![]() |
Citiraj:
Ima netko možda iskustva s novijim Grundig televizorima? Recenzija ni za lijek... Grundig 55" UHD - 2160 kn Ili neki od LG-a uključen u ponudu, imaju ponešto komentara po Amazonima... |
Davno se pričalo o Grundinzima i iskustva nisu bila dobra - loša slika, kilav odziv na daljinski, sporo prebacivanje s jednog kanala na drugi,...
|
Navodno je Beko uzeo Grundig, a i općenito kolegi je krepo Grundig, izgorilo nešto unutra iza panela, moglo biti vatre ali samo se rastopilo :) Znam da je plavuša opis ali stvarno se ne sjećam više osim crni flek paljevine na stražnoj strani lcd-a. Serviser reko bježi od Grundiga :D
|
:chears:
Da se ne zalijećem bzvz, jer wishlist je poduži. :D Ako stignem, zaguglat ću recenzije pojedinih LG modela (55" +). |
Citiraj:
...isto pravilo ko i za Toshibu, JVC,Hitachi i sve ostalo u Vestel koncernu...ne kupovati sve dok ti neko ne prisloni utoku na čelo. |
Pa ne znam... ja vec skoro 2 godine imam ovaj, platio 2800kn na nekoj akciji u Elipsu, 5 godina garancije isto.
Code:
https://pevec.hr/catalog/product/view/id/15688/s/grundig-49-vle-420-bn-led-tv-307891/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click Prebacivanje sad ne znam sta bih rekao, cini mi se normalno no mozda nisam imao nesto bolje pa eto... topal/vruc nije nigdje, bilo iza ili ekran, gdje god pipnes - mlako je. U dnevnoj je, pali se oko 9h ujutro a gasi u neko doba noci... problema za sada nikakvih, nikad zasteko nije, tuner mu je odlican tj. osetljiv i jedina zamjerka je da idijot kada snima na usb stick ili hdd sto inace radi bezprijekorno, snimi sa zastitom nekom i onda to ne mogu gledati na kompu recimo ali zanimljivo da mogu na drugom LG televizoru :D Cuo sam i ja za probleme ali eto, cijena i 5 godina gare je presudilo no da ovaj model ima nekih problema valjda bi se pokazalo za 2 godine. |
Citiraj:
|
Da, sad sam vidio da si ti to napisao na gamepad temi. I ja sam uzeo 4.0 adapter, možda treba 4.2 ili više za zvuk, ali meni headset ide u matičnu tako da mi je nebitno. Uglavnom, danas ću probati.
|
Citiraj:
Uglavnom za 2150kn 55" i 5 godina garancije - koliko mora biti loš da se ne isplati? Nisam prčkao po tom tv-u ali po sličnom modelu jesam, softver je prilično responzivan i radi ok, ekran je IPS... Ne trebaju se očekivati tko zna kakva čuda od tv-a i podrška za mnogo aplikacija, ali ono osnovno (pa i više od toga) radi korektno. |
Je imaš pravo.
|
Citiraj:
Ovi LG-evi uključeni u akciju s tehničke strane čine se sasvim ok za cijenu (iako, solidni reviewovi gotovo da ne postoje), ali ne sviđa mi se promoviranje AI-ja kad moram dati još 500 kn za daljinski. :D Inače bi najviše služio za Netflix i PS4, tako da ne tražim neku abnormalnu podršku u smislu aplikacija. |
Nije baš lako to sa tim jeftinim TV-ima.
Cura mi je recimo uzela ono lani 50" NOA Android 4K TV (znam :D) ali je cijena bila predobra za propustiti - 1950kn. Eh, sad lista mana: - Slika je čak i najbolji dio TV-a, ok je skroz iako ima backlight bleedinga i dosta gubi kontrast ako se gleda sa strane. - Zvuk je loš - Android je neupotrebljiv i KODI recimo trza pri streamanju - Prebacivanje kanala je sporo (iako nam je to nebitno jer ima BNet) - Ne možeš promjeniti broj kanalima - Bootanje je užasno dugo (svako paljenje traži 1min čekanja :roller:) - Postoji vidljiv lag pri osnovnim funkcijama tipa pojačavanje zvuka (nije toliko veliki ali se primjeti) Tako da kod tih televizija ti je uvijek dobro provjeriti prije kupnje, a ako se ne varam Elipso ima masu tih Grundig modela pa škicni u njih pošto su svuda u RH. |
Ja sam sa starim grundingom toliko zadovoljan da bi ga rado opet uzeo, i vjerojatno materi ocu za novi DVBT2 hevc, ipak je NOA/TESLA/FOX/VIVAX jedno a grunding drugo
|
Tko god je bio ostavio link na mall.hr za xiaomi powerbank hvala mu do neba :D Najbolja kupovina unazad 3 godine. 184kn za 20 000mah prijenosni punjač vrijedi svake kune. Svaki dan me spasi dok sam van kuće
|
moja mama je kupila prošle godine TV Vox u Pevecu, i drugi dan smo vratili... koliko je loša slika bila :D
|
Citiraj:
|
Kupio u subotu, napunio jednom powerbank do kraja. Punim i nadopunjavam mob svaki dan isključivo preko njega (jerbo zaspim sa mobitelom pored glave i odem na posao/faks sa 20-60% bat). Makar je to više konstantno nadopunjavanje tipa 20% do 70%, 35-55% itd Pokazivalo je maloprije 1* na indikatoru napunjenosti mobitela tj između 25-50% kapaciteta powerbanka još dostupno. S obzirom da imam 9W power brick (ne dolazi brick sa powerbankom) dosta mu treba da se napuni. Moj Xiaomi Mi A2 (3000mah) se napuni za cca 70-80 minuta od praktički 0-100% tako da se (navodnih) 20 000mah napuni za cca 6x toliko. Takva je matematika, jel'. Nisam mjerio iskreno, ostavio sam ga prvi dan puniti i otišao vani, došao doma i stavio mob i powerbank pored sebe i punio ga tako i drkao po mobitelu dok nisam zaspao.
