![]() |
Isto, tj. slicno se dogodilo i sa prvom stranicom "Appulo.us". A uvijek postoje alternative poput "appcake"
|
Citiraj:
Citiraj:
Malo sam googlao, postoji neka alternativa: LINK: http://www.youtube.com/watch?v=FTmwiebpE2Q Jeli probao netko ovo vec? |
Probao sam appcake ma katastrofa, nije ni blizu Installusa! Probat cu jos dana ovaj "vShare" pa javim dojmove
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Cinjenica je da ne posjeduju svi zadnji model iphone-a i imaju puno novaca da si ga priuste, neki su ga uzeli za bodove ili preko oglasnika. |
Nema to nikakve veze. U biti, vjerujem da sigurno postoje malo manje kvalitetne ali jednako upotrebljive alternative. Ono čega nema ili su alternative loše, to kupiš jbg. Realno se ne isplati pljunut 100$ za navigacijski softver za telefon kad za malo veće novce možeš uzet cijelu navigaciju. Nevjerojatno koliko ljudi plače za tim Instalousom, ja sam mislio da je veća poanta JB-anja SBsettings ili tak neki fini tweakovi, a ne crackane aplikacije.
|
Onaj prvi ajfon sam rjesio i nabavio drugo na kojem je sve ispravno.
Jedino mi treba pomoc da spustim bb firmware jer je 6.15. gledao sam tutorijale na internetu i napravim sve kako treba ali se nista ne promjeni. Evo npr po ovome tutorijalu sam radio http://www.omizio.com/tutrial/kako-d...d-na-05-13-04/ Sve prodje super (samo nebude na mobu ove slike http://www.omizio.com/wp-content/upl.../83346-500.png ) mob ponovno upalim i pise da je gore jos uvijek 6.15 probao i s najnovijom verzijom redsnow i opet isto :S moze bilo kakva pomoc da spustim taj bb.hvala |
Citiraj:
Ja sam na polovnom 3gs-u za kojeg sam jedva skupio lovu :D Baziram se na sto vise free programa, one koje stvarno vrijede nece mi bit bed kupit |
Citiraj:
|
Najveci mi je nedostatak SBSettings, on mi najvise fali. Aplikacije kupim, zadnja koju sam uzeo je Tweetbot. A hrpu aplikacija sam uhvatio na snizenjima. Imate preko PC-a http://appshopper.com/ gdje pratite snizenja (ima i RSS) i kada na dan-dva postanu free. Ili preko iPhone aplikaciju AppZapp Pro gdje si u svome profilu namjestite za koje aplikacije cekate snizenja ili da budu free i cim postanu stize Push poruka sa obavijesti
|
Citiraj:
Tweetbot je odličan, na božićnoj kupnji uhvatio 1.99usd :) |
Citiraj:
|
Appshopper je odlican. Ja ga koristim vec duze vrijeme (aplikaciju) i naskidao sam se hrpu aplikacija za free ili na popustu. Steta samo sto ju je Apple sada skinuo sa App stora pa je sada jedino rjesenje preko weba.
|
Skini si ovaj AppZapp Pro sto sam dao gore u linku, isti je kao i AppShopper. Zasto su ga skinuli sa AppStorea?
|
Krivo sam se izrazio, ovi koji imaju aplikaciju ce je i dalje moci koristiti. A zasto ju je skinuo:
Citiraj:
Btw. Mozda bi mod ovu raspravu trebao prebaciti u generalnu iPhone temu. |
Uglavnom su iste, ali nekako mi bolje pase appzapp. Ima i onaj AppsGoeneFree
|
Citiraj:
Pogledao sam račun na Itunesu i koštao je 1.99 usd ( kupljeno 01.12.2012 ). Sada košta 2.99 usd. Prošao si jeftino u pravo vrijeme. :D Planiram uzeti Twittelator Neue ( 4.99 ) , Osfoora ( 1.99 ) i Twitteriffic 5 ( 2.99 ) Netbot i Felix koštaju 4.99 a Rivr besplatan. Jedina mana što pripadaju grupi App.net . Mjesečna pretplata App.net-u je 5 usd. Precjenjeno. |
Ja sam sad kupio, negdje poslije Bozica. Cekao sam od lani da padne na 0.99 :) da mogu uzeti obje verzije :D
Twittelator nisam probao, Osfooru imam kupljenu ali nema Push, Twitteriffic 5 mi se nije dopao, sve nekako jednolicno. |
Evo ja sam uspio rijesiti i downgrade bb.sad mi sve radi normalno.
no imam pitanje,posto za vecinu aplikacija trazi minimalno ios 4.3 da li na moj 3g moze ici taj os? |
Ne. Zadnji je 4.2.1
|
Jalibreak
pozz
nabavio sam iPhone sa starom bb verzijom 3.1.2 softvera jel je netko pokušavao otključati sa Jailbreakme.com 2.0 preko iPhona pošto iPhone nije nikad Jalibreikan. ili Ako netko zna drugi bolji ili jednostavniji Jalibreak postupak. |
Treba mi pomoć s unlockom. Pikiram jedan 4s koji je lockan na VIP, a ja sam na T-Mobile-u.
