![]() |
Citiraj:
A Win10 nakon svega što ste napisali, mislim da ću ih pričekat kao kako sam čekao XP dok nije izašao SP2 za njega :) |
Sve ok to što se tiče dual boot win 7 i 10 ili osmice, al dok nisam isključio chkdsk on startup nije bilo normalno kolko svako malo se to događalo prilikom startup tj. restarta računala. Ne znam, možda je do windowsa pošto je ovaj noviji pa se stalno nešto ispravljaju.
|
Citiraj:
Win10 je jedno zbrkano spyware sranje. |
Welp, I give up :D
|
Citiraj:
|
Vezano uz aktivaciju Windowsa 10.
Izgleda svi free upgradeaši dobivaju OEM licencu. http://www.maximumpc.com/microsoft-c...fd30bed184fc03 |
Drobite ga vise nego zena za vrijeme menstruacije.Majke mi mile.Kako je moguce da ja nemam niti jedan hebeni problem sa W10, da sve sljaka uredno i, gle cuda, jos me nije copila murja jer sam pretrazivao anal pr0n, ili gledao dokumentarce o ISILu?! :D
|
Borba sa spywareom zvanim Win10 se nastavlja:
Even when told not to, Windows 10 just can’t stop talking to Microsoft LINK Windows 10 uses the Internet a lot to support many of its features. The operating system also sports numerous knobs to twiddle that are supposed to disable most of these features, and the potentially privacy-compromising connections that go with them. Unfortunately for privacy advocates, these controls don't appear to be sufficient to completely prevent the operating system from going online and communicating with Microsoft's servers. For example, even with Cortana and searching the Web from the Start menu disabled, opening Start and typing will send a request to www.bing.com to request a file called threshold.appcache which appears to contain some Cortana information, even though Cortana is disabled. The request for this file appears to contain a random machine ID that persists across reboots. Dobro je,javnost se buni na ove M$ spijunske inicijative. Promaseni OS zasad. Prepun spywarea. http://40.media.tumblr.com/4a888a3a2...t2ko1_1280.jpg |
Citiraj:
Citiraj:
|
meni šljaka sve još od prvog insider builda od prije pol godine i više, bilo je bugova nekih dosadnih al sve je funkcioniralo i koristim ko primarne windowse od početka, zamjenili sedmicu i niš mi nije falilo
|
I kod mene sve OK, vec treći dan :D bez problema radi - nakon clean installa x64 verzije.
|
Kod mene isto sve šljaka bez problema evo već cijelih 15 dana i dosta se brzo prilagodio na promjene i još istražujem kojekakve opcije ali sve radi.:D
|
Jučer sam otkrio da Windows 10 ipak ima u sebi stari klasični Windows Photo Viewer koji je povezan samo s .tif(f) formatom. :stoopid:
|
|
|
Meni je daleko najbolja stvar u Win 10 integracija s OneDrive za kojeg više ne treba MS account (mislim na to da se na Windowse ne treba prijavljivat s njim, nego samo u app) i koji radi odlično :).
|
Citiraj:
Nego, tako sam i ja.Znaci, prvo sam napravio format, pa stavio 8.1 i onda upgrade na W10, s time da je opet bio clean install.Mislim da ekipu koci jer su radili samo upgrade, nazalost.Zato uvijek treba napravit backup i biti spreman na restore. Samo backup i clean install, uvijek.Ne kenjam, jer doslovno niti jedan problem nisam imao sa W10 do sada. :) EDIT: Ma mene ne sekira taj njihov integrirani panj od preglednika, jer sam odmah sibnuo Irfana gore. :D |
Citiraj:
Doduse vise nema placeholder datoteka, nikad ih nisam koristio pa mi ni ne fale.. al vidim da dosta ekipe kuka za njima :fiju: Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/2f/10z/3yalzlXI/izrezak.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa ima defaultno gore klasicni foto preglednik samo treba asocirat ekstenzije slika. A one drive shema mi je super, vidim da mi je u galeriju sinkroniziralo slike s mobitela a nemam uopce pokrenutu one drive aplikaciju. Galerija ima u postavkama mogucnost da sinkronizira one drive.
|
Kod mene cleana install Win10. Moram priznati da se dosta sporije podiže i dosta duže gasi(uspoređujem sa 8.1) !
Kod vas ? |
Citiraj:
|
Da, na 8.1 je odvrtio jedan krug, a sada vrti po 4-5 puta...
|
Da sad glavno pitanje je zašto vrti više puta. Hehe. Najbolje na osmicu se vratiti, imaš dva starta i boli te briga.
|
Meni se vrti možda jedan krug, često i manje. Tak je bilo i na Win8.1
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://i.imgur.com/8eARbpD.png Nego evo jedan dobar catch. http://www.howtogeek.com/224798/how-...einstall-them/ |
Ako bi mogao izdvojit nešto što me neizmjerno živcira u Win 10 je ovo glomazno, ogromno, sporo, na tipkovnicu-ne-reagirajuće đubre od novog calculatora. Srećom, ima lijeka i za to :D.
To što je glomazan, ogroman (pa i spor) bi i preživio, ali kad ga otvorim i počnem pisat brojke, a on ne reagira, aaaaaaaaa :D |
@Karlo666
Sto se tice vremena, pogledaj dali ti je u biosu/efiu upaljen HPET... |
Bok ekipi
Evo updejto se i ja na win 10 i za sada imam jedan problem.Chrome se ne želi pokrenuti nikako , osim desni klik pa ručno na run as administrator.Ima li tko kakvu ideju.Ako ga stavim u properties automatski na run as admin. neće . E a jel mogu obrisati onaj windows Old file???? |
Da li je tko probao raditi već kakav capture/deployoment (ručno ili putem WDS-a, MDT-a ...), unattend install ? - Ima li kakvih problema ?
|
nakon svega procitanog, vidim da je još rano na Vindojs 10. A i fale mi driveri za zvucnu...
|
Ja sam zadovoljan, sve proradilo i to bez nove instalacije zbog čega sam bio i najviše skeptičan. Nadogradnja prošla savršeno i sve brzo i uredno. Sa destroy windows 10 spaying pogasio sve špijunske fore i deinstalirao u dva klika kompletan reklamni softver.
Sve u svemu radi za 10. |
Citiraj:
Kad se otvori transparentni PNG/GIF ne vidi se naravno crna boja zbog crne pozadine...Npr. logo s bojom i crnim tekstom od ispod. |
Ekipa pomoć...prešao sa win 10 na win 7 i sada nemam zvuka. Driverri ispravni sve 5 ali zvuka nema. Kaže da ga koristi neki drugi uredaj pa da njega ugasim te probam ponovno!
Inače zvuk ide preko hdmi kabela na TV. Ima li ko ideju? |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Na Enabled je odavna. Mislim nije to sad neki kao veliki problem al neznam zašto se odjednom povećao kada je bio oko 5 sec na 12.5 sec,idem još jednom pročačkat UEFI. |
Gore je VIA. Ne pomažu driveri ni od njih ni od maticne.
|
Citiraj:
Ili ako nisi me skontao idi na neku od Asus ploča koja imaju VIA chip i nađi koja ima Win10 podšku i trebalo bi raditi. http://download.viatech.com/en/suppo...versSelect.jsp |
Nego jel se može obrisati windows old i $Windows.~BT fajlovi?????
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:59. |