![]() |
Citiraj:
Daj banajte ovo:fuming: |
pa fora sta ste se naljutili neznate se saliti ja sam mislio da ce sad ici zakon, mark.
jeste uopce pogledali stranicu to je uvreda za citere nemas se razloga ljutiti ako to nisi |
Citiraj:
Dobra im je fora |
pa da samo sto ovi nisu vidjeli pa odma skacu.
|
daj mi reci svoj nick u cod-u da odma posaljem mail jimmy-u i fuziji pa da igras doma single player sa chitevima.
|
nazalost ne igram cod igram americas army i NIKADA NISAM VARAO ako vam je to toliko odvratno zanemarite to. Tek sam dosao vec konflikti fakat mi to nije u interesu i nezelim se svadjati,
tu sam da pomognem nekome ako mogu zato sam se i regao ali forum pratim sigurno dvije godine. |
Lol sp@wn smiri se, pa zajebancija je link. Jeeeeeeeez :D
|
Ja juče prvi put zaigrao Cod:UO i mogu rec da je veoma dobra igra,jedino me čudilo šta su me gazili tenkom,ili neki drugi mod di imaš prvo oružje od švaba(karošik) i sekundarno od amera(thompson),ta kombinacija je bila zakon uništio sam ih :D
Samo da staze skužim i to je to |
inache shto se tiche varanja, koliko vidim pce-ovci igraju regularno shto je svakako pozitivno, makar svako toliko bude netko optuzhen za cheat. a i za kempanje, ali to je drugi par rukava. :D ;)
|
A ja obrisao Cod UO jer niko nije bio u tome... a niš, sada opet moram instalirat :)
|
Citiraj:
|
Veceras nema zainteresiranih na dozi? Di ste pcex-ovci? Igraju neki ali to nije to, da ga j....! :D
|
Ajmo na dozu tamo su neki expertovci:D
|
evo i mene....ali ovaj put bez mx518... :(
|
ekipa na dozi je za shit, sa isprikom pojedinima, tako da mitzek i ja izadjosmo u chekamo true igrache... ;)
|
Pozdrav od rumunja :D
Za prvi put, rezultat od nekih 10-30 je zadovoljavajući, još malo i mitzek je moj! :D |
sav sam se usmrdil od tolkog dima....:rolleyes: :D
a i špekec me više privlači nego ovi musteri sa kevlarom,i sl kuruzama |
atha nije na dozi pokazo sto je nekad znao:smoke:
|
samo se salim na athin racun lol:D
|
kad će NOB biti opet up ? pa da se zaigra koji put rifle only , jer ovaj PPSh ubija volju za igrom (a i shotgun : baad : )...
|
ode ja na Dozu, aj još ko sa mnom...
:rambo: |
za nekih par dana a dotad bi mogli nabacit jedan UO ko je zainteresiran naravno :rambo:
|
evo imene:rambo:
|
Evo par reza, sam steta kaj ni bilo nasih previse:smoke:
http://img487.imageshack.us/img487/6...00823qw.th.jpghttp://img137.imageshack.us/img137/9...00830ub.th.jpghttp://img93.imageshack.us/img93/454...00859fv.th.jpg |
Citiraj:
BTW: Kad(ako) nam se vrati server, hocete da stavim onaj Adminral mod? Ima fora stvari tamo (trcanje) :) |
|
Citiraj:
|
Ne da mi se sad listat sve, nego, na kojem serveru se igra sada?
IP = ??? Da se i zaletim ,jer dernjam samo UO u zadnje vrijeme. |
Bio sam popodne na dozi, a vidim na slikama da su neka dvojica sa nickom neštoTarantula još uvjek bili.
E pa njih dvojica su psovala po svima tak da se je jedan i mene sjetio, a pogotovo moje mame :fuming: :grrr: , jer sam ga par puta zaredom skinuo na onoj livadi sa snajperom. Dok je takvih i njima sličnih uopće mi se ne igra. Daje nađite neki server ili da ga zakupimo jer na ove javne servere dolaze svakakvi bolesnici koji liječe svoje frustracije. |
Stavite onaj realism mod... a ne da moram tipa pucati 10 metaka u kacigu sa mp44 da bi pao, nisam znao da su vršili eksperimente na vojnicima u ww2 da postanu robocopi:rolleyes:
i dajte stavite onaj neki mod da kad ga zakeljim sa kar98k da mu glava odleti 5m daleko jer mi to nekako isto fali u originalu...hoćemo krvi :D |
Citiraj:
ma ja sam se igrao, trchakarao na okolo, hvatao zonda da ga lupim kundakom, bacao se na bombe i slichno...nije mi se dalo igrati sa onoliko dimnih i mitraljeza... |
Hebiga, ja na dozi necu igrat. Shotgun i dimne mi idu na neku stvar....
|
kad cemo na dozu da nekog kundakom u bulju stresem:D :rambo:
|
ići čemo kad gaming.si digne servere u švicarskoj a na dozi je velik ping:rolleyes: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo:
|
Ima li još neki Game Browser osim The ASE
i da je free? |
imaš x-fire
|
Jel neko za mali okrsaj
|
Đe?
|
Citiraj:
|
DOZZZZZAAAAA !!!!!! :rambo: :rambo: