PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   League of Legends (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194895)

Mommistake 21.05.2013. 22:15

Citiraj:

Autor Guls (Post 2399306)
pls dont make me start to cry.... ne sjećam se takvog skora već odavno :(

Ja bacio u nedjelju 2 rankeda, i neznam da li je to najveći troll koji sam čuo/imao/vidio, ali jedan od največkih 100%.

Ovako, 3. pick sam, svi uzmu svoje uloge, meni ostane support, i ja kažem i will support, i'm kinda good at it...

I prvi pick (mid) veli da će on pickati za mene da njemu ne countraju dianu. I uzme Leonu, bez ikakvih pitanja i instalock. Ja ju ni nemam niti sam ikad igrao. I naravno svi počnemo lol, wtf, bla bla bla, i ja kažem onda ću ja mid. I reče on ok. Ja krenem 2:0, top krene 2:0, lee čak uspije neki luck kill, i imamo 5:0 u 6-7 min i onda počne spamanje chata. Naš adc je jednostavno poludio, s razlogom. Naime leona se uvrijedila jer mora supportati, i nije ni kupovao wardove ni ništa. u 35. min smo gubili 35:14 ja mislim i surr.

I kaj da na to velim?:goodnite:

Mirkopoter 21.05.2013. 23:19

Citiraj:

Autor Guls (Post 2399306)
pls dont make me start to cry.... ne sjećam se takvog skora već odavno :(

Formula za to:

1. Odigram 1 ranked svakih 4-5 dana (najvise zbog toga jer nemam vremena)
2. Igram sa Kennenom
3. Igram sa Voliem
4. Ne igram vikendom (veca mogucnost dobijanja glupe djece)

:D

X-Plosiv 22.05.2013. 01:04

MMR je dosta zajebana stvar..igrao s jednim likom Gold 5, koji ima masovno spičkan MMR.

U prvom gejmu bilo je 4 gold 5 i jedan silver vs 5 silver na drugoj strani...2/1/18 Leona ftw...drugi opet samo ja i on gold, svi silver...krenuo s 0/3/0 Zac, završio 5/4/13 ili 14 (ako se ne varam, lolking još nije updejtao s zacom fight)...mogli su nas rasturiti ali nakraju thresh ult - ja skočio u njih i zault i mf ult....gg wp, ejsali, došao jax s 100%, propushnuli turret, inhib, 2 turreta, nexus...ali zbog njegovog MMRa igrali s dosta slabijim, pa sveukupno dobio 25 bodova za ta 2 gejma :goood:

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2399327)
Ja bacio u nedjelju 2 rankeda, i neznam da li je to najveći troll koji sam čuo/imao/vidio, ali jedan od največkih 100%.

Ovako, 3. pick sam, svi uzmu svoje uloge, meni ostane support, i ja kažem i will support, i'm kinda good at it...

I prvi pick (mid) veli da će on pickati za mene da njemu ne countraju dianu. I uzme Leonu, bez ikakvih pitanja i instalock. Ja ju ni nemam niti sam ikad igrao. I naravno svi počnemo lol, wtf, bla bla bla, i ja kažem onda ću ja mid. I reče on ok. Ja krenem 2:0, top krene 2:0, lee čak uspije neki luck kill, i imamo 5:0 u 6-7 min i onda počne spamanje chata. Naš adc je jednostavno poludio, s razlogom. Naime leona se uvrijedila jer mora supportati, i nije ni kupovao wardove ni ništa. u 35. min smo gubili 35:14 ja mislim i surr.

I kaj da na to velim?:goodnite:

Tako i mi, dali zadnjom picku da bude mid...i lik se zblesirao i u zadnji trenutak odebe caitlyn mid...s time da nismo imali niti tenka, 2 ADCa ne bi nitko mogao protectati...dobro da me zvala majka u to vrijeme da dođem do grada, pa sam leavao :)

Mommistake 22.05.2013. 13:44

Ne kužim te fore. Koda njihovi pickovi moraju striktno pickati mid prvi za counter. Ma debilana.

