![]() |
pogledao Taken solidna 7ca
mada mi sve izgleda pomalo prejednostavno kako on to rješava jelte...ali što se tiče semi retardiranih amera ovo je pravi brain teaser. :D |
Citiraj:
Joj da, i tog Betmena nikako da pogledam, a baš mi se gleda taj Ledger već su dosadni s njegovom Oscar potencijalnom glumom, nemoš mi na imdb-u dat 9/10. Citiraj:
|
Nisam siguran jesam li gledao taj rođeni ubojice :stoopid:
Budem ga pogledao ponovno :D |
@vuco ass kisser :D
ovo je zakon film My Best Friend's Girl btw pogledao nedavno wall-e,cak mi je bio dobar |
Pogleda sam Wall-E, predivan animirani film.
Definitivno najbolji animirani film koji sam dosad pogleda, a i ponajbolji Pixarov. |
True Romance - malo stariji, ali meni jedan od najboljih filmova
|
Citiraj:
|
@MAHER
:p Pogledao jučer i Wall-E do kraja. Odličan crtić. Baš za Božić kak je netko rekao, malo patetike nikog nije ubilo. :) Danas bi trebao pogledati Eagle Eye i Max Payne-a napokon. |
Citiraj:
jučer sam (opet :D) gledala 'the nightmare before christmas' :goood: obožavam ga :care: btw jel gledao netko novog miyazakija? |
Pogledao Sedam i Po , nesto iz produkcije susjedne drzave , neobican i zanimljiv film , vidio neke klipove na netu iz samog filma i ocekivao komediju , ali zapravo je film dosta dublji i stvarno preporuka za pogledati .
Eagle Eye sam neki dan pogledao i meni nije uvjerljiv film , nije mi se uopce svidio . |
Citiraj:
College |
ja vec danima planiram gledat max payna ali mi se sve vise cini da cu cekat dvd rip ili hd,rijetko dolaze filmovi koji me stvarno zanimaju,bilo bi steta
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da je film bio upola dobar kao igra bio bi remekdjelo. |
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=bXNEsjnDuHM |
Citiraj:
pi**o izdefinisana :D Moram pogledat taj film... |
još jedan glas za Wall-E - predobro :)
|
Wall-E .. pogledah ga prekjucer :care:
Najbolji animirani film dosada, cak mi je bolji i od Ice Age-a! :goood: |
Ponovo gledao Batman Begins i The Dark Knight...
Malo mi fali da kažem da je Heath Ledger bolje odglumio Jokera nego Marlon Brando Vita Corleonea. Ali to bi ipak bilo bogohulno. Ali što je je, najbolja uloga u zadnjih 10-15 godina. A i oba filma su 9/10. BTW, aj priznajte svi da vam WALL-E nije samo ''dobar'' nego ste se rastopili na film. :p |
Citiraj:
Pogledao danas napokon Death Race , nije los ali nije nista ni posebno , akcija je dobra sa autekima , za ubiti vrijeme nije los ... |
Čeka me Sedam i po i Tadija Tadić :D.
Pogledao sam jučer Eagle Eye. Ne znam, meni je ok film, onak akcija traje skoro pa cijelo vrijeme. Mada se radnja brzo skuži. The Departed (kao što vidite, malo kasnim sa filmovima :D) isto nije loš. Puno ubijanja :D. Ovaj tjedan bi trebao pogledati Die Hard 4 i Hancocka ponovno. Sutra idem u kino pogledat Sumrak. Jel netko gledao ? Da znam oće li mi netko plakat na ramenu ili ne :D. |
Citiraj:
Da, i ja bih išla gledat Sumrak, ako ne ispadne jako jako teen-roswell njesra, moglo bi biti jako dobro! Aj javi kakav je lol |
Citiraj:
Odličan! Slumdog Millionaire (2008) Film godine, ne želim ni pomišljati uspoređivati svakojake Tamne Vitezove (čast Jokeru) i sličan Hollywoodski BS... nipošto zaobići film Danny Boylea (Trainspotting). Ako kome nije dovoljna jedno_rečenična_kritika nek' baci pogled na IMDB ocjene i Top 250 poziciju ovog filma. Podsjeća na City Of Men (2002) i City Of God (2007) Obavezno pogledati! |
....
|
Citiraj:
Znači, to su takvi filmovi, kao Bambi, na kojem oćeš-nećeš, moraš suzu pustiti :D. |
....
|
Upravo sam vidio da mi je u videoteku došao i The Curious Case of Benjamin Button.
Lakeview Terrace budem onda isto pogledao =). Fala... |
Citiraj:
Trebam neke filmove, da ih mogu pogledati sa curom... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:58. |