![]() |
Lijepo je opet vidjet epizode DS9 po zadnji put
|
Oni Kardasijanci koji upadaju u stožer me podsjećaju na Ruse i njihov: For the mother Rusia!
|
Da je bar svaka ds9 epizoda bila takva ko ova
ocjena 99999999.9999999/5 ( jdino je malo ono sa gulom i ono kozom od eminencije smetalo ) next please |
Citiraj:
IMHO, jedna od najboljih epizoda! but it continues... |
keep.... :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo:
|
Šteta je kaj se nisu dokraja pofajtali, ja sam očekival bolji kraj no bio je dirljiv šmrc,šmrc. A sada počinje Voyager!!!!
|
And so we face the END of soap action deep Tears 9
AND NOW IT's K.A.T.I.C.A. TIME pripejr jour enđns bikaz vi are going in warp 10 |
ne kužim kako je kod vas ds9 završio. kod mene traje još. izgleda da smo u različitim vremenskim zonama :D
|
Malo smo preuranili. Samo mi nije jasno kako je Sisko tamo brzo došao s DS9 na Bajor ako do tamo treba 5 sati pa Kai nije tako dugo molila kako su se radnje odvijale paralelno.
|
Ma odmah sam znao da je to Rom a ne Quark. Njih je on uvijek mijesao. :D
|
in the end, malo je i otužno, ipak su bili dobra ekipa... :(
ali voyki je ovdje.... keep on :rambo: :rambo: :rambo: btw. lijepo je čuti soundtrack voyagera ponovno :) |
e to je pravi star trek , kaj odmah počne s akcijom :D
|
jbga... nisam pogledao zadnju epizodu... moram se spremat sutra putujem u dubrovnik....
malo na odmor... pa me nece bit par dana... |
Odličan fajt na kraju DS9.
Bashiru bi najradije njušku razbil jer je zbaril Ezri. I tata bi sine. :D A Katica ko Katica. |
Kaj je bilo danas nisam stigo gledat.Samo se nadam da je bilo dosadno:rolleyes:
|
Citiraj:
:rolleyes: |
O.K, a kaj je bilo danas?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
da ti se bar opet tvoja baza odgovora za nočnu smjenu zruši :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :p :beer: |
ja isto nisam gledal. isel sam se nakratko naci sa rakom i torom, nesto u vezi moba, i nakraju sam dosel negdje u sredinu ili predkraj pa nisam htjel ni gledati onda uopce. dakle jel bilo ok. mislim vec sam zaboravil, ali imam ciju prvu sezonu na cd-u pa bum valjda tak pogledal.
|
A gore od DS9 nemože bit nikako:beer:
|
Kolko sam ja skužil u ST brodovi idu u warp samo po dvije osi no kaj nebi trebali ći i po z osi?
|
Evo i mog 3000-tog posta za sve trekere i da kažem da je Voyager najbolji. :D
:beer: svima i da što prije pregazimo Žderonje. :beer: :beer: |
Cheers : cheers2 : hello2 :
|
još "samo" 238 postova!
|
Citiraj:
|
Neću kritizirat al kak vi postate nebu to tak skoro
|
A oni su nekaj brži?
|
Kad ih prestignemo onda moremo onim ritmom ko i oni
|
Još se nije Voyager razbuktal kak spada. Kad krene akcija i dođe 7 of 9 (to ćemo malo pričekat) onda će krenut pisanje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:30. |