X-Plosiv 22.05.2013. 14:52

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2399685)
Ne kužim te fore. Koda njihovi pickovi moraju striktno pickati mid prvi za counter. Ma debilana.

Znači mogu winati sve normale, mogu winati sve ARAMe, ali onda dođem u ranked, di moj first pick tf krene s lijepih simboličnih 1/8/2, i iako mi imamo jači tim..ne možemo winati jer igramo debilno.

Onda drugi krenem s Ezrealom, ja imam 2 cs njihov ADC 17 jer je moj nunu zaključio da je najbolje engage protiv twitch i lulu...nakraju ja s 0/1/0 i 40 manje CSa dođem na 6/1/1 i cs isto kao twitch, ali moji retardirali, da bi u glavnom teamfightu ja skočim unutra da radimo killeve...padne mi internet.

Guls 22.05.2013. 15:16

Moram priznati da mi je Rumble užasno težak champ za igranje. Grozan je za moju noob mehaniku.

X-Plosiv 22.05.2013. 16:00

Citiraj:

Autor Guls (Post 2399738)
Moram priznati da mi je Rumble užasno težak champ za igranje. Grozan je za moju noob mehaniku.

Čekaj do trećeg LVla, poke ili čak farmaj s E (ona 2 harpuna)...kada već imaš Q-W-E, slobodno uleti unutra s E, čim se on okrene na tebe baci si shield s W i qe opet ...morati će otići ča jer ga demoliraš polagano :=)

vuYa 22.05.2013. 16:16

To kad mi kaze za counter noge bi mu odsjeko, onda bolje i da ne igra mid..ako si kontriran igras pazljivo i to je to..meni se proslu sri zalomilo 8 winova zaredom, cimer i ja nacugani šou napravili, poslije prvog gejma se vidilo kak ce ic. Ja riven mid on renek jungle, scoreovi 17/2/5 ja i 12/6/6 on

xGAME 22.05.2013. 21:07

Dobre 3 godine sam čekao koju novu riječ od Riota u vezi Magma Chamber mape i evo ga: Announcement

Mommistake 22.05.2013. 21:14

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2399930)
Dobre 3 godine sam čekao koju novu riječ od Riota u vezi Magma Chamber mape i evo ga: Announcement

Čini se ok, ali nekako budu dosta brzo mečevi gotovi, ne?

Citiraj:

During All-Star week, players will win a match on Magma Chamber in any the following ways:
Kill 100 minions
Destroy the enemy turret
Score first blood
I budemo se do toga još načekali ;)

blozer 23.05.2013. 07:09

Ja igram na smartcast već jedno 3 mjeseca i dosta sa m se privikao ono skroz normalno mi je sad tako, puno su brže reakcije nego stisnuti spell pa kliknuti, ovako je instantno. Samo nikako da si pogodim di staviti sumonner.. 1 i 2 , trenutno su mi na S i D, a spellovi su Q W E R. Sjebano mi je prebaciti preste na sumonner i onda to failam nekad. Možda na T i Z staviti samonere?

X-Plosiv 23.05.2013. 08:47

Citiraj:

Autor blozer (Post 2400098)
Ja igram na smartcast već jedno 3 mjeseca i dosta sa m se privikao ono skroz normalno mi je sad tako, puno su brže reakcije nego stisnuti spell pa kliknuti, ovako je instantno. Samo nikako da si pogodim di staviti sumonner.. 1 i 2 , trenutno su mi na S i D, a spellovi su Q W E R. Sjebano mi je prebaciti preste na sumonner i onda to failam nekad. Možda na T i Z staviti samonere?

probaj da su ti na D i F, meni je osobno dobro tako...

Mirkopoter 23.05.2013. 08:58

A taj smartcast se namješta za svaki spell posebno? Znači da bi trebao za svakog champa drugačije namještat?

X-Plosiv 23.05.2013. 10:00

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2400135)
A taj smartcast se namješta za svaki spell posebno? Znači da bi trebao za svakog champa drugačije namještat?

