PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

panda505 30.11.2014. 01:17

@Brkati, jesi ti pogleda Sivi kamion crvene boje ? :p

Ziiky 30.11.2014. 01:35

Citiraj:

Autor perich (Post 2696245)
Pogledao i ja Predestination... Mozda zato sto je bilo vec 2 ujutro, al ja qrca nisam skuzio... ko je kome mama-tata, sve neki paradoksi vremenskog putovanja, stajaznam... mozda cu morat opet pogledat, kad budem odmoran.

Nemas sta skuzit ... Sem da je izhebo sam sebe i da je sam sebi i ljubavnica i mater i ćaća :)
Nakon ovog filma, drevno pitanje svih pitanja, sta je bilo prije kokos il jaje, postane nebitno ;)
Ipak vrlo dobar filmic, nepotrebno zakompliciran

Brko 30.11.2014. 01:36

Jesam, zakaj?

panda505 30.11.2014. 02:54

Kakav ti je ? :)

ivan77 30.11.2014. 08:24

Broj 55 , dobar ratni film, skoro pa najbolje ostvarenje domaće kinematografije,
premda to nije teško, jer nam je filmska industrija koja dobiva lovu iz ministarstva blagorečeno tragikomedija. Surov, potresan, u suštini antiratni film po istinotm događaju,
bez nepotrebne patetike.

Brko 30.11.2014. 12:40

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2697846)
Kakav ti je ? :)

Onako, prosječno dobar za nasmijat se par puta ;) nikako za gledat ga 5-7 puta ko recimo lepa sela lepo gore :D

spawn 30.11.2014. 14:18

Citiraj:

Autor Ziiky (Post 2697840)
Nemas sta skuzit ... Sem da je izhebo sam sebe i da je sam sebi i ljubavnica i mater i ćaća :)
Nakon ovog filma, drevno pitanje svih pitanja, sta je bilo prije kokos il jaje, postane nebitno ;)
Ipak vrlo dobar filmic, nepotrebno zakompliciran

Malo manje spoilat film za one koji nisu gledali. Z

glista 01.12.2014. 08:38

Broj 55

Pogledati.

bixsy the king 01.12.2014. 16:17

The Salvation obavezno pogledati. Odličan uradak ! Ocjena 8 od mene...

domina 01.12.2014. 18:24

Predestination mi je najbolji film ove godine.
Još pogledao i THe maze runner, onako.. ok, niš posebno, još jedan escape film.
Lucy mi je pretjerao s onih 100% brain capacity tak da mi se baš i ne sviđa, više sam očekivo.
Još sam gledo neke filmove al tako su loši da sam ih već zaboravio, nisu vrijedni spomena.

Brko 01.12.2014. 21:24

Citiraj:

Autor bixsy the king (Post 2698452)
The Salvation obavezno pogledati. Odličan uradak ! Ocjena 8 od mene...

Opet eva grin :puke:

amerix 01.12.2014. 22:12

The maze runner 7/10

Očekivan malo veći mind fuck,ali ništa od toga :D vrijedi pogledati svakako.

Burko 01.12.2014. 22:58

Predestination

jako dobar do odlican. nije remek djelo jer meni jednostavno nije, bilo je boljih svakako filmova u povijesti koji su veci gust.

ali svakako preporuka za pogledati, iako imam najvecu zamjerku

ako je Jane i John jedna te ista osoba (a jest, kao i John koji ih spoji koji je isto John koji je Bomberman), znaci da je Jane - mala beba, dijete incesta?

zapravo ne znam koji je tocno naziv radnje kada se seksas sa samim sobom :D. no svakako ne znam da li bi dijete ispalo najnormalnije.......

spojler je jedina zamjerka koja mi nije uopce sjela. ali svakako preporuka!

veve 01.12.2014. 23:13

Citiraj:

Autor Burko (Post 2698665)

ako je Jane i John jedna te ista osoba (a jest, kao i John koji ih spoji koji je isto John koji je Bomberman), znaci da je Jane - mala beba, dijete incesta?

zapravo ne znam koji je tocno naziv radnje kada se seksas sa samim sobom :D. no svakako ne znam da li bi dijete ispalo najnormalnije.......

To bi trebao biti klon :)
Ali nisu razjasnili kako je sve to zapravo pocelo od neke nule...

hylem 01.12.2014. 23:14

The Maze Runner, žešće gofno, preloše ...

Princ288 01.12.2014. 23:27

Citiraj:

Autor Burko (Post 2698665)

to je ono što je i mene zasmetalo, ako je on svoje dijete, kako on može izgledati identično kao i roditelj, a valjda je posljedica incesta to kaj je dvospolac :D, ali mene više muči što nisu postavili njegov temelj, kao što sam napisao, gdje je njegov početak?

