![]() |
I kakav ti je ekran, jel ima crtice po sebi ili nema :) ?
|
Nema, ne sjecam se da sam ikada ogrebao ekran, a nije da nešto jako pazim osim što nikad ne držim mob sa ključevima ili kovanicama.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne treba ništa :D |
Kupio curi L70 dual sim, igram se zadnja dva dana na njemu, iznimno zadovoljan. Sve mi se cini da cu i sebi uzeti L70/L90. :)
|
Citiraj:
|
Evo, ako netko želi isprobati, leakani stock Lollipop za G2 16GB D802. V30a.
https://yadi.sk/d/xwP-nkLufMohM |
Druze Brko, znaci li to da se sprema i sluzbeni OTA update? Ja ga cekam za svoj LG G2 32gb...
|
Navodno ETA 10 dana...
|
Citiraj:
Baterija zasad jednako kao i 20h treba jos testirat, ugl lako se makne bloat s tib i stavio druge power up i down animacije i nema bloata vise. |
a kamera, dal ima poboljšanja ?
|
evo i mene sa L90 dualcem na loliju :)
ako ima kakvih pitanja, pucajte |
L31 gdje si ga kupio i koliko para?
|
Kupljen je jos prije cca 5 mjeseci
Tada sam ga platio 1400kn |
Citiraj:
https://www.dropbox.com/s/vi1v8hz4nk...amera.zip?dl=0 |
Citiraj:
|
Dobis slike kad padne mrak. I ove koje sam stavio je sve slikano na auto.
|
Ne zanima ga kako slike ispadaju nego kako se ponaša auto fokus u ne osvjetljenom ambijentu. Na KK-u je srednja žalost (treba par sekunda da se fokusira).
Dakle (i mene zanima), usporedba brzine AF-a na KK-u i LP-u. |
Nisam bas slikao u mraku pa cu veceras i javim dojam.
Mrak skoro mrkli, pomaknem mob i odmah stisnem slikanje, 4 sekunde da opali sliku. Brijem da je onda isto kao i na KK :D |
Za Lg G3...Kako ubrzati okidnje kamere kad se slika ekipa koja je pijana pa se ljulja ili djecu sto skacu stalno?
Stisnem "slikaj" a on kao tule samo fokusira i fokusira po 5-10 sec i na kraju ni ne slika nego ja maknem aparat u pod ili ga ugasim jer nema smisla vise cekat. |
Iskljuci stabilizaciju
|
Citiraj:
|
Jedno smješno pitanje, tek sam nabavio G2 i neznam kako namjestit da mi kontakte automatski sprema na gmail account.Isto tako,kako ove koji su sad u memoriji telefona prebacit na gmail?
Hvala |
Ovako napamet, dok su otvoreni kontakti ideš na opcije > kalendar za prikaz.
Mislim da imaš i opciju kopiranja kontakata sa jednog računa na drugi, tj telefona na google račun. Nakon što si kopirao sve na google obrišeš kontakte sa telefona (opcije > kalendar za prikaz > telefon...pa odaberi sve > izbriši), a nakon toga još skineš neki duplicat remover sa Playa i obrišeš duplikate. |
Ako netko slučajno ubode LG Spirit 4G LTE iz HT-a neka napiše koju o njemu. Moja bolja polovica je zainteresirana za uređaj. Hvala.
|
Ima li netko LG L90 da ga baš koristi ko dual sim?
Treba mi da me pita za svaki poziv preko koje sim kartice da ga ostvari. Imao sam tu mogućnost na HTC-u i GSmartu, ne vidim zašto je ovdje nema. I vidim ekipa stavila Lollipop na njega, odakle? OTA još ne dostavlja... |
Imas gumb za promjenu aktivne sim kartice. Kod slanja poruke ili poziva pise ti nesto tipa "aktivan je sim1". Isto tako gore u status baru je zaokruzena ona mreza koja je trenutno aktualna.
|
Citiraj:
I nikako ne kužim kako prebacit aktivnu sim karticu. EDIT: Nevermind, ima kapacitativni gumb dolje na ekranu za prebacit aktivni sim. Nespretno rješenje, po meni barem. |
Sa skroz desnim (fizickim) gumbom.
|
Citiraj:
Mene smeta što ne možeš dati ime SIM kartici kao kod nekih drugih dual sim uređaja koje sam koristio, ne kužim zašto to nisu ostavili jer to je po defoltu u androidu omogućeno. |
Citiraj:
A ovo za ime se slažem, i na to sam navikao. |
Kakve veze ima telefon u kojem je jedan sim sa dual sim telefonom, opcija davanja imena sim-u je bitna jedino kad je dual sim u pitanju.
I da dodam, još je to i ok ako su kartice različitih operatera, ali ako imaš dvije kartice npr Tomata, a ne možeš im dati custom ime, u nevolji si. Imaš tomato 1 i tomato 2, pa si misli koja je koja. |
Krivo smo se razumjeli, tj. ja tebe post ranije.
Pričam cijelo vrijeme o dual sim telefonima, drugačije ni nemam već dvije-tri godine. |
Po meni vrlo zgodno rjesenje, a lolija sam skinuo s xda. Skinuo sam portugalski.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=3047754 |
Jel moguće unrootat LG L90 za potrebe garancije?
Odnosno root/unroot proceduru sam našao, samo me zanima kako stvari idu u slučaju garancije. Da nebi bilo... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
System data ti zauzima 3.91gb tako da ti ostaje cca 4gb
|
Jel mi može netko objasniti razliku između ova dva firmwarea?
http://s26.postimg.org/55gz9d4jp/Capture.jpg Uglavnom, tražim zadnju verziju stock kitkataza 16GB G3 Imam osjećaj da mi na 5.0 baterija puno kraće traje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:40. |