Da, to ja obično čim uđem u gejm ako igram specifično nekog champa onda idem samo key binding i fixiram , to je 3sec posla

Danas uzeo Lux na mid nakon dosta vremena jer im je mider bio Zed

http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history

Trynda stvarno vrhunski champ, trebao bih ga igrati češće, ja i on smo carryali brutalno, lik se borio u promotion za Gold V...Njegov premade xin je odlučio ići u junglu iako smo se svi dogovorili tko će što, lik samo pickao i lockao junglu (bio je zadnji pick)...jungler uzeo blitza...vayne umrla i odlučila ići na top smetati tryndi...započela s 0/4/4...nakraju ja i trynda carryali, čak i vayne krenula igrati ok...

makar mi nije to jasno, umrla je jer pusha protiv dravena i thresha i misli da mogu ići 2vs2 dole...i onda odluči ići top i kaže "report me, i dont care, i go solo"...u 12min imala je 26 cs :) nakraju nafarmala 100 cs do 22 minute...

Mommistake 23.05.2013. 11:32

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2400135)

Imaš u keybinding, tako da bi trebal svaki put namještati ili ostaviti i naučiti za sve :D

Guls 23.05.2013. 11:42

Ili ga jednostavno ne rabiš :)

Bude netko aram popodne oko 17h? Dodal sam vas Shadow i Arch...

Mirkopoter 23.05.2013. 13:31

Nesto najgore u lol-u sto se igracu moze dogodit... npr. moj slucaj danas... idem isprobat Rumble-a, prvi game imam 5/0 protiv Olafa gore i izgubimo jer ostatak mog tima nije mogao kill dobit kakvi su to tardovi bili. Drugi game opet Rumble top protiv dvojice i obojicu ih ubijem i nemogu mi nista i opet moj team uspije usrat i kad jungler dode gankat i opet ja jedina svijetla tocka u teamu.

Eto zbog ova dva game ja ne znam kad cu opet igrat Rumble-a, a to je tako op i prezabavan champ ali dzaba kad mi drugi uniste dozivljaj.

vuYa 23.05.2013. 14:10

Jucer povijesni gejm odigram, prvo ih razbijamo i srusimo dva inhiba,oni nama nista. kasnije nas uhvate par puta stignu nas i vise nismo mogli nista u tf, odemo na barona stealaju nam sruse inhib. e onda clutch shen(ja :D) backdoor kroz njihovu junglu sa topa na bot oni svi u nasoj bazi srusim inhib i 2 nexus turreta. kasnije probamo na top inhib skinemo mf ga ali nas pobiju i krenu prema nasoj bazi ja opet bd na inhib, srusim ga , mf se vrati , ubijem ju ostane mi 200 hp i srusim nexus ggwp :D a cimer i ja se deremo ko kreteni u pol 7 ujutro

Mommistake 23.05.2013. 15:07

Evo da se i ja isplačem.

Pao sam na 0 LP u silver II jer naime igram 4v5 zadnja 3 meča.

I danas igramo, dobar team i naš jungler se logira i tako ostane, niti nije iteme kupio, znači 4v5 do kraja meča, i pad u silver III.
Sad imam 2 pobjede za redom, nadam se opet silver II :)

EDIT: Odigram promotion, moj top u 10. min ima 0:4, jungler 0 gankova, izgubim meč u promotion i padnem na 75 LP.. GG riot!

HAL 23.05.2013. 15:20

Moja zadnja dva meča, ja neznam kaj bi rekao...

http://www.pohrani.com/t/32/6n/4OtN9E5z/gg.jpg

X-Plosiv 23.05.2013. 17:38

Dosta killeva, ali treba bolji farm na topu u toj minuti.

Nažalost to se dešava, svi odigramo tako spičkane mečeve (tipa ja 13/0/9 mogu biti Mid i opet izgubiti)...problem što dosta ljudi ne shvaća da možeš ti voditi full, ali u 40oj minuti neka oni ejsaju makar srećom, oni miaju mogućnost pushnuti do nexusa ili uzeti 1/2/3 inhiba i onda oni imaju prednost :D

HAL 23.05.2013. 17:42

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2400584)
Dosta killeva, ali treba bolji farm na topu u toj minuti.

