![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
baš volim ove "intelektualce" ovdje...:care: |
The Equilizer , 7/10, super akcić
|
Citiraj:
Ili pokušavaš reći da su transformersi jednako dobri, ako ne i bolji od LOTRa i Hobita? |
Stonehearst Asylum
http://m.imdb.com/title/tt1772264/ Odlican film! :) Dosta obrata te apsolutno neocekivanih scena! :) |
Citiraj:
|
Dobro, LOTR je dobar (osim 3. filma), ali baš da je Hobit bolji od Transformersa... ne bi reka :D
|
Pa zadnji transformeri su odron i dno dna. Bas jako lose.
|
Mah meni su to 2 svijeta koja se ne mogu uspoređivati.
Transformersi su zabavan film pun efekata i bacanja novaca da bi se prikazala sva nova tehnologija kojom barataju ovi preko bare, dok LOTR i Hobit su nešto više od toga. Ajde, hobit je daleko od LOTR-a ali opet, nemožemo uspoređivati takve filmove... Isto kako je prije nekih godinu dana neko od kolega napisao da je Battleship isti kao Dan nezavisnosti...:lol2: |
Jel' to on ozbiljno usporedio zadnje transiće koji su odron nad odronom i Hobbit / LotR ? :D
:roller: |
Retardirani su i jedni i drugi. Meni bar.
Citiraj:
|
Pa dobro, nije da je Hobbit sad remek dijelo. Da nisam ogromni fan Tolikenovih sranja i da nisam gledao LotR jedno 50 milijardi put i pročitao sve knjige isto toliko put, vjerojatno ne bi ni gledal, ali daj, reći da je Hobbit isto sranje k'o i zadnji Transići i to zato jer se ne radi o realnim događajima ? :D
|
E ja ga sigurno doživljavam vrlo ozbiljno, čak štoviše - seriozno, nakon ove izjave o cooleru za grafe:
Citiraj:
Mea culpa za OT |
Sinoč pogledao Belle and Sebastian (2013)
Nakon nekih pola sata ...nakon što je ispalo da ne gledam "vuk samotnjak iz '72" u francuskom izdanju , film dobio potpuno novu dimenziju. :D U biti ovo gore je pomalo bezobrazno al nisam ja tu ništa kriv. Kritički nastrojeni ljudi bi najvjerovatnije komentirali kako je to jedan filmski kroki te zamjerili nedostatak dublje priče ili zamjerili što se oslanja na 'vizualno' i rijetko viđeni okoliš , a ponekad zabodu krupni planovi no ....meni nije nimalo važno niti mi je navedeno umanjilo zadovoljstvo gledanja. Uz tu priču , seciranje filma na proste djelove bi bilo isto kao secirati npr. Hačika. Natankaj dušu i kreni dalje :) |
Blind.
Jako čudna drama. :D Mislim da ću je trebati pogledati još jednom kako bi shvatio/pohvatao baš sve. :D |
Pogledao Bronson(2008)....nesto otkačenije i bolesnije odavno nisam pogledao... Oduševio me!
|
Citiraj:
|
Tom Hardy je odlično skinuo Bornsona :)
|
Citiraj:
inače joe je zadnje kaj sam gledo i reko dobar trejler, ali ono cage NOOO GOOOOOD NOOO i pogledam i film je zapravo odličan, ali on brate glumi majko isusova... pa pervan bi to bolje izveo za ime kristovo. edit: e da pogledao napokon egde of tomorrow i film je fakat odličan, baš sam uživao makar tematika nije baš moj cup of tea. |
Da, nije tvoja tematika jer nije putovo kroz vrijeme da bi upoznavao ljubav svog života :D
|
hijaooooooooo samo ti tiho budi :D
|
neznam se raspravljalo o: I Origins (2014)
ali meni se svidio, onak ne loš |
Upravo pogledao Jack Ryan:Shadow Recruit odličan filmić preporuka.:)
|
Kako gospon Denzel ne prihvaća B produkciju ka Cage i neki ostali...The Equalizer extra...za mene 8/10!!
Od Bourne-a nisam ovako gušta! :P |
Citiraj:
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=OnRuRFbpnCM |
Gone Girl.... Odlično... Affleck i odlično. U seriji je nakon Arga :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da će Odron biti kompliment za taj film. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:02. |