![]() |
Ja uhvatio Sony Ericsson Xperia X8. Zamjenila je vec vremesni ali i dalje funkcionalan W810. Zasad odusevljen novom igrackom :goood:
|
Bome ja već 6, 7 godina na 3220 (onaj sa disko svjetlima sa strane :D). S vremena na vrijeme razmislim o novom, ove godine sam čak i broj na pretplatu uzeo, tražim i dalje Nokiu X6 neku da iskoristim pretplatu. Ali mi onda opet nekako previše dat 1500kn za mobitel (bez obzira što je 3220 2004. g. koštao upravo toliko) pa odustanem.
|
Iphone 3g i htc desire...kod iphona mi se sviďaju aplikacije,a kod desire android,puno bolje mi je rijesen od OS...
|
ponosni vlasnik xperie x8 .. prava igracka :D
prezadovoljan sam i preporucam ga svima, pogotovo zato sto nije preskup a nudi puno .. |
SE k750i/w800 nema boljeg, savršen za mjuzu, pozive i poruke. Kakav TS, pišem poruke a da ni ne pogledam u mob :D
|
Od sutra HTC Desire HD :kafa:
|
SE satio, sve super, kamera, aplikacije, igre.. nedostatak, spor sofware često, nema 3.5mm priključak za sluške
|
|
Desire & iP4 16Gb
|
Odnedavno HTC HD2. Oduzima mi previse vremena jer se ne mogu odluciti zelim li Android, WM 65 wph7 ili nesto drugo. :D :D
|
Imao sve iphonove, ali sad trenutno imam 3G. Imao sam 2G 2 godine i bio prezadovoljan
|
SE Satio u mirovinu......od danas HTC Desire HD
|
galaxy s i nokiu 6650
|
LG GT540 Optimus i Nokia 6233
|
Samsung Galaxy S (Android)
Samsung Omnia 7 (WinPh7) Oba mobitela su fenomenalna, iako moram priznati da je mi je draža Omnia, iako su to praktički isti mobiteli sa drugim OS-om. Omnia je fluidnija, ima LED bljeskalicu, nema nikakvih potreba za lagfixovima, osjeća se kvaliteta izrade u ruci, odličan GPS signal. Galaxy zbog plastične pozadine ima masu bolje signale, ali mu je GPS spor za poluditi. Ne dao bog da si u gradu... |
Motorola defy. Samo pohvale!
|
Motorola Defy , genijalan mob jos samo da je bootloader otkljucan.....
|
evo da se pohvalim i desire hd
|
iPhone 4
xperia x10 mini |
Mora se pohvalit da je prekjučer stigao iPhone 4 :)
|
Dell Streak=Lud,lud,lud telefon.. Pravo osvijezenje nakon Nokie.. :)
|
Nokia 6210 Navigator, Symbian s60v3, OS koji ima manje logike od Windowsa Viste ali u svoje vrijeme best buy
|
sry, krivi post, može DELETE
|
Nakon godina provedenih na Nokiji, od nedavno vlasnik HTD Desire HD. ;)
|
2x Motorola DEFY with HTC Sense and Pays-ROM v5.1 Froyo :)
|
nokia 5130 i motorola defy od nedavno
|
Samsung Omnia i900 i Nokia E51
jebote igračke XD |
xperia x1i (crack verzija*)sa custom romom i hrpom aplikacija, radi ko vurica već skoro 2godine ,kupio polovnjak za 800kn ,baterija drži cca 2-3 dana bez problema:)
*(prve serije ,koje su imale problema sa pucanjem kućišta, iako to moju još nije sustiglo :)) |
Kako mi je prvi smartphone, malo gledao,istraziva,surfao zadnjih par tj, ostao zaprepascen ponudom, siteovima koji rewievaju sve, a o trajanju baterije i sl su uvjek skrti na rijecima, kad stave 2 moba jedan do drugoga, jedan 0.5 sec otvori stranicu brze i dobije pohvalu za blazeing faster(?!?!).
Cudacima koji drze u rukama 2 moba po 30 min i pricaju o kvaliteti izrade, prijateljima koji preporcuju "40etak esencijalnih appova bez kojih ne mogu zamisliti zivot(??!!!??-a ja kroz zivot fino bez iti jednoga ...), a vidim da se sfera fanboysma preselila i u svijet mobova. Anyway, il sam ostario il je sve to fakat lame. 5g stara nokia zamjenjena. Nakon malo istrazivanja sta mi pase, kupio nexus s. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:32. |