![]() |
Citiraj:
|
ma di ćeš bolje uletiti nego na usa special za pogledati "ono o čemu pričaju ovi sa foruma" :D
|
jučer, scena na benzinskoj su ih oni trebali nalupati ko volove :D
|
Pogledao sam onu epizodu s onim krntijama po SAD-u, pa me zanima jel ima šta slično tome (svaki special je takav ili)? Na foru tog određenog budžeta ili nešto slično, uglavnom da se "natječu" međusobno...
Nije mi baš zanimljivo gledati kako voze po stazi i takve stvari :D |
Ovdje ti je popis
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Top_Gear_episodes |
da da. cesto dobiju i budget i u obicnoj epizodi, ne specijalu. inace je gotovo svaki specijal takav. osim polar special-a i 2. posjeta SAD-u i winter olympics
edit: prestigao me wolw |
Hvala :)
|
pogledajte i top gear ground force :)
|
Najava 18. sezone.
|
TO JE TOOOOOOOOOOOO :D
|
O ne, na kaj je spao.
Strali su ga da vozi ono što u životu najviše prezire -> NASCAR :facepalm: |
Nadajmo se da ce sezona imati vise od 5 epizoda :D
Koliko mi se cini ima kvalitetnog materijala, steta bi to bilo strpat u kratku sezonu. |
Sutra pocinje nova sezona, nadam se da su dobar posao napravili u ovoj 7 mjesecnoj stanci...
Taman sam ujutro u ponedljeljak pasmater :D |
Za 10 min pocinje nova sezona. Ima neko stream mozda?
Probao sam sa expat shieldom i ne promjeni mi ip... |
To je ipak nešto što se isplati pogledati u HD rezi, ja ću ipak pričekati ;)
|
Prilično solidna epizoda! Sviiđa mi se!
Morat ću opet u HD-u pogledat :) |
jako dobra epizoda - nagovjestava povratak na staro
obozavam zvuk v12/v8 motora u tunelima ^^ + voznja na imoli (sline cure - eto sad cu morat instalirat shift 2 i nabijat najbrze vrijeme :D) |
Dobra epizoda,valjda ce nastaviti tokom sezone
Gost mi je bio prenervozan :\ |
gost je debil i ne znam cemu toliki respekt prema njemu
black eyed peas su nitko i nista u glazbi - za 10g nitko ih se vise nece sjecat. |
Dobra epizoda :)
Aventador je stvarno... mokri san. Niti jedan mu ne dolazi blizu po dizajn, ni unutra ni vani. Strašan auto. A mogu se okladit da bi bilo koji od ta 3 sa lakočom prešišao Ferrari da ga je vozio netko upoznat sa stazom. |
Odlična epizoda, za Aventadorom mi cure sline, a za ovo da bi mogao biti brži od Ferrarija slažem se, ali sa boljim vozačem od Clarksona jer dovoljno je on upoznat sa stazom i to nedavno u specijalu The Italian Job, ali nije profi vozač kao npr. Tiff Needell.
|
nakon uzasnog speciala odlicna epizoda
|
Odlicna epizoda, cak sam bio i nestrpljiv saznati rezultate svakog challange-a :D
Avantador izgleda bolesno sto je je, bas onako kako veliki Lambo treba izgledati, jos u narancastoj boji...uffff :) Noble mi također izgleda odlicno, pogotovo zadnji kraj. Mclaren izgleda kao Lotus i to mi se ne sviđa iako je "najuglađeniji" sto se tice dizajna. |
Noble je zakon, Lambo, McLaren i 458ca mi se ne sviđaju niti malo, ali Noble je vrh. 4 kola, motor i volan, a ne ovi retardirani kompjuteri na kotačima.
|
Nakon dugo vremena ponovo odlična epizoda u svim aspektima. Od tematike do zanimljviih vijesti i gosta. Naravno McLaren mi je vrhunac superautomobila iako daleko do legendarnog F1.
|
Odlicna epizoda.
|
priceless moment kada Captain Slow pozdravlja policajku :D
|
Citiraj:
Buongiorno:D |
Relativno dosadna epizoda. Nadam se da ostatak sezone neće u tom smjeru.
|
Citiraj:
|
dobra epizoda
dosta sadrzajna posebno mi se svidio prilog o kineskim autima i u potpunosti podrzavam kineski pristup copyrightu i patentima (tj boli ih dzon za njih, kao sto bi trebalo i sve druge zemlje) btw nisam mogao vjerovati da je nascar toliko barebones tj da nemaju nikakve driving assistance i da uopce ne koriste telemetriju dobili su puno vise respecta. |
Epizoda nije loša ali nije ni standardni Top Gear di rade pizdarije (osim u newsima kad govore o iskopčavanju auta iz struje for fun :D )
|
Sasvim solidno, jedino finale relativno dosadan :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
da ce biti prilozi o nascaru i kineskim autima? to si mogao saznati iz najave u prosloj epizodi ili da u nascaru ne koriste driving assistove? (ako to racunas kao spojler onda svaka ti dala) btw sta dolazis na temu o top gearu u kojoj se diskutira o najnovijim top gear epizodama ako ne zelis znati nista sto se tice nove epizode?:stoopid: |
Mani je bila zabavana i baš mi je drago za Joey-a :D
|
za razliku od proslih dvije sezone, ova mi je krenula jako dobro i kvalitetno. nesto sto mi je falilo prije sada ne fali, nije extra zanimljivo i wau svaka epizoda, ali mi je bolje nego prije.
ja zadovoljan sa prve dvije dakle, jedva cekam kineski auto ( :)), i sljedecu nedjelju. |
Kinezi na kraju za odjavu su bili pun pogodak :D
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=SPFCHuEegsk
Umro sam kad su pustili ovo u prilogu o Nascaru :D. Sezona je počela vrhunski, obje zanimljive epizode. Istina, malo su se pogubili na specialu, više mi se sviđa kada naprave neki challenge ali nije loše. Baš se vidi koliko njih trojica uživaju u poslu, a mislim tko i ne bi :). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:28. |