Burko 01.12.2014. 23:49

Citiraj:

Autor veve (Post 2698671)

To bi trebao biti klon :)
Ali nisu razjasnili kako je sve to zapravo pocelo od neke nule...

otkud sada klok jebemu? Jane (mlada, koju pratimo od sirotista) upozna u onoj vecernjoj skoli starijeg gospodina koji ode i nikad se ne vrati. kroz pricu Johna iz birtije sve ovo pohvatamo, da bi John konobar vratio Johna koji sve ovo prica u tu situaciju, pred vecernju skolu gdje John treba ubiti - sebe??

eto ustvari gluposti :D. rupetine!

zasto se operirani John (prvi muski, ako cemo lakse zbog pracenja povijesti) ne sjeca iz mladih dana dok je bio zensko da se zaljubio i seksao sa istim likom koji je on kao musko??? jer je to to, Jane trkne rame od rame sa Johnom s kojim se upozna, citaju si misli itd itd.......

mislim, ako je zmija koja jede svoj rep, ovo je definitivno rupa i pol u cijeloj prici jer Jane (zapravo John, onaj koji je usao u birtiju izjadat se konobaru) bi se morala sjecati i znati da covjek koji je jednostavno otisao je - vizualno identican tadasnjem Johnu!

Citiraj:

Autor Princ288 (Post 2698676)

to je ono što je i mene zasmetalo, ako je on svoje dijete, kako on može izgledati identično kao i roditelj, a valjda je posljedica incesta to kaj je dvospolac :D, ali mene više muči što nisu postavili njegov temelj, kao što sam napisao, gdje je njegov početak?

da, sam pocetak nije bas nigdje opisan. gdje je pocelo sve to ici u krug ili ako cemo zakomplicirati, od 1981 to ide. ali po koji put? po n-ti put, jer se cijelo vrijeme vrti?? ne znam, ovo bas nikako nije objasnjeno........

a to sto je dvospolac, hell, pa takvi ljudi postoje :). znam osobno jednu curu (mlada je od mene za duplo) koja je rodena kao dvospolac, no roditelji su odlucili maknuti pišu :).

svejedno, ono gore sto sam napisao je pun k veci fail IMHO.

Princ288 02.12.2014. 00:07

Citiraj:

Autor Burko (Post 2698683)

otkud sada klok jebemu? Jane (mlada, koju pratimo od sirotista) upozna u onoj vecernjoj skoli starijeg gospodina koji ode i nikad se ne vrati. kroz pricu Johna iz birtije sve ovo pohvatamo, da bi John konobar vratio Johna koji sve ovo prica u tu situaciju, pred vecernju skolu gdje John treba ubiti - sebe??

eto ustvari gluposti :D. rupetine!

zasto se operirani John (prvi muski, ako cemo lakse zbog pracenja povijesti) ne sjeca iz mladih dana dok je bio zensko da se zaljubio i seksao sa istim likom koji je on kao musko??? jer je to to, Jane trkne rame od rame sa Johnom s kojim se upozna, citaju si misli itd itd.......

mislim, ako je zmija koja jede svoj rep, ovo je definitivno rupa i pol u cijeloj prici jer Jane (zapravo John, onaj koji je usao u birtiju izjadat se konobaru) bi se morala sjecati i znati da covjek koji je jednostavno otisao je - vizualno identican tadasnjem Johnu!

da, sam pocetak nije bas nigdje opisan. gdje je pocelo sve to ici u krug ili ako cemo zakomplicirati, od 1981 to ide. ali po koji put? po n-ti put, jer se cijelo vrijeme vrti?? ne znam, ovo bas nikako nije objasnjeno........

a to sto je dvospolac, hell, pa takvi ljudi postoje :). znam osobno jednu curu (mlada je od mene za duplo) koja je rodena kao dvospolac, no roditelji su odlucili maknuti pišu :).

svejedno, ono gore sto sam napisao je pun k veci fail IMHO.

Kad se on vraca sebi ubiti onog frajer koji ju je ostavio/sebe, on i skuzi da je to zapravo bio on, ali opet iz sazaljena ceg vec ne odluci ju opet bem, ali da, sam sebi jede rep, te to i kaze agentu/sebi, (namjestio si mi, a on njoj kako je imao/imala izbor. )S druge strane, on tada ne zna da je vec bio putovao kroz vrijeme i da uopce to moze biti on, njemu je to prvo putovanje pa je i to moguce objasnjenje.
Druga je stvar što se u bircu ne sjeća da sad izgleda kao i taj koji ju je ostavio, ali zbog takvih rupa film mi nikako nije prema odličnom. Sve mi je jasno paradoxi ovo ono, ali ako vec ides to raditi, nemoj ga zakomplicirati i stvoriti takve nelogičnosti, gluma je oke

Burko 02.12.2014. 00:16

Citiraj:

Autor Princ288 (Post 2698690)

