![]() |
Ovo zadnje je hands-on ili theory only? :D
Btw, for content source please use PM ;) http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=203058 |
Tako kaže TeeVee, app za tracking serija, naravno ne mora biti točno, ali do 9.mj. nemam ništa drugo za sad
|
Nisi bas skuzio :D Odnosilo se na zadnju seriju... ;)
|
Odgledah svih pet sezona La Casa de papel....konacni zakljucak je da sam trebao ostati na prve dvije sezone. Ovo dalje je tesko gledljivo. Podsjetilo me na Prison break, totalni pad ideje.
|
Citiraj:
Dobro znati, ja još ni jednu sezonu nisam pogledao. Očito više od prvih dvije onda ni neću :D |
Serije - dojmovi, komentari i preporuke
Ma ni slučajno dalje od dvije sezone. Kasnije se pretvori u sapunicu, mjuzikl i rambo
|
5 sezona je još koliko toliko na razini prve dvije, ali cijela serija ako se makne segment pljačke je jedna obična sapunica, ne sjećam se kad sam zadnji put toliko skipao scene serije..
Sent from my GM1913 using Tapatalk |
Na Netflixu je izasao After Life S03, tko voli.
Nego, jel odgledao tko Ozark do kraja i ima li uopce smisla krenuti s tim? Ide li na kvasinu s kasnijim sezonama? |
kak misliš do kraja, pa čeka se nova sezona? prve 3 su stvarno bile ok, plot twistevi, napeto, zanimljivo.
|
Pitanje za one koji su gledali Besu drugu sezonu,da li su izasle sve serije,ono sto sam nasao za pogledati je zadnja 6 od 10 koliko ih ima u ovoj sezoni ?
|
Svih 10 je vec odavno vani.
|
Citiraj:
Morao sam provjeriti da nije slucaj kao npr Money heist, dobra pa se upljesnivi, a onda radije ne bih ni zapocinjao. |
Maid - precijenjena serija. Prva epizoda bude napeta, ali nakon toga sve ostale su u nekom dosadnom ponavljajućem tonu. Kužim što je redateljica htjela reći, ali poruka serije se prečesto ponavlja. Dodajte na ocjenu +3 ako ste samohrana majka :D 5/10
Vani je zadnja epizoda Expansea (titl također), kraj serije, ne znam kako oni misle dovesti priču do kraja a da ne ispadne zbrčkano. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedna od rijetkih serija kojoj kvaliteta ide gore sa sezonama, a ne obrnuto. |
Citiraj:
uglavnom da, nisam skužio zezanciju jbg :P |
Citiraj:
|
1883 5. epizoda najbolja do sada :respekt:
|
Citiraj:
Ruth iz Ozarka je zakon :) Vidim da je dobila glavnu ulogu u nekoj mini seriji, izlazi 11.2. https://www.imdb.com/title/tt8740976 |
Pogledao sam The Silent Sea.
Malo se u drugoj polovici serije razvodni, ali ok. Može se pogledati. |
Mene raspizdilo što je zakon o očuvanju mase gurnut pod tepih... :D
|
molim preporuku EX-Yu serija i filmova iz 70-ih i 80-ih
pogledao sam: kuda idu divlje svinje kamiondzije tesna koža balkanski špijun kapelski kresovi hvala |
Nirvanna the band the show
:4/5 Sent from my M2012K11AC using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Od starih, dobra al' kratka je Price iz radionice, Vruc vetar... |
Citiraj:
Maratonci trče počasni krug Mrtav ladan Nacionalna klasa Lepa sela lepo gore Mi nismo anđeli Podzemlje Rane Ko to tamo peva Crna mačka, beli mačor Varljivo Leto'68 Tko pjeva zlo ne misli Profesionalac |
Pojavila se u videotekama serija 4400
To je izgleda reboot serije istog imena iz 2004g. Ova iz 2004g je bila solidna, ova nova ima užasne ocjene na imdbu. A pojavila se i Archive 81 |
Citiraj:
pogotovo sa onom ribom scena....zato mi ne sidaju ti njihovi filmovi i serije, uključujući famoznu squid game, jednostavno - watafak. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:08. |