![]() |
Hehe, Seinfeld :) Idemo u off topic s ovim guranjem :)
|
Da, nemojte. :)
|
Odgađao pogledat Foundation jer je kao sporo i ne baš dobro, pogledao neki dan i meni je ovo super. Ide sporo, da, ali je sve lijepo posloženo, objašnjeno, s vrh produkcijom. Bez neke velike mane mi je serija.
Jedino sam bio malo glup kad sam pročitao da je plan dosta sezona, a imao teoriju koju sam htio provjerit, i spojlao si neke stvari. Ali sam bar bio u pravu! :D Dalje idem na True Detective. |
Pogledao drugu sezonu Undercovera, finska serija.
Mrvicu slabija od prve sezone, no super i dalje. Prve dvije sezone imaju na Netflixu (druga čak s HR titlovima), a kolko vidim treća izlazi upravo ako je točno po IMDBu. Preporuka |
Citiraj:
Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk |
Citiraj:
|
Poceo gledati "Crna svadba", pogledao prve dvije epizode, odlicna je.
|
Citiraj:
Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk |
Pinky Blinders krenuo gledati, zasada top!
|
Safe - neloša serija na foru Strangera/Stay Close.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
:chears: |
Može na PP link za videoteku za srpske serije i filmove (ili više njih ako ih ima). Htio bih sve spomenuto pogledati ali nikako naći.
Thx :) |
Je li kraj Dextera opet ukenjan, vidim sve epizode do zadnje imaju odličnu ocjenu, a zadnja užasno nisku?
|
Citiraj:
|
Senke nad Balkanom
To ima u videotekama? |
Citiraj:
|
Može kakva preporuka serije kao što je Blacklist? Meni je to jedna od najboljih serija u zadnje vrijeme. Ima svoje mane ali svejedno top
|
Citiraj:
Izvrsna serija, druga sezona čak bolja od prve. Poslano sa mog SM-N770F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Major of Kingstown
Pogledao u jednom danu epke, za sada bez zamjerke. https://m.imdb.com/title/tt11712058/ |
Upravo naceo 4. sezonu Yellowstone-a.
... ovo je najjebenije otvorenje sezone ikad viđeno |
Jel to ona serija o vođenju ranča, kaubojima i kravama? Na pocetku sezone su pomuzli bika umjesto krave?! :D
|
Citiraj:
Jako dobra serija IMHO |
|
Citiraj:
Za svaku preporuku. Sent from my SM-G986B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sad sam tek skontao u poršpanu u s04e08 da je 1883. 🤯😱 prequel Yellowstone-a ( mislio sam da sam skinuo krivu seriju 😁), a čitam da se priprema i side story serijal o 6666 ranču
|
Citiraj:
Sent from my SM-G960F using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:46. |