![]() |
E jebiga, ne moze se ovako.
|
I na srebro trebamo biti izuzetno ponosni, za mene je to kao da smo zlato ostvarili.
|
Uvijek sam bio realan, počevši od 2004e, al s obzirom da sam mislio da ne prolazimo Englesku, zadovoljan sam.
Ovi su dali jedan gol a busaju se u prsa, bruka |
:(
Ajmo nasi. Izdrzi do kraja. |
Samo sad da ne legnemo 5 ili 6:1. Ako već moramo izgubiti, nek ostane ovako.
Sent from Usreo Mobara |
uuuuuuuuuuu
|
A bas gledam jebote svaki sut im je slobodan put do gola, koji kurac, di su
|
Umorni smo i spori. Ajmo ovo privest kraju j sutra lagano festa.
|
E jebiga
|
Ja sam se u polufinalu tresao ko šiba, sad je ok. Medalju smo osigurali, a u nogometu nam je svaka zlatnog sjaja. :)
|
Haha... ajmooooo. Sad ih imamo :D
Sent from Usreo Mobara |
Manđo :D
|
Evo ga mandžo al svejedno nam je mbpapa...
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk |
Ajmoooooooooo, nista nije gotovo
Sent from my LG-H870 using Tapatalk |
Mandzooooo
|
Ajmooooooooooooooooo
|
Ajmoooo
|
Krumpir, ali ko ga jebe!
Ajmooooo!!!!! Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Ajd' nek bar ovako ostane :D
|
4:3 kraj
|
Manđzo još jedan pa će bit hat trick. :D
Ajde malo svjezine sta ceka jebo ga
|
Igramo momacki ali naprijed smo nedozreli....
|
Suba danas nije svoj, 3 gola je skrivio sta god netko mislio... Kad je Mandjukic poskocio i tako lopta prema njemu ide nije ni poskocio, sam ruke digao.
Kod penala krenio prerano, skocio prije nego je ovaj loptu ispucao... na krivu stranu. Ovaj za 4:1 primio sa koliko 18-20m ?!? Ajd da je bio neki jaki sut... Totalno je danas nekoncetriran ili neznam, umoran... Kako god nema im sta covjek zamjeriti, igraju bolje nasi ali ih nece i golman nam je na 50% negdje... Moglo bi zavrsit 4:3 za Francuze i to je realnost neka, umor a srecu smo ispucali davno na penalima tak da ... nema se za cime zaliti. edit: jednu lpoptu kada je primio od naseg odbrambenog igraca blago mu presla preko noge i krenula prema golu... skuzio je ali to sve govori, nije koncetriran danas nimalo. Nije morao danas igrati ako nije 100% spreman ali hebiga... |
Istina
Sent from Usreo Mobara |
Da je netko drugi vjerojatno mi ne bi bilo toliko zao, ali ova francuska.. puj od njih izgubit
|
Sad ce ovaj s pijace proradit
A gle, ima i druga strana. Dalić reče uživajte, igrajte... moš mislit kako bi to Deschamp rekao u finalnoj utakmici, ili Mourinho. :D Ne pamtim da sam gledao hrabrije finale od ovog našeg, a to onda Mbape sigurno kažnjava s jednim golom, možda i sa dva do kraja. ;)
|
Citiraj:
Frajer je bez reakcije danas, na svaki šut izvana djeluje u radijusu od pola metra. Čekamo čudo |
Al ga sudac jebe.
Nemamo sta rec, idemo ponosni kuci. Danas je falilo malo srece i svjezine. |
Ajde, barem su nam golove zabila 3 igrača koja vrijede malo manje od pola milijarde eura, a ne neki tamo ala Thuram jednom i nikad više.
Sent from Usreo Mobara |
Dajte barem Grizmanu prelomite nogu...
To Šimeeeeeeee. Sent from Usreo Mobara |
Ahahhaa Brko, skoro.
|
Citiraj:
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
To Šime...
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Ovo je uspjeh ogroman i prvaci su bez daljnjega ali Dalic je omasio takticki danas totalno, njegov doseg je bila pobjeda protiv Engleza i ovo finale je za njega previse bilo. Dalic je dobar izbornik ali nema tu velicinu da izvuce, iskoristi najbolje od 21 igraca koliko ima na raspolaganju bar u ovakvoj utakmici. No veselimo se, tko je ovo dozivio da igramo u finalu nisam siguran da ce opet imati prilike :D |
Jebiga
Bilo je dobro dok je trajalo. Volio bi da smo im zabili bar jos jedan. Svejedno, svaka im cast (nasima, ne africi). |
Gg ogroman uspjeh, moze lock :D
|
1998 - treći
2018 - drugi 2038 - prvi? |
Muški smo odigrali.
Svaka čast momcima. MI HRVATI ! ! ! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:35. |