![]() |
Predestination- već vidim novu epizodu South parka-a na tu temu :D
|
Ovaj film mi je prejaki. Johnny Depp:care:
http://www.imdb.com/title/tt0120669/...nm_flmg_act_54 |
u Guardiansima mi je najjači VIn Diesel kao drvo!
Inače je film teški shit! Kao i većina ove superhero franšize,čast iznimkama! |
Upravo odgledah Predestination. Zaista osvježenje u moru današnjih filmova koji su jedan drugome slični u samom toku fabule radnje. Svakako preporuka.
No ipak mislim da se autor priče izgubio u svojim komplikacijama sa "time jumpom"...moglo je to biti jednostavnije odrađeno. |
Citiraj:
Čitati samo oni koji su gledali film pls, major spoiler alert: Btw. slažem se s kolegom iznad, ova vremena su trebala biti bolje/slikovitije objašnjena, a ne da se u doslovce zadnjih 15 min skoči u desetak različitih vremena, nemo'š sve pohvatati. |
Nightcrawler
Fantastican film. Odlicna prica, fino popunjeno trajanje, gylenhall rastura. |
Ovo jr PCE forum. Trebali bi sve pohvatat bez problema :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajde moglo je bit i gore, npr. T-rex & Godzilla u istom odronu (ljubav na prvi pogled) ili T-rex vs Godzilla (nesretna ljubav zbog genetske nekompatibilnosti). |
Citiraj:
Meni su Guardiansi baš osvježenje, jedan od boljih takvih filmova. Ono za opustit se dok gledaš i nasmijat par puta. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bez spoilera: pa, medu ostalim to i je bit filma da si odlucis / zamislis / iskombiniras sam :)
|
To mi je jasno za ovaj drugi dio mog pitanja, tu se slazem, al ovaj prvo mi vise zvuci kao njihova rupa tj pretjerali su, jer ak si ja trebam smislit pol filma onda ga mogu i snimit :D Inace volim takav tip filma al ovaj me nije bas odusevio.
|
Citiraj:
|
|
|
Citiraj:
|
RIP SW :(
|
Citiraj:
|
@Princ288 & Mileni
|
Citiraj:
:fiju: |
Extraterrestrial
Pogledao. Zali boze utrosenog vremena. Unatoc losoj imdb ocjeni, volim tu tematiku pa sam odlucio dati filmu priliku. Mislim da laganini pocinjem mrziti tu tematiku, ovakvi filmovi uvelike pomazu :( Ocjena 1/10 |
Citiraj:
....e sad,nije bas toliko los film...:nono: jetinija produkcija ali za pogledat definitivno da !! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
;) Nekome će možda biti glup... |
Danas na Novoj pogledao Condemned. Kao da gledam Igre gladi samo u sadašnjosti.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:43. |