![]() |
Bas gledam kikicu danas, jebemti kako njega muci taj ego..nebi se taj veselio kad drugi zabije, pa onda nekad asistira nekak uspije sam sa sobom se dogovorit da ne puca, pa nekad puca a ima za dodat nekom cistu loptu za gol...
Uglavnom fina tekma danas, bale me iznenadio..luka se na terenu borio i oduzimao lopte..vidit cemo dalje pod ZZ palicom |
Citiraj:
|
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2015/2016
Citiraj:
Boze, vecu glupost od ove nisam cuo Kaj onda, znaci kad nekom neide da traba tim patit cijeli? Pa ubiti tako i CR razmislja Hoce zabit gol i zato je najbolji? Pa svaki napadac to zeli, to ne znaci da je najbolji (Btw imam kikicu kao profil sliku na mnogim sportskim forumima, opcenito mi je on top, cisto da te preduhitrim da nebi reko da ga "ne volim", samo sam realan) |
Citiraj:
Na stranu sad ove rasprave koje je črabl vodio na zadnje 3 stranice, jer Ronaldo je Realov najbolji igrač u zadnjih 6 godina, ali čovjek ima evidentan problem s egom. K'o onda dok je Baleu srao zato što je Bale pucao slobodnjak, a nije dao njemu i sl. |
Citiraj:
Kako je jucer negodovao kad su drugi zabili,gdje si ti to vidio? Bio je ljut jer ga nije islo,i to je to! Kakav ti ego spominjes? Daj prvo pogledaj tekmu! |
Lik je sebičnjak na entu. Da je izabrao solo sport bio bi luzer..
|
Citiraj:
|
Sassuolo dobio intera 1-0 u gostima....:)
Kakva utakmica, golmani na obje strane izvanredni. U 15:00 se gleda Napoli, a navečer Sampdoria protiv Juvea. |
Ima li ista ljepse od poraza Intera golom iz penala u sudackoj nadoknadi? Naravno da nema. :D
|
Paul Pogba 0-1 :goood:
|
Jebate luka u momcadi 11 na svijetu, sto i nije nezasluzeno. Iako mi nisu jasni marcelo i ramos i alves, al dobro,znalci biraju :D
|
Citiraj:
Messi zaslužio zlatnu loptu u potpunosti. |
Citiraj:
|
Zlatan's votes for the Ballon d'or:
2009: Messi 2010: Messi 2011: Messi 2012: Messi 2013: Messi 2014: Messi 2015: Messi :) |
Zlatan Ibrahimovic: "Ronaldo is a lucky guy. He always gets first row tickets to see Messi win his awards." :D
|
Citiraj:
A mislim ,glupe izjave,kao da prosle dvije godine nije bilo obratno. A i Ronaldo je posteno priznao da je Messi zasluzio,tako da tko slusa Ibru jos? |
Emile, polako. Covjek se samo malo nasalio ;)
|
Svaki cigo svoga konja hvali! :)
|
Kakvi ste vi to heretici da Ibru ne shvacate ozbiljno? Ibru i Chuck Norris shvaca ozbiljno.
|
ibra je kralj prcanja, evo kak se nakače ljudi odmah :D
|
Pa ok,što sam krivo rekao?Samo da se je i Ronaldo i s njime našalio u spomenutim tekmama.
|
Citiraj:
|
Zna li netko kako se sve mogu kupit karte za tekme? (ajmo npr. za Reala :D )
|
Misliš liga prvaka ili prvenstvo?
Znam da mi je frend koji radi za pivovaru imao sponzorske za ligu prvaka,pa su išli lani na Bayern-Barca.Svake godine po izboru jedna tekma. Ali pošto je vlasnik heineken ,vjerojatno preko sponzorstva. Da ju kupiš kod nas za primeru,ako si madridista,možda? |
Nema nam varana ali zato je tu emil da kompenzira :D
Zlatan kraljina :D |
Bilo je preko nekih agencija, znam da mi je sestra nesto nudila prije par godina, malo proguglaj, mora biti negdje sigurno.
|
West ham 3 pobjede u nizu!Tooo!
|
WHU uvalio tri komada Bournemothu i sva tri su odlična gola. :)
M.United izvukao bod protiv Newcastela. :( ŠTETA! |
Citiraj:
Za Real vs Sevilla mi treba, pokušao kao Madridista i najjeftinija je 225€ i to samo na jednom malom dijelu tribine. |
Citiraj:
Ili, u Madrid ili Sevillu, pa vidjeti koji tjedan prije kod njih u turstičkim info punktovima. Makar, ne vidim zašto official ovo ne bi šljakalo. A sad koliko košta, košta. To je Real Madrid, isto kao i Monaco u F1. :D |
Nasao sam na Viagogo od 73 franka pa na dalje, mislim da cu upiknuti za 160€ mjesta tik uz teren. Stranica je pouzdana samo ne znam za isporuku karata, prosli put je ujak od njih kupio i printao doma a sad pise da se karte pokupe u gradu na dan tekme u njihovim uredima.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To ona utakmica kad je Jerko Leko strpao u dzep Ronalda? :D
|
aha, dobro ga je strpo :D
|
Citiraj:
|
Nece real ni atletico nis prodavat godinu dana :)
A ni kupovat :D |
A napravit ce isto ko i Barcelona, zalit ce se moc ce kupovat na ljeto i onda ce imat "zabranu" kupovanja iducu zimu i ljeto 2017
A i vjerovatno je bolje za Real da ne kupuje jer se Perez nece moc rijesit dobrih igraca kao sto se rijesio Di Marije npr :D |
Citiraj:
To ono kad imas zabranu ali imas pravo pokupovat sve sto ti treba, lol |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:13. |