Nažalost - nemam previše konkretnih informacija tipa 3.6589 puta mogu napuniti mobitel jer ne mjerim to. Ono što mogu reći da (skoro) cijeli tjedan mogu sa njim preživjeti sa nadopunjavanjem. |
ma pitam jer sam i ja htio pazarit al nema...
|
Citiraj:
|
Fastech xiaomi power bank od 20000 deklarira na 12600. Pitanje je samo koliko je stvarno 18650 baterija unutra (pretpostavljam 8) te onda ukupni kapacitet preračunati sa 3.7V na 5V. Za standard baterije od 2500 izašlo bi 14800.
https://www.fasttech.com/products/0/...ank-3-20000mah |
Citiraj:
Mislim da je moj stari xiaomi 20k (metalno sreberni) bio oko 16000 deklariran na 5v. Za razliku od mnogih, xiaomi je to bio napisao. |
nekako sam se nadao vidjet ps4 za 1000kn ovu zimu, pogotovo nakon najave ps5 ali čini se niš od toga...a po njuški konzole skuplje nego u trgovinama :lol2:
|
To je malo nerealno za očekivat, ali za 1500-1600 bi mogle ici plejke oko Božića.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Imaš link? Ne nalazim nikakav PS4 kod njih za 1540 kn.
|
Nema više, planulo.
|
Citiraj:
13000mah je na njihovoj stranici ''Actual output capacity'' https://www.mi.com/ph/20000mAh-mi-power-bank-2c/ |
Ma to je svinjarija, deklaracija kapaciteta pri aktualnom naponu članka. Ali vjerojatno 95% kupaca to ne razumije, pa nema ni veze. Jedino kada bi se našla neka budala da to pošteno deklarira, taj bi bio automatski penaliziran :D
|
Citiraj:
Link više ne vodi nigdje https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...85c79cf39a.jpg Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
6159kn je sa 20% popusta ova konfa iz Linksa
|
Citiraj:
Ispričavam se. |
Ostao ti je kod upisan u košarici pa vjerojatno odma prikazuje cijenu s popustom
|
Citiraj:
Ne možeš samo konvertirati cijenu jer postoje razlike i u porezu |
Citiraj:
Ja sam danas kupio za 160 EUR-a sa kodom koji sam naveo. |
Citiraj:
EDIT: kao što je kolega spomenuo, odmah sam provjerio i da, ovisno o zemlji koju se stavi kao "shipping to", odmah se obračunava porez za datu zemlju. Za Češku cijena 153 eura (stopa 21), a za Hrvatsku 160 (stopa 25). |
To nest novo da je jamstvo 1 godina umjesto 2 ?
https://www.mall.hr/prijenosna-racun...unalo-6vs79ea- Sta nije minimala 2 godine za fizicka lica ? |
Citiraj:
Što kaže robimarko-bug previdio sam da odmah preračunaju na hr pdv (gornji desno ćošak), tako da i je ta cijena |
Nisam siguran spada li ovo ovdje? Ako da, isplati se?
https://www.engadget.com/2019/07/25/...vpn-unlimited/ |
Pokupio Logitech G502 SE u Mallu, hvala na infu, miš je vrhunski i izgleda daleko efektnije od klasičnog G502, vrijedi svake lipe.
|
ja sam isto pokupio svoj g502 i moram priznati nakon 13 godina koristenja G5 (koji je jos uvijek ziv lol), evo sad nakon par dana sam se naviknuo i stvarno je mis brutala, a za ovu paru neznam da li ima bolji..IMO
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:51. |