![]() |
Citiraj:
Bio bi najzadovoljniji kad bi snimili ineke 2, 3 epizode mini-serije da ideju bar do kraja isfuraju. Ali kaj sad... |
Citiraj:
Jako dobar izbor glumaca za "The Borgias". Odlična produkcija, dialozi vuku na kazališne, ali dobro se uklapaju u cjelinu. Završila upravo prva sezona, snima se druga. Inače su vrlo slobodni s prikazom scena nasilja i seksa (daleko više nego u Game of Thrones) pa tko ne želi saznati što se npr. dogodi kad dvije topovske kugle povezane lancem pogode hrpu vojnika... :fiju: Gleda li tko Camelot? Pogledao sam prvih par epizoda i čini mi se solidna serija, ali Arthur me užasno živcira, kako samom pojavom, tako i glumom općenito. Budući da nema šanse da ga netko ubije prije kraja serije (bar da imam malo nade :D ), kakve su zadnje 3-4 epizode? Nekako mi se ne gledaju, ali Borgias i Event su završili pa mi "treba" neka zamjena. |
Camelot sam vidjela, kao mogla bih gledat i na kraju zaboravila... xD
|
Baš je lud kraj sezone Housea.
|
game of thrones jako zanimljiva :)
|
Trenutno gledam Game of thrones, Borgias (koji mi je cak ostavio nesto bolji dojam nego prvo navedena) i Camelot (gdje me glavni glumac zivcira i nije mi jasno kud bas njega stavili :) )
|
odgledo i 7 epizodu GOT-a kraj je jako zanimljiv :D
|
IMate li preporuku neke dobre sci fi serije?
Gleda sam Farscape, sve stargate-ove, star trekove, supernatural, The Event... Zanima me da li ima neka vrijedna spomena? Kakva je serija Doctor Who? Da li je itko to gleda? |
Mnogo dobra.
|
Firefly ( + film Serenity )? Space above and beyond?
Meni su obje serije super i stvarno se isplati pogledati :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pogledaj Firefly, Dosje X, Battlestar Galactica, Fringe, |
Kad smo već kod tog žanra, da li ima najavljena kakva nova sajfaj serija pošto su sve aktualne završile il velikom većinom ugašene?
Citiraj:
Citiraj:
Meni Battlestar Galactica ko santa barbara :D Pogledao jednu sezonu i odustao :fiju: Neznam zašto, neke SF serije mi uopće nelegnu iako sam neki ajmoreći SF fan. EDIT: Zaboravih napisat, počela je 5. sezona Primevala! |
Citiraj:
Potpis za Firefly + Serenity. Jedna od najboljih SF serija ikad IMHO. Tko zna, da nije Fox ukenjao stvar možda ne bi bila takav kult danas. |
U nestašici serija počea gledat Weeds.
Odlična "spaljena" serija - definitivna preporuka :D |
Citiraj:
Definitivno je do mene... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ni meni se ne sviđa baš nešto... :/
|
Citiraj:
|
Citiraj:
meni isto tak prosle entourage i dexter .... mogu mi ih hvaliti kolko zele, meni jednostavno ne pasu :/ |
Citiraj:
|
Ma neke scene i dialozi u Weedsu su samo takvi, a i likovi su odlični.
Zakon je kraj 1. sezone :D |
Hvala na preporukama, nabavlja se Fringe, Space above and beyond i Doctor Who :).
Javim dojmove (ako nekog zanima)! :D |
Malo novosti u vezi Battlestar Galactice.
There will be a spinoff series called Battlestar Galactica: Blood and Chrome. It will be set between Caprica and Battlestar Galactica. The story focuses on a young William Adama and another character from the Razor flashbacks during the 10th year of the first Cylon war. Adama is an Ensign who has just enlisted in the Colonial fleet and is assigned to the Battlestar Galactica... |
Nije to nikakva novost, čeka se to već duže vrijeme.
Nego, jel Odyssey 5 vrijedan gledanja? |
nikita na novoj tv (ili domi, nisam sig)
umjesto ocjene, ja bi se samo zapitao kad će konačno prestat mesarit lik/kreaciju anne parillaud? :/ |
Lp,
može preporuka dobre serije ? Pogledao sam do sada The big bang theory i How i met your mother...Znaci nešto u tom štihu, humor- Pa mi dosadno sad dok je pauza, tražim preporuke, hvala. |
Two and a Half Men - Odlična serija koja ima materijala na bacanje! (humoristična jelte)
|
Till Death je meni ok isto... Scrubs... Breaking In (iako otkazana nakon 7 epizoda)...
Odi malo u retro... Crna guja, Crveni patuljak, Fawlty Towers, Jeeves and Wooster, Bits of Fry and Laurie... |
Citiraj:
Sad skidam Citiraj:
Hvala. |
Završija The Shield
Napokon...Odužilo se poprilično. Dobra serija, ali samo dobra... Sad bi moga Boardwalk Empire, već duže je na popisu.... |
Završio sam Veronicu Mars. Moj život više nema smisla.:D
|
Citiraj:
a i oku ugodna :fiju: |
Citiraj:
Vidio sam trailer za 4. sezonu i nije mi se svidio. Veronica poslije faksa radi za FBI i ona je jedini lik iz prve 3 sezone. A bez Keitha i Logana to nije to. |
Završio taman Californication 4, u iščekivanju nove sezone dajte neki prijedlog u tom stilu (seksistički, jednostavno, sjebano ka Hank).
|
Citiraj:
|
Hung :D
|
white collar je tu, 3 sezona je krenula..komentare javljam kad pogledam :D
EDIT: uvod u sezonu je odlican :D samo nekak mi se cini da je ovo zadnja sezona |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:29. |