![]() |
Citiraj:
Jos pitam frenda i frendicu kaj rade na hitnoj kod nas reko jel fakat tako Kaze da se zna desit da stvarno tako ne stignes ni na wc Pogotovo ako je neka veca nesreca ili kaj. I pobrali su pun k... Nagrada za seriju Jedva cekam drugu sezonu . Sent from my 24129PN74G using Tapatalk |
U moru svih onih "sapunjastih" serija tog tipa npr. Grey's Anatomy, Pitt je stvarno remek djelo. Nadam se da se neće pokvariti.
|
Neznam dal netko prati, krenula je 5 sezona slow horse
|
oooo, ulipša si mi dan
|
Javite kad bude cijela sezona vani. ;)
|
Citiraj:
I kao što je rekao kolega priča za sebe u 3 sezone. |
hvala. pogledam.
trenutno gledam Black Rabbit. na e4 sam. nije mi bas nesto. iritantno mi je kolki su fakapi neposobni. pred par tjedana sam odgledao cijeli snowpiercer. s1 i s2 sam prezivio ok, iako mi je ideja sama glupa oduvjek. al s3 i s4, pa to je kriminalno lose, al sam iz nekog bolesnog/mazohistickog razloga se natjero pogledat do kraja. mene bi bilo sram napisati takav scenarij i bacit ga u produkciju. ocjena -0. lead muski glumac koma ziva, kao sto se i vidi iz komentara... neko gleda ovo? vrijedno spomena? The Lowdown House of David Cocaine Quarterback: Signal-Caller for the Cartel :chears: |
Kod Slow Horses, Garry i dalje ima legendarne komentare - svaka druga mu je 'F*ck Off'. Najbolja špijunska serija.
|
Citiraj:
Čista zabava |
|
Ne znam je li neko ranije spominjao, Dopesick ubija kako je dobra serija. Sve preporuke
|
Ja taman pogledo stariju seriju The Sinner
Bas mi je legla. Podsjeća me na prvu sezonu True detective, mračno, sporo, ali kako se ide dalje radnja se raspliće i prevrće. |
Citiraj:
https://forum.pcekspert.com/showpost...ostcount=15016 Mislim da je spomenuta još nekoliko puta kroz temu. Kasnije je još jedna serija napravljena na istu temu, ali nisam gledao. Mislim Painkiller Imaš i The Pharmacist i The Dropout na sličnu foru |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:23. |