![]() |
Dečki-ovo je MiD, nije thread o farmi...
Držite se teme. Ili nastavite tute: http://www.index.hr/forum/default.aspx?q=f&idf=43 |
Full profi prodaja i oglas >
8
Neznam koliko je mlad, ali je sigurno dovoljno profi da udje u ovu temu! Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Isprobao nino, je da ima malo chudne postove od kad je voditelj komercijale, ali stvar radi :D:D:D |
Citiraj:
|
|
Jer to normalno?
|
A što je pjesnik htio reći s ovim topikom?
|
...da želi da mu netko smjesti bananu :D
|
Pa da nam je razina pismenosti toliko pala :dajpivu:
|
Pa ne znam, mislim da ćeš to morati sebe priupitati :)
Iz jednostavnog razloga - JER nije jednako JEL :) A čak i kad bi JEL napisao, bilo bi neispravno. |
Gle, vidio sam na forumima i gore primjere nepismenosti od ovog što si ti naveo, pa nisam oko toga topike otvarao.
Što se toga tiče, svakom (meni prvom) se omakne koja polupismena. Poanta je, što se foruma tiče, da ono što se napiše ljudi mogu razumijeti. Sve više od toga zahtijeva lektore, a kako forum nije ni novine ni književno djelo, ne vidim razloga cjepidlačiti oko toga, dokle god sam u stanju sugovornika razumijeti. Ergo, za razliku od Madmana, shvatio sam sad da je ovo tvoje "jer" sprdnja, ali puno veća greška od bilo kakve pravopisne je u tome što si ti ljudima morao objašnjavati "što je pjesnik htio reći". Ne čitamo misli i nismo na istoj valnoj duljini samo zato što posjećujemo isti forum, ne ;) |
Nemaš frke dok je prvo i zadnje slovo na mjestu-->link :smoke:
|
Nisam picajzla oko izražavanja na forumima, al ovo sa jel i jer je zbilja katastrofa. Školstvo nam je u kulcu totalno kad nam klinci tak govore :Machineg:
|
Citiraj:
A i ne bi upadalo toliko u oči da tip na Bug forumu nije napuhan u smislu "ja sam najpametniji, imam fakultet iako ništa ne čitam i nisam baš pismen" |
Citiraj:
A sad zaozbiljno: Slazem se s tobom. A mozda lik i sere. IMHO, dovoljno jadan i bijedan da se ne isplati zamarati. |
Shvatio ja ili ne shvatio JER/JEL humor(what sick person makes jokes about this ? :) ), činjenica je ta da mnogi ljudi:
A) koriste te riječi kak im padne na pamet, misle da je to isto B) Zamjenjuju te dvije riječi I ne bih se prvi put susreo sa time da osoba pokušava nešto ismijati, a ni sama ne zna osnove, pa sam sve uzeo sa velikom rezervom, pogotovo JEL (pokušavam biti funny, ove fore su danas u modi očito :) ) čovjek nije stavio smajlić na kraju , a to je meni vrlo bitno :) . |
Zli admini & modovi PC eksperta uz pomoc crne magije banaju ljude pa onda ovi moraju cmizdriti i traziti rjesenja na forum.hr: kljik! :D
|
A valjda je bio u banani, nije čekao da mu istekne nego je išao otvorit još koji acc...pa sad dobiva :banana: svaki put kad se pojavi :)
|
lmao
ja mislim da njega vishe zanima kako si detektirao da se radi o njemu (jednoj osobi) :D jadnik zbunjen. |
Kad ekipa misli da se može nekažnjeno zahebavati i spamati po forumu. A ne znaju da imamo tajnih oružja u borbi protiv takvih.
|
Citiraj:
I žabu:D |
Vidim horza aje osjetio potreu da mu se javi pa se regao i na forum.hr :D
|
pa daj horza sta se javljash kad si tako pametan :D rotflmao
http://www.imagesforme.com/out.php/i...Screenshot.png |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|