![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Tko je za jednu brzu sad? NOB |
Citiraj:
u 22 |
sekta manijaka.... :D :D
al dobro zvuchi. pa u kojem si klanu? nisam u klanu. nego? :confused: u sekti sam. pce sekta. kakva sekta!? :eek: sekta manijaka s kobasicama u dzepu.... :eek: :eek: i sad neka se netko normalan prikljuchi... :rolleyes: :D |
Uff, sad je bila makljaža totalna. Imam par screenova, al moram pičit, netko bude uploadao već. Bist du verruuckt:D
|
1. Napisite koje mape hocete u rotaciji da to sredim :)
2. TeamDeath Match, Deat Match, Capture The Flag, Search & Destroy. 3. Killcam - Ukljucen ili iskljucen Ajd pa da sredim to...sad sam skuzio rcon komande :D |
TDM, bez killcam, a mape ne znam, ali one 3 su već dosadile
|
Citiraj:
Ja bi nešto kreativno poput ctf i s&d. Svi samo lupaju po tdm. Dosadilo, a drugu ni ne žele probati. Nlikica za kraj: Mrkonja u vjernom služenju domovini. Budnim okom promatra neprijatelja koji se šećka ispod njega. http://img27.imageshack.us/img27/765/shot00080zk.th.jpg |
Mape sve na roatciju.
TIMER NA BOMBE:D Killcam koristan ako se na nekog sumnja za chitanje Citiraj:
|
Perfektan miš i podloška su gluposti
To nije potrebno za odigrati 1-5-10 partija 4fun ;) , sačuvajte pare za subotu .. grad i :beer: danas 22:00 dolazim was pwnat :p |
tako je, neka se sve mape vrte...
a sto se mene tiche sto manje rusije. :D |
S&D , CTF, daj nam da se zabavljamo :)
|
ja sam za search and destroy. :)
|
Daj brate killcam, dobra stvar. Što više Rusije također :D
Ma vrti sve modove, zabavnije je- team deathmatch je malo postao dosadan. |
Citiraj:
|
E,da i timer na bombe :)
Cooking je zakon :) |
Citiraj:
;) |
Citiraj:
|
:smoke: jel moze malo pojasnjenje kako uci na server, malo sam zahrdjao kod ovih trci , pucaj igri ali dobih volju citajuci vase postove.Dakle kad udjem u multiplayer, join server da li ima mogucnost rucno upisati ip ili se mora naci server na popisu , posto ne mogu naci nob server ili to nije puno ime:beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo sam sebe citiram od neki dan da znate kako podesiti igru i all seing eye. ;)
Citiraj:
|
Je, veki je malo bezobrazno odgovorio, al hebemu, svi imamo los dan...isprika mislim da bi isto trebala pasti, barem preko PM-a, cisto radi upotrebljene rijeci...
Al MisterM, vas je bilo jedan vise...:smoke: Tako da ste nas mogli komotno loviti jednog po jednog, jer istina, samo smo na trenutke u toj igri Veki i ja igrali skupa (mislim da smo se drzali skupa) Al mene nit smeta, ja igram radi gusta...npr. danas mi je islo fenomenalno:) Na drugoj stazi su isto masni i sam_fischer igrali sa igracem manje, pa se Sam_fišer sakrio Bogu iza bubrega, al moja zivotinjska osjetila su ga nasla:D:D ! @Sam fischer, nije meni nick bezveze tu:D:D |
:beer: hvala atha, jos bi samo prosio password na pm.
|
Citiraj:
BTW: Tko ono rece...masni...da koristim neki cheat...nisam...samo nisi dovoljno dobro gadjao sa shotgunom :) |
Citiraj:
|
Trebali bi oko 22h baciti jedan s&d i jedan ctf sa rifle only...to bi bio gust...:beer:
|
Daj ctf i timer na bombe, jer bez ovog zadnjeg nejde dobro( Veki previse kempa a bez tajmera ga nemres izvuc van:D )
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:53. |