![]() |
Jučer stigli dijelovi za frendov PC sve složio i vrhunski radi dok nisam primjetio da RAMi koji su stigli nisu oni koje sam naručio.
Nazvao i čovjek se ko iz topa izvinio i ponudio da pošalje ispravne čim prije. Ugl dogovorili da se umanji cijena za razliku sljedeće kupovine za razliku cijene RAMa. 10/10 |
jel dotični shop daje forumski popust na svaku komponentu ili na cijele konfe samo?
|
Na sve :)
|
fino :)
jel se zna kad ce opet EVGA 550w G2 na stanje? |
Kroz tjedan dana mi odgovorili dobavljači.
|
dogovorili ti tako... :D :D :D
|
Citiraj:
Baš me zanima da li će to biti drugačija komonenta kao rev.2 |
yap. kupnja je za mjesec dana tek doduše tak da se nadam da će ih netko pootvarat prije na internetovima!
|
Do prije par dana sam bio poprilicno skeptican u vezi Uzishopa ali vec mi ga je preporucio par ljudi i sad sam prolistao 15tak stranica ovog topica i moram priznati da polako mijenjam misljenje :)
Mislim da ce konfa koju upravo slazem ici preko njih. Moram jos prouciti kako ide s placanjem i garancijom jer, ako sam dobro shvatio, oni nemaju lager nego se to sve narucuje iz vana? Slazem konfu za posao od nekih 15k kn tako da mi je svaka usteda dobrodosla. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vjerujem da imaju nesto na lageru ali sigurno nema sve? Kao sto rekoh moram sve prouciti jer ducan nije klasican nego uzimaju iz vana. Ne zuri mi se, mogu pricekati da roba dodje iz vana, bitno da je ducan ok :) |
Složio i naručio cijelu konfiguraciju na svojem accountu, za frenda koji će je doć podić. Njegove podatke sam stavio pod podatke za račun. I još će platiti kod preuzimanja.
Ono što mi je bilo čudno je da takva opcija uopće postoji. Što kad se netko tako zaleti, vi naručite sve komponente i složite komp i na kraju nitko ne dođe po to? |
Citiraj:
Ako ti se ne zuri onda definitivno nemas brige oko toga jer sve sto mozda i nema na lageru za odma ce biti u par dana kad narucis/kupis ;). Sto se tice sigurnosti nemas apsolutni nikakve brige, ja sam ubacio oko 10k eur u tom shopu do sad i uvijek vrhunski support/brzina i kvaliteta usluge :). |
Citiraj:
Nema na čemu |
Znam, znam! I bez toga su najpovoljniji a to mi je jos 500kn dole.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo saljem mail! |
Prvi kontakt s UziShopom i vise nego pozitivan! Nisam jos dozivio da ducan MENE nazove i pita sto zelim kupiti i usput mi udjeli hrpu savjeta, sad imam kaj googlat do jutra :D
Stvarno respect! |
To ti Hrvoje dobio novu blutut slusku pa zove sve zivo. I meni i bubbi dojadio danas. :D
|
srećom da ne trebam novi hardver pa da me u ovo sveto ponedjeljkovno veče ne zove ni dućan, a kamoli hrvoje :D
|
Nis do daljnjeg onda, taman da ti ponudimo Arctic.....
|
hijaooooooo... znaš i sam da sam imao pravo na to ČABE, ali neeeeee, nema naknade za pošteno obavljen side-mission :D
OPLJAČKAT!!! UKRALO!!! :D |
Citiraj:
http://i.imgur.com/7arqvEV.jpg |
Citiraj:
Citiraj:
:D |
Citiraj:
EDIT: pardon, službene osobe |
Citiraj:
|
Citiraj:
|