![]() |
obavezno pogledaj miniseriju iz 2003 tako da skuzis o cemu je rijec. Miniserija je u biti pilot epizoda. Ako imas dobar link (nad 100KB/s mogu ti sherati preko FTP-a)
|
imam to i imam par old epa....
|
Netko je bio izjavio da katica nije uništila niti jedan brod tijekom serijala, no u epizodi s Krenima je uništila jedan brod(Voyagera)!
|
Ne znam jeste li primjetili, al smo prešli 2000 postova. :clap: :clap: :clap:
:beer: za sve trekije |
vis ti vraga nisam uopce geldal. ST 4 Ever!!:D :D .
|
Year of hell su mi rulale opako, obozavam time travel il paralelne dimenzije takve brije, tako da sam savim sretan sto danas nisam spavo (nakon ST-a je za par sati bila skola, vrazji predsat ujutro ><), a sto se tice ostalih dobrih SF serija najbolji mi je Stargate SG1, sada cu uskoro dobit prvih 10-tak od atlantis nadam se da je jednako dobro
btw. yupi za 2k+ postova :beer: |
:) 2k :) nice :D ah iako po STC forumu (prije nego je umro) bilo topica po 5k replyeva, najveci je bio TNG 635 stranica...
|
Yupi :clap: , prešli smo 2000postva.
To je dosta s obzirom da nas ovdje ima 10 treekera(neznam sad napamet). Jel ko gledal ST danas, ova 7of9 stvarno gazi muškarce pogotovo Harryia |
Citiraj:
|
najzanimljivija je cinjenica sto se u "The Year of Hell" nitko ne sjeti da je kes to prozivjela i pricala im o tome:confused:
|
danas mi je bila sugava epizoda ali su mi se zato jako svidjele specifikacije CPU-a!!:D :D
|
Citiraj:
Al kak je Voyager izgledao. Ko kanta s puno rupa koja pluta svemirom. :D |
Citiraj:
|
Da očito se nisu toga sjetili!
|
Ej ljudi jel možda znate šta je s hrv. prijevodom "ST:Federation" knjige? U kolovozu se pričalo o tome na startrek.gamer, međutim sad na neobicnanaklada.com ni traga ni glasa o dotičnoj.
|
A u kurac baš sam sad bio na STC forumu i neki lik je tamo sa nickom Emissary, registriran je tjedan dana i ima ciglih 0.0 postova. S tim da ima likova koji su tamo kraće, a imaju 100-200 postova.
|
Ej Trek moram ti reć da si gori od VGA killera i Freeka skupa:D
46.5 postova po danu.:D OMG:rolleyes: :rolleyes: Toliko teksta ni Visage ne može natipkat:beer: :beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
HAHHAHA! Prije sam bio bolji u 6 mj sam nabio 4800 postova :) prije pada foruma sam imo 6734 posta :D sad sam usporio sa postanjem... Day rekord mi je 175 :D pa si ti misli :) |
+++bez komentara+++
+++samo aplauz+++ :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: |
Sva sreća da tu ima malo manje od 5 postova dnecno. :D
I ko to mene naziva spamerom? :grrr: |
Kunem ti seeeee, nisam jaaaa :clap: :clap:
|
Citiraj:
|
Sam se igraj s životom. :o
|
jao decki kad mene uhvati spammitis :) JAOOOO pa za 10 dana bi nabio 1000 postova tu na PCeXu :)
|
Citiraj:
Ova današnja epizoda s dva luda holodoktora mi je jedna od najboljih Voyagera:) |
Citiraj:
|
Tipkovnicu možda ne, ali vratove lomim sa zadovoljstvom i velikom postotkom uspješnosti. (koji izraz :D)
|
Don't hurt me, I beg for life :p
|
Danas je bilo jebeno s holodoktorima!
|
Evo svim Trekerima,trekkijima želim Sretan Božić!:beer:
|
Sad mi je palo na pamet, dal neko zna jel su u star treku ikad slavili neki blagdan?
|
Merry Xmas
U stu nema blagdana bas puno, Gene je bio ateist pa su vecinom u STu zaboravili religiju osim bajoranaca koji su glupo religiozni :) |
Sretan Božić svim trekijima.
|
Pridružujem se najljepšim željama!
:beer: :beer: |
Sretan Božić:beer:
Joj kak bu mi zlo sutra kolko sam se nažderao kolača:D |
e da sretan Bozic cijeloj ekipi, probudio sam se u totalnoj banani, 3l bambusa su ucinile svoje jucer! :beer:
|
Frend mi je bio pričao da je negdje vidio ST temu na netu(desktop izgleda isto kao i konzola u ST) no nemože je nač pa sam se pitao da li netko od vas ima kakvu ST temu?
|
Citiraj:
U jednoj proslotjednoj epizodi su slavili neki Nelixov blagdan... Ali ne sjecam se da su ikad slavili neki ljudski blagdan... samo od drugih rasa... |
Ovo danas bilo predobro
Sedma: goood : ,Janeway: suicide Ovi Hirogenci su luđi od Klingonaca, a tek 8472,rrrrrrruuuuuullllllleeeeeeeeezzzzzz |
Da danas je bilo fakat jebeno
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:13. |