Kad se on vraca sebi ubiti onog frajer koji ju je ostavio/sebe, on i skuzi da je to zapravo bio on, ali opet iz sazaljena ceg vec ne odluci ju opet bem, ali da, sam sebi jede rep, te to i kaze agentu/sebi, (namjestio si mi, a on njoj kako je imao/imala izbor. )S druge strane, on tada ne zna da je vec bio putovao kroz vrijeme i da uopce to moze biti on, njemu je to prvo putovanje pa je i to moguce objasnjenje.
Druga je stvar što se u bircu ne sjeća da sad izgleda kao i taj koji ju je ostavio, ali zbog takvih rupa film mi nikako nije prema odličnom. Sve mi je jasno paradoxi ovo ono, ali ako vec ides to raditi, nemoj ga zakomplicirati i stvoriti takve nelogičnosti, gluma je oke

u boldanom dijelu je problem, jasno je meni sve ovo drugo sto si napisao i ima sve smisla posto je to prvi skok Johnu koji je usao u birtiju.
gluma da, sve na nivou, za to nemam rijeci prigovora.

Princ288 02.12.2014. 00:22

Citiraj:

Autor Burko (Post 2698693)

u boldanom dijelu je problem, jasno je meni sve ovo drugo sto si napisao i ima sve smisla posto je to prvi skok Johnu koji je usao u birtiju.
gluma da, sve na nivou, za to nemam rijeci prigovora.

Uzmi to ovak posto nema nekog logicnog objasnjenja: ljudi zaboravljaju lica i ljubavi, ipak se nisu dugo vidali a i od tad je proslo 9 mjeseci trudnoce, pa operacije, pa pisanje casopisa... A oni se mozda vidali tjedan dana xD
to to od mene, da nebi poceli histerizirat ostali :P

Burko 02.12.2014. 00:29

Citiraj:

Autor Princ288 (Post 2698695)

Uzmi to ovak posto nema nekog logicnog objasnjenja: ljudi zaboravljaju lica i ljubavi, ipak se nisu dugo vidali a i od tad je proslo 9 mjeseci trudnoce, pa operacije, pa pisanje casopisa... A oni se mozda vidali tjedan dana xD
to to od mene, da nebi poceli histerizirat ostali :P

osobno nema sanse prihvatiti ovakav izgovor :). jer ono, cura (Jane) je cijeli zivot odbacena, nema nikoga, nitko ju ne voli, djevica do ko' zna koje itd itd. upozna covjeka u kojeg se zaljubi do usiju, koji ju napumpa!

i onda da se ne sjeca lica......... hej........... :)

a histeriziranja drugih, iskreno, tu ja ne mogu pomoci. plus, film je ocito dobar, cim se moze razmisljati o njemu, sto ja obozavam variti film za vrijeme gledanja i nakon gledanja....... jer to znaci da je snimljen sa smislom, zabava za mozak, ne samo za oci ;).

Mommistake 02.12.2014. 18:59

Maze runner. Neloše, nešto što će se zaboraviti za par mjeseci, ali nije tako loše.

Dosta glupih stvari, ali ajde, volim takve filmove. Možda će i nastavak (ako će biti ikad, makar sve se svodi na to) biti dobar.

Ladytron25 02.12.2014. 19:42

Odgledala Fury

ni loš

ima tko kakvu preporuku za neku dobru misteriju?

Mommistake 02.12.2014. 20:24

Pogledaj si Predestination ako nisi... Nisam siguran da li treba spadati u misteriju, ali definitivno ide prema tome :)

ivan77 02.12.2014. 21:05

Citiraj:

Autor hylem (Post 2698672)
The Maze Runner, žešće gofno, preloše ...

ah što reći, gledao to nažalost u kinu 1.10 :

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2670640)
Jučer su me draga i sestra nagovorile za kino, kao cinestar srijeda,
al kad sam skužio da idu gledat onog malog indijca koji kuha, rekoh,
no way jose, idem ja gledat neki horror a vi gledajte svoje.
Prvo htio pogledat "U mraku katakombe", al nije bilo u tom terminu.
Budala, reko, neću "Pravednika", idem gledat, The Maze Runner nikad čuo za ovo, al
piše SF, ajd može.

Ono što je uslijedilo, nema smisla da opisujem, jer ne postoji rječnik, koji je iole
prikladan civilizacijskoj sredini a da opišem svoje oduševljenje.

1/10 nategnuta ocjena jer sam jeo kokice.

Ladytron25 02.12.2014. 21:11

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2699068)
Pogledaj si Predestination ako nisi... Nisam siguran da li treba spadati u misteriju, ali definitivno ide prema tome :)

Oki :) tnx

Nybelung 02.12.2014. 23:20

Pogledaj Left Behind, kad završi zapitat ćeš se o mnogočemu. :D

zupy 03.12.2014. 11:59

Predenstination - meni najbolji film ove godine također..

ONeill 03.12.2014. 14:03

The Maze Runner, dosta dobar filmić što nisam očekivao.

Nybelung 03.12.2014. 14:53

Predestination 6/10. Zanimljivo počinje i zadržava napetost možda 40 minuta, druga polovica filma je 100% meksička sapunica.
edit: Predestination 4/10, ne volim sapunice.

The Maze Runner 7/10. Odličan film za starije maloljetnike. :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:28.