![]() |
Zezno sam se sa serverom :stoopid:
prihvatio sam njihov izbor bez da sam provjerio :( Alijance ima samo 11 000, a A/H ratio je oko 0,3 :( Da mijenjam server pa ispočetka? |
Ti to nas ovdje pitaš :fiju:
jedno 80% pitanja ti je besmisleno. daj igraj wow i uživaj. |
Meni su baš bila smislena :)
Može bit da pitam na pogrešnom mjestu :D Zino sam kad sam vidio da u AH nema skoro ničeg i da se niš ne prodaje. To nije dobar znak. Kom bum prodal ono kaj sakupim? Nebum više niš pital :chears: |
ovo je forum, služi za pitanja, no ovo što se servera tiče moraš isključivo sam znat gdje i s kime želiš igrat. ja sam na serveru di je 90% horde, baš zato, AH itd., to se gleda prije odabira servera, dao sam ti stranicu gdje piše u brojku koliko je H koliko A^^
|
Jesi, istina, al sam se malo zanio oko drugih stvari :)
Prema ovom što si napisao trebam mijenjat server :) Eto mene na tvoj s hordićem i na neki drugi s patuljkom :) |
Znači levelanje se svelo na: umri od dosade do 15 lv, dalje samo danđn fajnder i u meduvremenu dok cekas invite trci okolo i dizi profesije. Nema smisla obavit niti jedan jedini q.
Osim mozda nekom ko nije nikad vidio podrucja da se upozna s njima. Opet sam se sjetio vanile sa suzom u oku :( |
bio si u suzi? ja sam tamo tenkao u vanilli :D
|
Da da :D
Slabo po raidovima, više imam ganking staža :) S vremena na vrijeme pogledam one snimke kad smo MC i BWL zalokali i gazili alije satima da nemreju raidat. Kako su cvilili jadničci na forumu....ahhhhh...dobra stara vremena |
Koji broj igrača bi bio dobar za igranje?
gledam The Maelstrom. Ima 50 000 A i 33 000 H. Kažu da je to HIGH Moje je Medium al ima samo 11 000 A i oko 35 000 H. |
Citiraj:
evo jedna slika iz blackwing laira http://i.imgur.com/ZpXx63l.jpg :D |
Zuiko mislim da ti neće više niko ni odgovarati (ja sigurno neću) na tvoje postove ako budeš nastavio sa ovakvim totalno nebitnim pitanjima. Kompliciraš bespotrebno.
|
Citiraj:
Ja sam samo radio RDF kad su bili questovi za dungeone :) Ostatak sam lijepo explore, riješavao questove etc. A igram wow već 5 godina. Citiraj:
|
Citiraj:
Na ovo si mislio možda? :D :chears: Taj addon sam ja stalno koristio. |
mommistake to je moj UI iz vanille, pojma neam kako se to zvalo no mislim da je ovaj iz posta iznad, xperl
|
Ma koristio sam ga, ali mi se nije sviđao, sad vidim kako se dobro može složiti :)
|
Citiraj:
Ostalo...više nije potrebno. Našao sam bolje i izdašnije izvore informacija. Nije baš tak kak vi velite..."samo igraj i...". Na mom serveru mi je hrpa ljudi rekla da je mrtva močvara, a to sam i sam skužio jer uglavnom u IF nema živog psa, a kamo li grupe igrača. Na drugom su mi rekli da je ok al da se često jako dugo čeka jer je gužva. O tome ima informacija na stranim forumima. Uspio sam ih nać. :chears: |
Ja u svoje vrijeme, prije jedno 7-8 godina kada sam krenuo igrati na vanilli, nisam ništa pitao.. Nisam iskreno ni ništ znao, ali sam sve info dobivao "po putu"...
I sad je to jednostavno "TO-TO"... Ovako komplicirati nema smisla, seljenje s servera na server itd. Pa čista logika.. Želiš igrati alliancu na serveru gdje je 90% horda? Naravno da ne. Igraj, ako neznaš, pitaj nekoga u igri i tako dalje. |
Nick je bio Jebivjetar, shaman.
@ mommistake - ne da mi se questat, ovo je deseti lik kojeg dizem i zlo mi je od questova. Ovak je bar malo zabavnije |
Jucer kupih wow pa me zanima na kojim serverima igrate da se pridruzim ?
|
Ja sam na Kul Tirasu (horda). Ali to je mrtav server. Iskreno ne bi išao ispod high populated da idem ispočetka.
|
Ma igra mi se ali mi se ne igra sam pa zato pitam ( bar da levelam brze ako nista drugo). Igrao sam dugo fire/frost magea na moltenu al mi dopizdili bugovi pa uzeo origigi.
|
Pazi da ne odes na 'full' servere, tj. da uspijes uletiti na njih.
Ja sam na Twisting Nether... i oko 8 sati imas queue od sat+ vremena za ulogirati se... |
Twisting nether Horda sam ja. Daj u rar rokni sve screenshote s Lvl 60 ljepo se prisjetiti :D ja nis nemam od tog doba, nisam ih ni uzimao :p
|
A bokte. Ne ceka mi se bas sat vremena da upadnem u server :D
|
Isuse onaj screen shot me učinio sentimentalnim. Titan panel, onaj addon za buffove i hp raida.... Must have addonovi tog vremena. A tek Wrath helm...
|
Vise manje ti je svejedno kamo ces. Upravo se radi na server merge pa ce svi serveri biti vise manje puni ljudima. Barem bi tako trebalo biti.
|
Ja sam na stormscale-u , nick je Huahini , pa kom se da moze mi se pridruziti :)
|
Citiraj:
a wrath helm nosim još dan danas http://i.imgur.com/1N7ewyR.png :D |
Citiraj:
|
Ak netko igra alije (znam znam...fuj ti :) ) na ravencrestu nek se javi.
Ugl fino ide, lv 46, 3k golda zaradeno. Volim takvu ekonomiju kad mozes sve i svasta prodat |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:47. |