![]() |
Citiraj:
|
Dečkovi, kak enableat konzolu? :chears:
|
nemozes
|
Kako onda stavit veći lock fpsa? :)
|
mislim da nemozes... sve su ukinuli... oni sa losijim pc nece moci igrati.
|
Koliko sam čitao po netu, ima za skinuti konzola s neta. Pokušavao sam u configu naći /com_maxfps ali nisam uspio. :(
|
nemoze se...
ako to dopises u konfu onda ti je automatski resetira... tako da se nemoze nista prtljati, osim postojecih stvari... a ni to ne sve.. |
Nije direkt vezano za COD ali se može pronači svako u nekom MP FPS-u :D
EPIC ! http://www.youtube.com/watch?v=5Cjrp23lBSM Prejak mi je onaj lagger, snajper ga nacilja kad ono opali pored njega :D :D Dumbassa nažalost svaki team uvijek dobije :no2drug: Predobar video :D |
za ukljucenu konzolu se dobiva ban na steam account, ima na steam i iw forumima. tak da nemoj pokusavat.
|
Pozz, evo i ja igram igru (za sad :D) i danas sam igrao 5 sati i dosao do 18 levela, sad mi žao ako nesto krene po zlu... kako se može spremiti taj status ako je ikako moguće? mislim to, sad sam 18 level, da ako se igra pobriše ili nešto slično da to sačuvam..
|
rank je vezan za tvoj steam account, tako da nemas brige...
svaki put kad se ulogiras i di se ulogiras uvijek ce biti kako je bilo zadnji puta ostavljeno rankovi, classe i sl.. |
Igra postala dosadna :D
Nisam je igrao već tjedan ili više... Danas otključao sve attachmente za Famas...još mi oko 100 headsotova ostalo da otključam onu žutu kamuflažu :D Počeo sam s Scarom igrat, trenutno ispunjavam challenge sa GL-om :D, al mi ne ide baš s tim sranjem :D |
Totalno su ushrali Desert Eaglea, pa sa tim se ne može pogoditi ništa.
U četvorci sam znao preko pol mape nekoga pogoditi bez problema :D |
Meni je igra prezarazna. Jučer sam dobio igru i igram ju već 19 sati. BTW sreo sam xgamea danas u igri. Nick mi je bio UBER.aks ak se sjećaš... :)
|
Citiraj:
Bila su još dva moja frenda, al me onda u lobbyu poslije onog sranja od mape (airport) izbacilo, pa sam izgubio volju :D |
Citiraj:
:P wasteland i skidat snajperiste sa magnumom, da vidis bune eheh |
Ova Afghan mapa mi se sve vise svidja.
|
da li je itko od vas primjetio drastičan porast ADSL prometa zbog ove igre? Nisam skidao torrente ovaj mjesec a vidim da sam prebacio 9 GB do sada....
Čak upload nije toliko visok a download 400-500MB |
Citiraj:
|
Magnum + Akimbo i pogodit nekog je čista lutrija.
|
Citiraj:
recimo meni s FAL na daljinu pogodit nekog lutrija dok za medium range odlicna puska A si probao sa Lightmachinegunovima, s hipfire nemozes slona pogodit vecinu vremena :D Zato i ima puno oruzja, svima nam pase nes drugo :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Znaci isplati se! Uzimam danas 2 komada :D |
Evo mene na 4 prestigu :D
|
Citiraj:
jel tko uopce uspio izvrsiti uplatu sa ove stranice? http://playcdkey.com/ |
kupi na ebayu, ima ih hrpa. jedino da se zna, samo multi mos igrat na engleskom sa tim ruskim keyevima. a ak os imat single (i igrat special ops) onda ti mora bit oboje na ruskom.
|
Citiraj:
Kako stojite sa pingom inače? |
uzo sma na ebayu za 30$...sad updejtam,pa cu ujutro vidjet sta ce bit od toga...SP me ne zanima pretjerano:)
fala na savjetu! kaze mi nakon updejta sa steama prilikom pokretanja igre ERROR:could not find zone `code_pre_gfx_mp.ff` |
Citiraj:
|
Citiraj:
ocito imas russian key ... ukratko moras instalirat igru (ne preko steama) nego s DVD-a ili kako si se vec snasao i prekopirat foldere Zone i cini mi se Main i u localization.txt promjenit russian u english ..... proguglaj malo i rjesit ces |
sredio sam to..jos jedino NAT moram rijesit:)
zahvaljujem generic na trudu! |
Citiraj:
|
meni nekad pise strict nekad open:S
neznam zasto,u ruteru mi je sve dobro slozeno! mozda neke musice!bitno da se moze igrat:) |
Citiraj:
uzet cu i ja danas preko e baya, ovo sa http://playcdkey.com/ su neke muljaze :D za koliko ti stigne kljuc i jel mogu od prijatelja uzet original igru i instalirat zatim aktivirat sa tim ruskim kljucem, napraviti ono sa updatetom i igrat!? " 7 ) Remember Point 2? We Cut/Copied the folder we installed earlier, now replace the new one with the old one. " .....malo mi ovo nije jasno, jel moram prvo instalacijski folder sacuvat i onda ponovno ga vratit nazad, nema mi to logike al mislim da nisam dobro shvatio pa ak moze mala pomoc?! :chears: |
Baš sam nabacio MW2 na laptop (Acer 7720G) i krenuo vidjeti kako MP diše na njemu i ide jako lijepo na nativoj rezi na 8600M
|
Citiraj:
meni je key stigao za sat i pol:)uzo na ebayu...sve je na engleskom:) ja sam imao instaliranu igru na drugu particiju,pa sam prebacio sa te particije u steam folder,kako kazu uputstva,u steamu aktiviras kljuc i updejtas igru i igras!nije neki posao:)ako zapne sta,javi!rijesit cemo:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:47. |