Nažalost to se dešava, svi odigramo tako spičkane mečeve (tipa ja 13/0/9 mogu biti Mid i opet izgubiti)...problem što dosta ljudi ne shvaća da možeš ti voditi full, ali u 40oj minuti neka oni ejsaju makar srećom, oni miaju mogućnost pushnuti do nexusa ili uzeti 1/2/3 inhiba i onda oni imaju prednost :D

Nažalost nema farma, jer bi mi tim izgubio u 20-toj minuti. Dakle ovo su killovi od pomaganja svim laneovima :/

Vayne protiv Cait, a Vayne ima 18 Armora, dakle nema šanse na takav poke, a Brand je dobio DC valjda 40 puta.

Mommistake 23.05.2013. 18:05

Citiraj:

Autor HAL (Post 2400586)
Nažalost nema farma, jer bi mi tim izgubio u 20-toj minuti. Dakle ovo su killovi od pomaganja svim laneovima :/

Vayne protiv Cait, a Vayne ima 18 Armora, dakle nema šanse na takav poke, a Brand je dobio DC valjda 40 puta.

Baš sam si to mislio kad sam vidio killeve i farm, da putuješ od lane do lane. Makar ja dosta u zadnje vrijeme, zbog gledanja streamova, ostanem na topu sve do 2. turreta.

Nekaj tipa solo mission. Ne uvijek, ali dosta puta, kad dosta pusham onda dođu gore, tako da ostali lane-ovi mogu napraviti svoje.

Evo, ja se vratio u silver II. Samo mid danas igram i mogu reći od 7 mečeva 5 pobjeda i to po meni iskreno, svih 7 bi dobio da nisam 2 puta igrao 4v5.

HAL 23.05.2013. 18:08

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2400599)
Baš sam si to mislio kad sam vidio killeve i farm, da putuješ od lane do lane. Makar ja dosta u zadnje vrijeme, zbog gledanja streamova, ostanem na topu sve do 2. turreta.

Nekaj tipa solo mission. Ne uvijek, ali dosta puta, kad dosta pusham onda dođu gore, tako da ostali lane-ovi mogu napraviti svoje.

Evo, ja se vratio u silver II. Samo mid danas igram i mogu reći od 7 mečeva 5 pobjeda i to po meni iskreno, svih 7 bi dobio da nisam 2 puta igrao 4v5.

Žalosnno je kaj sam imao najveći farm u igri, to je ono stvarno jadno.

Mommistake 23.05.2013. 18:26

Citiraj:

Autor HAL (Post 2400603)
Žalosnno je kaj sam imao najveći farm u igri, to je ono stvarno jadno.

Silver si ili?

HAL 23.05.2013. 18:58

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2400612)
Silver si ili?

Yep, pao iz Silvera 2, tj. proma za Silver 1 u silver 5. Užasan streak.

Mommistake 23.05.2013. 19:01

Citiraj:

Autor HAL (Post 2400632)
Yep, pao iz Silvera 2, tj. proma za Silver 1 u silver 5. Užasan streak.

Ufff... Ja čim krenem s 2-3 losta stanem igrati i pustim da me prođe jedno 24 sata. Jer nema tak smisla.

HAL 23.05.2013. 20:00

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2400636)
Ufff... Ja čim krenem s 2-3 losta stanem igrati i pustim da me prođe jedno 24 sata. Jer nema tak smisla.

Ma gle, ako nemaš sreće nemaš.

Ovo mi je bio regularan game zadnjih par dana:

Ja sam Silver 3 i 2nd pick, moj 1st pick je unranked lik sa dva rune pagea i to ne skroz puna koji insta locka kao 1st pick Kassadina i ima oko 30 CS-a u nekih 40 minuta i užasno nafeeda Talona, njegov duo Q partner je Bronze 3 i last pick, ali odbija igrat išta osim Jarvan 4 top i igra ga sa ignite + exhaust i brutalno nafeeda top lane i junglera i i ima nekih 60 CS-a u 40 minuta.

Ovaj primjer mi je onak ostao u glavi, ali bilo je tu još veselih trenutaka.

A ja nemrem leavat na champ selectu, jer sam imao promo match - koji idiot se sjetio da leavanje promo matcha znači gubitak cijele serije mi nije jasno...

