![]() |
I call Lola2 :P
Imam takav osjecaj, sajt je pao |
Citiraj:
igra je progresivno lošija, nebitno koliko je ljudi igra. ja otkad ne igram sam puno bolja osoba, nisam toksičan ingame, nemam žgaravice, kapci mi ne titraju, srce jače tuče i nemam glavobolje u nogama. glhf |
u koje sranje se dota pretvorila hahaha
mozda sad ljudi skuze da su mape bolje nego cjeli upgrade zivio wc3/tft |
Citiraj:
Dotu sam igrao dokle nije izaša Pit Lord. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk |
WoW je jedan od najboljih expanzija trenutno, tako da ne znam o čemu pričaš.
Diablo 3, to se slažem. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Boston Major je završio :P
Ja u zadnje vrijeme dosta prašim dotu i malo je postalo monotono, doduše vjerojatno je i to jer sam stalno u 3-3.6k MMR, stalno isti heroji, iste gluposti ljudi rade i slično. E sad ovaj patch 7.00 donosi hrpu novih stvari, pitanje je sad kako će to ispast na kraju, al nadam se da će vratit u život neke heroje koji su u zadnjih par patcheva oslabili dosta |
Sad ću Vam reć šta će donjet dota 7.0.
Meni osobno se sviđa upgrade i ovaj novi skill tree jer donosi još više kombinacija, znači neki supportovi će moć ić na neki semi cary/supp build, tanky supp i slično, nebo je granica. Ali pošto su ljudi uskoumni :D, bit će još više flejmanja i to me živcira. Naravno da će bit puno nerfanja u početku, to je za očekivat, al jedino što me zaista smeta su ljudi koji idu komentirat neki skill build/ item build koji nije po njihovom. Svaki game je drugačiji i treba mu se prilagodit, a to će ovaj novi skill tree donjet, bolju prilagodbu. Dosta supportova imaju opciju da dobivaju veći GPM te ovisno o situaciji ćete odabrat, ako ste supp kojem ide dobro, možda nećete uzet taj skill, ako jedva farmate, logično da ćete uzet. I slično.. Ja imam jako puno gejmova, i 99% vrem supportam il offlejnam i svaki game imam drugačiji skillbuild i item build. Variram između 4,5 do 5k mmr. Često igram s ekipom od 6k mmr i tu su najbolji gameovi jer vam dođe lik koji picka ogreca, ode mid i wina game solo :). To je ono što se meni osobno jako sviđa, što očekujem od patcha, da će bit raznovrsni pickovi, sa raznovrsnim idejama i kombinacijama. Ali isto tako od uskoumnih copy paste wanabe pro igrača očekujem masu loših komentara i afkanja. |
Citiraj:
još mi je najzabavnije bilo u beti kad je problem bio balanar :D i naravno garena :care: |
Naravno da ce bit flejmanja kad je sve unisteno...
Mogu ovo slobodno nazvati dota "3" Pogledaj one tree pointove, besplatni armori, besplatni hp-i, besplatni dmg, besplatni agic res pa koji to glupi qrac ? Mozes slobodno odbaciti iteme onda... Health shrinovi ? Jeee jos vise kampiranja i natezanja Baas kad je doslo vrijeme da ubace nove heroje, i inovativnije iteme koji se mogu bindat oni izbace ovo sranje hah Jucer gledam onog monkey king heroja, pa ko da ga balavac "izumio" |
|
Citiraj:
|
Nije stvar toga, nego jedan ozbiljan developer nemre pustit nes toliko broken out, to se na papiru prije nego smo upalili Test mod vidjelo da ce biti broken as fuck, back to drawing board s njim :D
|
Sto je tocno broken out?
|
To sto na lvl7 radi u grubo 700dmga bez ulte, tj onehita apsolutno bilo kojeg heroja u igri u early gameu u rangeu fissurea :)
edit: da ne pricam o flying visionu, stackanju dmga etc etc :) |
Onda slark kao heroj nikad nije trebao postojati... To op govno je trebalo biti nerfano vim je izasao, heroj koji u 4 svoja skila ima 4 itema od skoro 20k golda.
