![]() |
Citiraj:
Na 4. sam epizodi i da prilično dobra i prilično scary. Iako ima osrednju ocjenu na imdb ja bi joj dao 8-icu |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Dakle... zadnji puta sam imao takav osječaj kada sam gledao Happy!. Ono, WTF? Ali, ja volim otkačene serije, pa će i ova biti odgledana. Ako vam se dopao Suicide squad pogledajte obavezno. |
od veceras (24.1.) na rtl2 ide Seinfeld (s01e01)
|
Taman sam na kraju serijala, 9. Sezona :D
|
Solidan je Peacemaker, dobra zafrkancija. Nešto između Suicide Squada i Kick-Assa.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prva sezona Happy! me oduševila. Drugu sam prekinuo da pol puta. |
Citiraj:
|
Druga sezona je definitivno razočarala. Prva je za svaku preporuku, a druga...ako baš morate znati što je bilo dalje. Slobodno se može preskočiti.
|
Citiraj:
tek sam sada vidio popis :goood: |
|
https://m.imdb.com/title/tt14169960/
Jel ko krenuo s ovim? Upravo naletio na Kodiju, a vidim da je od Netflixa. |
Citiraj:
zar to nije dječija serija kao što se govorilo za Lost in Space ? :-) Sent from my iPhone using Tapatalk |
Pogledao prvu sezonu Yellowstonea i Justifieda. Yellowstone čak pomalo i predramatičan, a Justified mi je zabavna laganica. Ali odlične serije.
|
Citiraj:
:-) |
Citiraj:
|
Očekivao sam više od Boba Fetta. Za sada je 20% lošiji od Mandaloriana, ali najviše govori o seriji da je najbolja epizoda za sada ona u kojoj uopće nema Boba Fetta :(
Nadam se da će zadnje dvije epizode prve sezone poboljšati dojam :) |
uf, to puno govori.
U mandalorianu, pogledaš dvije epizode, pogleda si sve :D |
Citiraj:
drama sa elementima akcije. količina humora na razini. tu i tamo neki propust oko radnje u svrhu drame ili novog zapleta. |
Citiraj:
|
Ovome se veselim, nadam se da će biti jako dobro.
|
žene: check
crnci: check transgender: TBA |
Citiraj:
Tko voli animirano, topla preporuka pogledati Red vs Blue. Genijalni su. |
Citiraj:
|
Nedavno pogledao dvije crnogorske serije.
Biser Bojane Radnja na plazi, sisa i guzica ko u prici. Ima i muskih, kojima je bitno :D Nisam znao da su crnogorke tako hot :p Budva na pjenu od mora ponukan iskustvom prethodne serije, potrazio jel ima jos nesto. Puno manje sisa i guzica :( al' ima vise sezona i zanimljivo je. Obje serije su nekakva mjesavina drame, krimi, komedije... Zanimljiv je mentalitet, ponasanje, svadjalacki ton za svaku sitnicu, pa bi se tukli, pa se i potuku... :D |
Citiraj:
Kakva greska 😂🙈 Sent from my SM-G986B using Tapatalk |
Citiraj:
Ufff ova viša inspektorka iz Podgorice... Hvala na preporuci. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajd nek ti bude kad si lijen, ko crnogorac: https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%A...B2%D0%B8%D1%9B (inače seriju nije potrebno posudjivati, ima i u videoteki uživo) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:26. |