![]() |
2-1 Wales
Šta ih je okrenuo kod drugog gola, strašno... |
belgija se raspada :lol2:
|
Ćevapćići mit ajvar su to bili
|
Evo Portugala u finalu.
|
Citiraj:
|
Treba ga hitno potjerati i iz kluba.
I dati mu za šišanje. :D |
Eto koliko smo glupi. Da smo prošli Portugal poigrali bi se sa svima do finala. Ovako će se Portugal igrati. A vidjet ćemo hoće tko imati snage za Portugal u finalu.
|
ajmo wales...hr znalci na aparatima :) nije bitno koliko je pas velik u borbi, vec koliko je borba velika u psu...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
To je to 😁
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Jaooooooo.
Odoseeeeeee :D Kreeee koji pit do finala hjaoooo |
Ajde, barem nema produžetaka.
|
Svaka čast Wales, ubili danas. Nadam se da idu do finala sad
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk |
Uh, kako ću navijati protiv portugizaca.
Prvo prvenstvo i polufinale. :) |
Ha ha :D prvi put na Euru i već u polufinalu :D
Nego EKSLUZIVNA VIJEST iz Lisabona: Odmah nakon završetka prvenstva, predsjednik Portugala Marcelo Rebelo de Sousa će u Lisabonu pred velikim auditorijem uručiti zahvalu i počasno državljanstvo Portugala, sjajnom hrvatskom lijevom beku IVANU STRINIĆU na velikoj pomoći u lovu na naslov Europskog prvaka u nogometu. |
Wales svaka čast :D
|
Citiraj:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Citiraj:
EDIT Što se tiče walesa, svaka čast, simpa su, ali nisam siguran da će moći priliku napraviti protiv portugala... |
Ne znam. Ja još nisam došao sebi. Mogli smo puno toga....
|
Majke mi, ovaj Euro je cudo.Mislim da sam pogodio svega dva rezultata, ono.
Drago mi je zbog Walesa, Islanda i slicno, ali brate mili - realno, tko je mogao ocekivati ovakav rasplet? |
Citiraj:
|
Baš mi je drago što niti listića nisam uplatio. Ne ide njima bez veze biznis kao lud, nogomet je luđački nepredvidljiv
|
Citiraj:
Znas ono, price u ekipi uz pivu, sa starim doma, susjedom i to. :D |
Ma znam. Realno ovo nitko nije očekivao, ni isus nebi pogodio. Tko kaže da je - sere :D
|
Danas se nadam odličnoj utakmici.
Neuer i Buffon bez primljenog gola na Euru... Iako su mi Njemci kao reprezentacija dragi, ne mogu protiv Talijana (Juvea). :) |
mogla bi bit odlicna tekma, talijani su jedina "bunkeraska" ekipa koja je zanimljiva za gledat jer su okomiti i konkretni u polukontrama.
njemacka pak, mi se cini ko ekipa koja ce i protiv 16orice na terenu napravit puno sansi i polusansi, pa mislim da bi danas moglo bit zanimljivo. svejedno mi je ko prode, jer mi se ova italija svida, a svabe su uvijek zanimljivi za pogledat |
"Uvek Nemci" :D
Za Talijane mogu navijat jedino eventualno protiv Portugizaca :p |
Ključno pitanje je koji dio tijela će Joakim danas omirisati.
|
Ono kad italija stisce njemacku
|
Loša i dosadna utakmica. Loš i dosadan euro. Idući euro 32 momčadi i biće bolje.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:26. |