disat. Još mi se čini da sam nekakvu šugavu astmu navukao ili neko slično govno jer mi se i nedavno u Maksimiru slično dogodilo kad je bilo vlažno. Pluća mi dođu na 25% i bok sport..ili sam ispao totalno iz kondicije :D

Nik 15.11.2011. 09:21

Jest da je u 100% vlazi teze disati, ali da imas astmu ne vjerujem - prije je do konde.
Kondiciju treba odrzavati, a ne zasjesti na 3 mjeseca pa onda opet ukondiravanje i krepavanje uzbrdo.
Meni nema gore stvari nego ponovno nabijati kondiciju, koma...ali do toga moze dovesti samo ozljeda, a da zbog zene/dece/posla/psa i tko zna cega nemam vremena za sebe - nema teorije :D

Na Sljemenu je 5°C toplije nego u Maksimiru i suncano uz to.
Bit ce danas lijep dan za voznju.

riceburner 15.11.2011. 09:24

jooj kak sam ljubmoran na vas kaj se mozete u tjednu ici vozit :(

Nik 15.11.2011. 09:39

Mene to kosta dana godisnjeg odmora...kojih ionako imam viska, tak da se radije idem voziti nego sjediti u uredu ;)

Iako je zahladilo i 11. je mjesec, jagode u mom vrtu su i poprilicno zbunjene. (uslikano prije 2 dana)
Pohrani.com

Iz zezancije sam ljetos kupio jedan grmic i posadio. Sad imam 13 grmica he, he...inace, imaju super okus, jedva cekam sezonu.

Pupo 15.11.2011. 09:46

Citiraj:

Autor Nik (Post 2025472)
Mene to kosta dana godisnjeg odmora...kojih ionako imam viska, tak da se radije idem voziti nego sjediti u uredu ;)

Iako je zahladilo i 11. je mjesec, jagode u mom vrtu su i poprilicno zbunjene. (uslikano prije 2 dana)
Pohrani.com

Iz zezancije sam ljetos kupio jedan grmic i posadio. Sad imam 13 grmica he, he...inace, imaju super okus, jedva cekam sezonu.

Nisu one zbunjene već si kupio mjesečarke mislim da se zovu, na njima rastu plodovi skoro cijelu godinu.

murina 15.11.2011. 14:01

Citiraj:

Autor Nik (Post 2025450)
Jest da je u 100% vlazi teze disati, ali da imas astmu ne vjerujem - prije je do konde.
Kondiciju treba odrzavati, a ne zasjesti na 3 mjeseca pa onda opet ukondiravanje i krepavanje uzbrdo.
Meni nema gore stvari nego ponovno nabijati kondiciju, koma...ali do toga moze dovesti samo ozljeda, a da zbog zene/dece/posla/psa i tko zna cega nemam vremena za sebe - nema teorije :D

Na Sljemenu je 5°C toplije nego u Maksimiru i suncano uz to.
Bit ce danas lijep dan za voznju.

Vraga, danas mi je isto, jedva dišem i kašljem suho. Boleština. psmtr:hitthewal:
Inače sam stalno na bajku, nema šanse da ispadnem iz kakve takve kondicije.

Vuco 15.11.2011. 17:18

Danas dobra vožnja. Sanda, Nik, kasnije Mic i ja.

Lojstek gore po mojim preferencama. Nisu gazili kako znaju, ali se pedaliralo konstantno uz jednu pauzu od minutu da si malo vode popijem. Bili su fer prema meni :D. Od makadama za Runolist opako blato koje se zaljepilo za sve živo na biciklu.

Dolje 57-ica s time da je Nik jedan sitan dio do Lojsteka sam odvozio, a Sandi sam ja pokazao obilazak onog korijenja cijelog. Razmišljali smo dal da skačemo na onim kickerima i dropovima, ali nismo htjeli. Spojili se kod klupica sa Nikom, gdje smo čekali Mica koji je onda kasnije sa Nikom i Sandom otišao na Strmopeć, a ja krepan ko pas doma.

