![]() |
Citiraj:
Kojom stazom ste išli dolje djeco? Sigurno 9ka... |
Citiraj:
edit: nazvao sam ga i pitao doslovno ovim rječnikom ;) macan 185 s pitchem i plavim volanom kojem je fleksericom rezo oprugu, imate li možda njegovu šajbu na prozoru...i opet niš..Usput je rekao da znam koji, Ivan....hehehe |
Jel imaju crni :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A izgled je OK dok se ne izgrebe taj polirani aluminij. |
Citiraj:
Inače, odlična vožnja, 9-ka je san ljetne noći, ali moj problem s tom stazom je umfual, znači svaki put kad se po njoj spustam, uvijek neka sranja. Danas sam na kraju staze sam probusio gumu, tak da sam od Črnomerca do doma gurao i ovim putem zahvala Renesisu za društvo do doma:D:beer: |
Sljedeci put idem na dropove, stislo me danas malo :D
Jebi se vi odreda s tim slx i xt kocnicama, sad ih i ja hocu! Iako brijem da fakat neki qrac ne sljaka s mojima, trebale bi biti gro jace neg su danas pokazale. Bas sam racuno, SLX, prednja + zadnja, + SMRT rotori 203/180 ispadne 1400kn :lol2: |
Opa! Shimano zavore u Bajkmaniji skocile za 10€ :)
Mene je komplet sa 180rotorom dosao 102€, a sada je 111€ Malo je valjda navala pa dize cijene :D |
Citiraj:
Inače postoji i crni Syncrosov bash i bilo ga je u TČT-u u Vlaškoj ali nisam tad bio u nabavci. Srebrni mi je grdi http://imageshack.us/photo/my-images...ebtq6.jpg/sr=1 Da ti još malo bube stavljam :D Kaj će ti 203 rotor Šonjo, ionako ne ideš tak brzo. |
Fina voznjica danas, osim sto sam zbusio gumu negdje na potezu trg-kaptol. pa sam kod vulkanizera krpao pa hvatao ekipu...
nizbrdo devetka, uvijek zabavna, pustio malo destrača sa svojom labudicom da se veseli, ali smeta ponešto :p kaže kocnice mu prejake, ne znam što mora kočit... :D i za kraj romantična šetnja, sve je prekrasno :) |
Citiraj:
|
Lovro, kaže se sisa, vidi se da imaš 15 godina pa tu spominješ neke dojke jer si se tek od sise odvojio. :D
no homo |
Točan termin je manboobs ili moobs.
Kak to da idete okolo bez zračnica i/ili alata za krpanje? I Renesis kaj nisi ti TL slagao? Kak ti se TL ponaša Destro, jel se mućka tih pol litre kaj si stavio unutra :D |
Citiraj:
Destro, koliko bi te dosao taj lancanik u bizmarku kaj si bio narucio? |
kupil sam crni lak za nokte iz nekog perverznog razloga... ako kome treba za posudit, dopeljam u subotu na vožnju :D
|
Imam ja i crni i plavi, crnog mjenjam za narancasti :lol2:
|
Citiraj:
EDIT: https://www.youtube.com/watch?v=1q3LV2yyzJg&hd=1 Tak se vozi. :D EDIT2: e nemrem nać sad komentar koji mi je epic bio, nešto u stilu: "he's driving with a trailer behind where his giant steel balls are" :D:D |
|
Inace nisu kocnice u Bajkmaniji poskupile, ista je cijena, ali je nestalo 5% rabata kojeg smo mi ugrabili. Sezona je pred vratima pa je i popust ispario.
|
Staza nema kraja :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Daj nemrem bilivit di se vozi onaj frajer pa kako dobro izgleda!!! :eek:
https://www.youtube.com/watch?v=RSLZxtGnKgI&hd=1 |
Citiraj:
|
Kaj to znaći? Da ideš u subotu gore?
|
Citiraj:
|
Nemoj tako, buš me zacopral :D
|
https://www.youtube.com/watch?v=qGns...eature=related
Svi nasi padovi zbrojeni, nisu ko jedan ovaj :respekt: Gledam video i sam me rame pocne svrbiti :lol2: |
Tja, ja svake prestupne godine probusim gumu (uvijek na trn, pa se ispusti tek drugi dan), tak da mi nije jasno kak to uspijevate...a uspio ni snake bitat gumu (noob, ne ;))
Citiraj:
Problem je sto se treba cestom ponovno popesti na Sljeme, fizicki nije problem, ali psiha ubija. [edit] Subota, standardno, tunel 10h...pedesetdvojka ceka spremna, prognoza - suncan dan i okrenut ce na jugo :D Kad se popnemo na singlicu, napravite veci razmak da se ne nastancate jedan iza drugoga jer ce neki zapeti na odredjenim mjestima - pozeljno je stazom proci fluidno i u komadu ako je moguce...nisam dzaba prepilio onaj balvan. U nedjelju bi na 20ku-pilana...sam da se zna ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Cijena na akciji :lol2: |
Vjerovatno ste vec vidjeli al ovo mi je najjaca staza sta se tice straha.. http://www.youtube.com/watch?v=Xr5FG...eature=related
Valjda bi me sa puskom morali tjerat da se probam spustit tu... |
Ima itko zainteresiran da se ide busem gore ?!
jer ja sumnjam da ću stići do 10 na mjesto okupljanja :( i nisam baš u najboljoj formi za do gore :D a, vozi mi se :D tj. spušta mi se :D :beer: |
jel netko zainteresiran za strmopec danas, odnosno u 15h npr kod tunela?
|
Pošto sam si nabavio novi XX pogon, ovaj moj ide na bubanj.
Ak je tu netko zainteresiran, ide prvo njemu, a ako ne, stavljam u oglas. Znači, SRAM XX GXP pogon, 2x10, q factor 156, šajbe 42-28, 175mm kurble, gxp BB. Na chainu je cijena 290 eur bez bb-a. Prodajem za 170eur sa bb-om |
Citiraj:
Dolje ne idem na 52icu, idem na novu stazu pa ćemo vidjeti jel vrijedi išta. EDIT: Došao mi je punjač i baterije za lampu. U roku tjedana dana. Eh kad bi tako sve dolazilo sa Ebaya... |
Pozdrav ekipa.
Da li je netko od vas servisirao vilicu kod zmijoljubca sa db foruma? Mozete jos nekog preporuciti za servis Rock Shox Rebe. |
Dobar je Ico, super odradi posao. Ne samo servisa vilice nego i svega ostalog.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:15. |