Mommistake 23.05.2013. 20:54

Ah, neznam kaj da velim na to, ja nemam sreće, ali ti... :care:

Evo ja danas došao doma na 1 dan da uzmem neke stvari za faks, i primio se rankeda. Bio sam silver II i na 0 LP, izgubio 4v5 meč, i pao u silver III. I onda 8 mečeva, 7 pobjeda, već sam opet silver II i 75 LP.. Mene danas ide nekak :)

Zadnjih 5 mečeva (ispod je 1 poraz 10:10:17 s dianom, ali 4v5, i onda još 2 pobjede) :D

http://img24.imageshack.us/img24/3179/123qfi.jpg

HAL 23.05.2013. 22:11

Dakle piknuo sam si Ahri prije par dana i malo je igram ranked sada, jako zanimljiv champ, ali ako se ne nafeedaš drek si skroz.

X-Plosiv 24.05.2013. 01:11

Citiraj:

Autor HAL (Post 2400748)
Dakle piknuo sam si Ahri prije par dana i malo je igram ranked sada, jako zanimljiv champ, ali ako se ne nafeedaš drek si skroz.

Igraj još malo pa onda tek u ranked s novim chapom :goood:

meni napokon 3 wina zaredom, sada se bojim loose :D, uzimam sve više jax top kada igram top :D

imao 3k, ali nisam išao nazad :goood:

HAL 24.05.2013. 02:30

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2400818)
Igraj još malo pa onda tek u ranked s novim chapom :goood:

meni napokon 3 wina zaredom, sada se bojim loose :D, uzimam sve više jax top kada igram top :D

imao 3k, ali nisam išao nazad :goood:

Ma neee, naravno da sam je malo prošetao po normalima, ali sviđa mi se champ iskreno.

A Jax je dosta safe pick, ima lagan farm, AOE stun, super escape, samo što ga ja nikada nisam volio igrati iskreno, neznam zašto, ali taj champ mi je užasno dosadan.

A za ovog Aatroxa čekam kao zapeta puška, 8k IP-a stoji na "računu", a sudeći prema Riot-ovom prokušanom konceptu biti će opako OP bar jedno 3 tjedna, tj. gotovo svi novi champovi su im bili OP u zadnje vrijeme (Quinn khmm khmm). Već vidim pecanje po džungli s njim.

X-Plosiv 24.05.2013. 08:58

Quinn je jedini champ za kojeg brijem da nije bio OP kada je izašao...

Guls 24.05.2013. 09:31

Ma dobra je Quinn, OP u pravim rukama. Iz početnog razočaranja, počinjem shvaćati tu rasplodnu ženku, sve je kod nje useful, osim ulte. Samo treba dobro koristiti pasiv (kao Draven sjekire), i imaš tons of damage, bitno je imati att i movement speed... baš kombiniram neke iteme. Uglavnom, ja očajno igram adc, ali s Quinn sam našao novi smisao života na bot laneu...

Mommistake 24.05.2013. 11:19

Guls, napokon sam odlupio kupiti movement speed 3x velike rune :)

Mislim si, imam 26 champova, ajde da toga Heca si složim kak spada ;)

Guls 24.05.2013. 11:36

Go go go, go do dat brah.

Mommistake 24.05.2013. 12:03

Citiraj:

Autor Guls (Post 2400939)
Go go go, go do dat brah.

Evo fali mi još 400ip za drugu ;) Tak da budem njega počel igrati dosta ;)

Guls 24.05.2013. 12:20

Igraj ga, nauči se, izbrusi praksu i pripremi se na to da će ti ga stalno banati :)

Mommistake 24.05.2013. 12:26

Citiraj:

Autor Guls (Post 2400978)
Igraj ga, nauči se, izbrusi praksu i pripremi se na to da će ti ga stalno banati :)

Heheh.. Ma u normalima bude dobar.. Moram još vi naučiti junglati, i imam dobar pool :) Noc, Vi, Heca :)

Guls 24.05.2013. 12:31

Odlično, baziraj se na Vi, Heci, nauči igrati Jarvana i pokrio si jungle područje.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23.