![]() |
@Brkati, jesi ti pogleda Sivi kamion crvene boje ? :p
|
Citiraj:
Nakon ovog filma, drevno pitanje svih pitanja, sta je bilo prije kokos il jaje, postane nebitno ;) Ipak vrlo dobar filmic, nepotrebno zakompliciran |
Jesam, zakaj?
|
Kakav ti je ? :)
|
Broj 55 , dobar ratni film, skoro pa najbolje ostvarenje domaće kinematografije,
premda to nije teško, jer nam je filmska industrija koja dobiva lovu iz ministarstva blagorečeno tragikomedija. Surov, potresan, u suštini antiratni film po istinotm događaju, bez nepotrebne patetike. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Broj 55
Pogledati. |
The Salvation obavezno pogledati. Odličan uradak ! Ocjena 8 od mene...
|
Predestination mi je najbolji film ove godine.
Još pogledao i THe maze runner, onako.. ok, niš posebno, još jedan escape film. Lucy mi je pretjerao s onih 100% brain capacity tak da mi se baš i ne sviđa, više sam očekivo. Još sam gledo neke filmove al tako su loši da sam ih već zaboravio, nisu vrijedni spomena. |
Citiraj:
|
The maze runner 7/10
Očekivan malo veći mind fuck,ali ništa od toga :D vrijedi pogledati svakako. |
Predestination
jako dobar do odlican. nije remek djelo jer meni jednostavno nije, bilo je boljih svakako filmova u povijesti koji su veci gust. ali svakako preporuka za pogledati, iako imam najvecu zamjerku spojler je jedina zamjerka koja mi nije uopce sjela. ali svakako preporuka! |
Citiraj:
|
The Maze Runner, žešće gofno, preloše ...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a histeriziranja drugih, iskreno, tu ja ne mogu pomoci. plus, film je ocito dobar, cim se moze razmisljati o njemu, sto ja obozavam variti film za vrijeme gledanja i nakon gledanja....... jer to znaci da je snimljen sa smislom, zabava za mozak, ne samo za oci ;). |
Maze runner. Neloše, nešto što će se zaboraviti za par mjeseci, ali nije tako loše.
Dosta glupih stvari, ali ajde, volim takve filmove. Možda će i nastavak (ako će biti ikad, makar sve se svodi na to) biti dobar. |
Odgledala Fury
ni loš ima tko kakvu preporuku za neku dobru misteriju? |
Pogledaj si Predestination ako nisi... Nisam siguran da li treba spadati u misteriju, ali definitivno ide prema tome :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pogledaj Left Behind, kad završi zapitat ćeš se o mnogočemu. :D
|
Predenstination - meni najbolji film ove godine također..
|
The Maze Runner, dosta dobar filmić što nisam očekivao.
|
Predestination 6/10. Zanimljivo počinje i zadržava napetost možda 40 minuta, druga polovica filma je 100% meksička sapunica.
edit: Predestination 4/10, ne volim sapunice. The Maze Runner 7/10. Odličan film za starije maloljetnike. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:28. |