Moram pohvaliti Nika koji je na novom bajku neuhvatljiv. Pokušao ga pratiti, skoro izletio 2 puta malo sa staze, pa odustao od tog plana.

Flayer 15.11.2011. 18:41

Citiraj:

Autor murina (Post 2025734)
Vraga, danas mi je isto, jedva dišem i kašljem suho. Boleština. psmtr:hitthewal:
Inače sam stalno na bajku, nema šanse da ispadnem iz kakve takve kondicije.

Odi si poslikaj pluća negdje.

zgmmax 15.11.2011. 18:54

Danas sam napokon nabavio i pravu cijev sjedala :D

Sada u subotu sam se borio sa vec sada bivsom cijevi. Zna onyx kak sam se cijeli uspon zajebavao.

Kupio sam u protei truvativ stylo 400mm i 25mm offset za 185, inace je 250 ali imaju 25% popusta na placanje gotovinom.

SileTzar 15.11.2011. 19:00

Za tu štangu sam ti prije ljeta rekao, kaj kad ne slušaš i škrt si.

Malo si se razbahatio s parama, bremze+volan+štanga sve kaj ti ne treba samo šminkaš bike.

Flayer 15.11.2011. 19:02

Ooooo štanga mu treba :D

zgmmax 15.11.2011. 19:10

Fakat mi ie stanga trebala :)

U iednom trenu sam htio i odustat i otic doma kak me je nazivcirala. Svak 100m sam sarafio po njoj.

A jbga, sve mi je uletilo povoljno :)

Sljedece godine bi onda isao na veci updejt, kotaci i kompletni pogonski dio ili novi bajk jer bi to doslo oko 500€ pa trebam malo nabacit racunicu i vidjet dal ulagat u bajk ili kupit recimo yt wicked za 1800€ i rasprodat stari bajk u dijelovima za nekih 550€ pa mi ne ispada bas sada toliko puno love za nadodat.

Napokon je stigo i disk za cuksa danas :)

Lovrix 15.11.2011. 21:50

Uzet ću za nekih mjesec dana one Kenda Kwest slickove , pa me zanima jel mogu koristit normalne zračnice na njima , ili moram kupovati one tanke?
Oće netko u petak na vožnju? Do Samobora možda? Oko 1,2 popodne.

Nik 15.11.2011. 22:22

Odlicna voznja danas, pogotovo onaj dio koji je Vuco preskocio, a the55mic uskocio.
Kako se po Strmopeci secu i voze samo osobenjaci (citaj: malo ljudi), tak je gore hrpetina lisca po kojem se sklize i koje skriva korijenje i kamenje iznenadjenja, pa smo isli nesto sporije neg inace (te singlice su super za jurcanje i raznorazne skokice).
Tako sam na 4. serpentini napokon krstio Jekylla (bilo je i vrijeme) - kliznuo mi prednji kotac sa staze, pa je odsklizao cijeli bajk skupa sa mnom :D

Super vrijeme i super voznja...a sad si Vuco pogledaj sto si propustio:

Strmopec movie

2 die 4 15.11.2011. 22:44

Lijep video Nik, i slika je puno bolja sada odjednom ;)
Jesi nekaj eksperimentirao?

the55mic 15.11.2011. 22:51

Super voznja Nik, napokon sam odvozio taj strmopec i definitivno mi se svidja, al je bome i naporan.... Jest da dugo nisam vozio, al gore mi je ovo fizicki nego uspon lojstekom, tak da, da sam iso s vama i do vrha pokupio bih se doma poslije spusta, bas ko Vuco :D
Al aj, Vuco i ja skupa smo odvozili vasu rutu :D :D :D
I da, super filmic, mislim da si sve bolji u editiranju.... No i u voznji isto ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:34.