![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Možda bi mi bio zanimljiviji da se ubaci u hardcore mod (super stvar) bez gay crossaira i gdje su veči recoili i pogoci jači... U hardcore modu je teško gađat sa granade luncherom jer nema crossaira - moraš nagađat gdje će letit.... a last stand je skoro beskoristan. |
Mapa se zove "Pipelines" ;)
|
Citiraj:
|
@MM bio sam tada gore i sve sam vidio. A sta da ti kazem nadobudni balo koji mora komentirat svakoga.
|
stvar je da ima takvih mac, svima smeta taj GL ko da je ko zna šta. "To nije realno", ili meni najdraže "Toga nema na CB-u", ma boli me kifla za sve to... ja cu i dalje rokat sa GL-om... zasto možda ubiti jednoga, ako mogu sigurno ubiti barem dvojicu :) na onoj mapi sa kipom u sredini kada se prolazi sa svake strane kroz prolaze... ako se spawnama najbliže prolazu, i ako ovi rushaju kroz prolaz, najmanje 3 moraju past :D
|
Ma neka se odspoje sa servera i igraju CB - tko ih sili da budu na publicu.
|
Citiraj:
Makar ne volim FF on na publicu taj server mi je došao kao osvježenje baš zbog dodatne pažnje koja se mora uložiti u igru.... Citiraj:
A kaj se tiče komentatora sjeti se da hormoni luduju dok si u tim godinama ;) Inače kaj se tiče realnosti - sve sami bivši ratnici iz RL pa se kuže u te stvari :rolleyes: PC igre (a i ostale) su poznate po realnosti...........:kafa: |
ima likakav tweak da se popravi framerate, tipa da se pogase neki efekti, ili shaderi ili nešto tome slično?
|
@Gabre ima tweak , sv_kupinovugrafu 1 :p Pa imas sve po options sve poiskljucuj i to ti je to ,no igra radi na 50 i manje fps-a pa nije potrebno da ubijas detalje bezveze.
|
r_drawdecals 0
r_details 0 r_lodscalerigid 4 r_multigpu 1 cg_marks 0 cg_brass 0 cl_maxpackets 100 obavezno mozda ce te neki server kickat,ali vecina bi trebala proc jer prema default cfg-u ovo ne smeta kolegi punkbusteru,niti ti daje pomoc u igri. ali nista veliko,ipak nemres s par komanda nadomjestit dobru grafu. |
Citiraj:
Nisam ni gledao koji je default - 60? |
30 je defaultni kao i kod cod2 ,prolazi na svim serverima
|
30 je default,prolazi na nekonfiguriranim serverima,tj pure serverima.
prema pb-u zakon je od 60-100 da je dozvoljeno. |
PunkBusterovi Zakoni? :lol2:
|
@MM daj napisi koji su to serveri pa da i stricek Amdejac malo kolje.
Zasitio sam se ove domace hrane. :D |
Citiraj:
|
jel skino neko patch 1.3, jel pomaze sta u samoj igri?
|
pozdrav
Izvršio sam uplatu za servr za 11. i 12.mj. postao sam na CoD2You pa me zanima jel lova sjela.Vidim da tamo rijetko ima koga online ili je to usputna stanica(dođeš-vidiš-odeš).
|
Mislim napraviti game server za budući klan, pa me zanima koje su vaše preporuke.... (za COD4, naravno)... Cijena i tehnikalije koje bi trebalo znati a ne da mi se čačkati po netu...
|
Citiraj:
|
Jel ima već novih mapa po netu? I jel zna neko ima li šanse da izađe conquest za cod4?
|
Citiraj:
http://www.cod2you.com/forum/index.php?topic=1041.0 Inače zippo skuplja pa će ti on reči. Citiraj:
Efo: 62.67.42.212:28960 - DB - hardcore - sabotage 194.97.164.74:28960 - FDGU - FF on - sabotage, hq, domination i S&D se izmjenjuju Citiraj:
http://forums.raidersmerciless.com/index.php Tu u CoD4 sekciji ćeš nači sve relevantno o igri (tu se skupljaju tvorci AWE moda, Powerserver i PAM moda, ostali moderi, maperi i ostali). |
Citiraj:
hm,napraviti ili iznajmiti postojeci? ako mislis na iznajmiti onda pogledaj Teamplay (www.teamplay.de) dosta kvalitetan Admin Panel imaju ako ti se neda prckat po ftpu,i sve sto ih zamolis naprave. Imaju samo originalne servere u ponudi,te su bazirani na Linuxu. |
Citiraj:
|
Pa u pocecima je,ali sada je stvarno sve rijeseno,vise ne kaska za windowsima :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ubil se bum ,formatiro komp, ali spremio sam mpdata, instaliram cod, ubacim MP kad ono, CORRUPTED, stats reset
ode 36 ranga :fuming::grrr: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:16. |