U VIP-u me traže 500 kuna unlock. Da li postoji jeftinija, a jednako efikasna varijanta unlocka? Pitam jer bi htio normalno koristiti iTunese za upgrade iOS-a, a ni garanciju ne bi htio izgubiti. |
Citiraj:
Pogledaj ima li stari ili novi bootloader (ako je 3gs u pitanju jer nisi naveo). Ako ima stari,napravi custom 6.0.1 i ubaci ga u mod. Da bi vidio koji bootloader imas,stavi telefon u DGFU i spoji ga na redsnow. Citiraj:
|
A ništa, hvala za info, Bruno! :)
|
Citiraj:
Imam tmobile lock a htio bi ga koristiti na 092. Verzija sw-a je 6.0.1 |
pozdrav;
imam iphone 3gs koji je lockan na t-mobile i htio bih ga otključati, verzija 6.0.1(10A523) i modem frimware je 05.16.07. Hvala |
Ako ti je istekla ugovorna obveza, T-Mobile će ti to napraviti besplatno uz predočenje računa.
Ako si još pod ugovorom, pogledaj po oglasnicima. |
Instalousa vise nema? Ima li koja alternativa osim appcake?
|
Ima. Kupovanje original aplikacija.
|
Citiraj:
|
Ihone 3 i 4
Please pomagajte
Iphone 3 verzija 4.2.1(8C148) model 1.2 MB489FD modem firmw 05.15.04 bootloader 5.9 trebao bi inst samo Viber na njemu ali ne dozvoljava mi traži mi iOS 4.3 E sad dal se ovo može updetat i kako probavao sam al nisam uspeo ili kako da inst viber na starijoj verziji. Iphone 4 model 3.1 (MC694B/A) na njemu sam radio jail uspelo je sve ali ne mogu pokrenut ništa izlazi mi da mi Only compatible SIM card bla bla znam da se treba otključat ali kako kad nemam pristup mobitelu? dali netko ima ideju kako da sredim ova dva mobitela? plzz |
Pise ti u topicu par strana unazad, ja sam na 3gs stavio 5.1.1
Ako ti je tlaka, skoci do Rovinja, nadji kolegu Bruno_Rv i nek ti rijesi. :) |
A ovaj je 3g šta je to isto?
šta je ovo što si radio? http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1929 ali ja te pola toga ne kužim... mislim neznam kak si vratio i tak to bi ti se dalo da mi objasniš po koracima da bar sredim taj iphone3? ako nekad budeš imao vremena i ak ti se da... |
Ako nemam SHSH blobove , mogu zab na restore na 5.1.1. ? Ps , nemorate vise korisitit snowbreeze za custom ipsw, sad to radi zadnji redsnow. I dali se zna kad ce izaci unthetered JB za 6.0.1 ? treba mi za unlock na mreze.
|
Da, ako nemas shsh za 5.1.1 nista od restorea. Po zadnjim glasinama 6.1 za nekih tjedan dana, jailbreak tjedan poslije
|
Please pomagajte
Iphone 3 verzija 4.2.1(8C148) model 1.2 MB489FD modem firmw 05.15.04 bootloader 5.9 trebao bi inst samo Viber na njemu ali ne dozvoljava mi traži mi iOS 4.3 E sad dal se ovo može updetat i kako probavao sam al nisam uspeo ili kako da inst viber na starijoj verziji. Iphone 4 model 3.1 (MC694B/A) na njemu sam radio jail uspelo je sve ali ne mogu pokrenut ništa izlazi mi da mi Only compatible SIM card bla bla znam da se treba otključat ali kako kad nemam pristup mobitelu? dali netko ima ideju kako da sredim ova dva mobitela? plzz |
Citiraj:
|
Nema još unthetered za 6.0.1..
Preskočit će na 6.1 |
Iphone4
uspeo sam ga nekako upalit ugurat mu 6.0.1 verziju i otvara programe problem je nemam cydia nije mi se inst neznam zašto i kad stavim sim karticu piše mi No Service... help |
Odi opet na redsn0w, pa na jailbreak, stavi kvacicu na install cydia i deactivate, kad zavrsi upali iphone i aktiviraj ga.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:16. |