|
Slark je snowball heroj, slark na lvl7 nemoze ubit sam nekoga bez itema, slark treba barem pogoditi pounce, slark treba timeat darkpact, etc etc, ovo je jednostavno braindead igrac koji svaki 3k mmr moze igrati
|
Slark bez problema ubije heroja na 7 lvl ako dovoljno brzo farma. No dobro, neda mi se u raspravu, slazemo se da se ne slazemo, svatko ima svoje a vrijeme ce pokazati kakav je heroj. Uostalom vec sutra moze izac patch koji ga nerfa.
|
dzizs a tek anti mage
kupis mu aghanims scepter i lik re-bounca svaki ultimate a njemu nist pa jel taj icefrog namjerno ubija dotu ili sta... kad je naix bio u ranim fazama bio je OP kad je phoenix izasao kao v1 - bio je OP kad spirit walker izasao kao v1 - bio je OP invoker isto ali niti jedan od ovih heroja nio bio neunistiv ko ovo govno od AM uzas uzassss... |
Jep, to govno koje 25 min samo farma i onda pobije sve sto mrda sam zaboravio...
|
cek jesan ja to krivo procita il su to oni makli dizanje statova (plus) ?
|
Nisu makli, samo sad dodatno dizes talente ovisno o heroju.
|
Onda i dalje ne kužim ovo:
Heroes no longer have the attribute bonus ability |
I tak sam igrao sve manje, sad mislim da budem prestao. Il cu instalirat w3 da nekad izguštam i to je to. Uopće mi se nesviđa ovaj novi koncept.
|
Da maknuli su statove i stavliti talente.
Meni je isto dota1 majka za ovo, ovo vodi na LoL i ostale lowskill ceiling igre |
Citiraj:
onaj stun je isto sto i Raignorov fissure samo sto nestvara zid onaj multihit je manje bolja varijacija Urse ona kamuflaza, dzizs pa o tome se pre 4 godine na forumima TRAZILO da sniper dobije sa aghanimom znaci na kraju krajeva jedino skok na stabla sto je u biti opet bolja varijacija slarkovog skoka... - neinovativno i ocito pre OP a koliko se cekalo za "novog" heroja ? pff |
Citiraj:
Ja sam trenutno na 6820 mmr solo i cca 7100 mmr team. I na oko 7000mmr slark je uvijek pickan ako nije banan. Broken je vec jako dugo. |
Ja slarka uvijek banam, i ako se ne bana, bude pickan u 95% slučajeva.
|
Ma slark je dubre od heroja, kazem jedini heroj sa bar 20k itema na 6. lvlu, sto npr AM ili Alche nemaju nakon 20 min farmanja.
|
Ma stoji da je broken, ali me 3 i 4k igrac nece pregazit snjim. Dok s ovim govnetom doslovce nemoras kurca kontat o igri da bi snowballao early game.
|
Do sad nisam imo problema s mk-om, osim jednu rundu kad smo imali totalno jadne pickove pa nismo nikog mogli ulovit. Kamoli ubit :D.
|
Ako ostavimo po strani teamplay bez kojega nema ništa meni ova nova verzija nekako prelagana u stilu lakše se farma, moš u šumi farmat šta god radio sve opcije su otvorene, nigdje nije dosadno ...
A glede MK - kad taj krene visit po drveću :D. |
SumaiL Ember Spirit Sick Play
|
Dotu sam poćeo igrati jedino kada imam LOŠ dan
jer onda ne radim ama baš niš u igri samo se zajebavam , feedam , umirem do besvijesti .... svi mi kenjaju upropastim svima igru i onda sam SRETAN jer se sada netko lošije osjeća od mene :lol2: đubre sam ali dobro se barem osjećam poslije toga :D |
Svaka cast, odi igrat lol onda.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ban od mene bi dobio i u igri i ovdje na forumu, čisto iz razloga jer takvim ljudima nije mjestu niti u igri niti ovdje. |
Citiraj:
|
vcendaki javi ti nama ovdje kakav im je novi sistem detekcije ponašanja kakvo je tvoje ;)
Čitam ovo: http://blog.dota2.com/2017/04/matchmaking-update/ (da tek sad) pa vidim da ima zanimljivih stvari .... :D. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:59. |