![]() |
To sto si rekao je nemoguce, osim ako nisi sve bodove imao u floti pa ti je skrsio sto sumnjam!
|
Citiraj:
i sa snajperom te skinuti : sniper : |
Daj ne seruckaj. Nisi mogao imati toliku u floti niti taj koji te je skršio da je imao duplo veću. To ti je samo izlika jer ti se neda više igrat.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dajem 2 accaunta u dobre ruke.
1) UNI 7, 9 planeta, mjesto 1000 2) UNI 8, 9 planeta, mjesto 600 Pa tko hoče nek nastavi. Igram u UNI9 i to mi je dovoljno. Ovako nemogu na sve pazit. |
Kad se sjetim AMDejca i njegovih 5 accounta :D
|
Citiraj:
A hvale se kako mogu uhvatiti svakoga tko ima multi accaunt. :D Ako se dobro siječam imao sam 5 acc i oko 20 i kusur planeta i držao 160 mjesto Čak sam i trgovao između planeta. Za mali transporter deuta sam sam od sebe kupio 200.000 kristala. :D Ali više se ne bavim s time sad sam veliki poštenjak. :D |
Hehe, a Freek mi je pokazao 16 multija, samo kaj su ga na kraju skuzili jer mu se nije dalo stalno diskonektat ;)
|
Je li tko igrao u Univerzumu 9 protiv klana Huligani ili protiv Biker Boy-a ili Black Devila
|
jel ima tko account u UNI4 da mu ne treba? imam jedno pitanje:što se dobiva kad se napravi zvjezda smrti?(da li onda postanem darth vader i dobijem poštom njegovo odijelo i kacigu ;))
|
E da se pohvalim da sam napravio gravitone u uni 4
Sada ce biti malo zanimljivije :D |
šta je Ogame? :confused:
|
|
Citiraj:
To je teška droga sa koje se je nemoguće skinuti. Ja sam se skidao na suho 8 mjeseci i opet sam se navukao. |
Ja sam prestao sa Uni 9 jer sam jednostavno zbog 5 dana odsutstva bio prezaostao no rado cu se vratiti ako tko ima kakav dosta razvijen account! Ovaj stari je u MO i ide na brisanje!
|
Citiraj:
Promjeni ime i mail i na forumu ostavi koordinate da ga raidamo. Jednom u dva tjedna se samo ulogiraj da ne dobije i. Za acc se javi razeru mislim da prestaje igrat. |
Njubaro ako hoces acc pozuri inace nema
|
ajde maks, imamo ti jedan u top 20 :D
|
Imate? Super, zainteresiran sam! :)
|
napokon se i ja vratio u uni4 nakon mjesec i pol pauze
nevjerojatan osjecaj :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
Neznam da li se to kosi sa pravilima OGamea, ali prodao sam ih za pivu. :D Isplata je na sljedećim Žderonjama. |
Osjecham se prevareno...(Cro Fire) uni9
Kažu da su me izbacili kao zato što se nisam pokazao kao dooobar igrač??? To je zabluda.. ima njih doosta koji su ispod mene iz CRO FIRE-a kad ste me kickali van bio sam 15 u savezu od njih 35(najmanje)... Mogli ste reći da ste ekipa i da vam netreba nitko nov... |
Jel možda razlog da se nisi nekoliko dana spajao u uni9?
|
NE nene nen ne ne Ja sam svaki dan na Ogame to budite 100% sigurni,ali nije u redu...
Josh sam se namučio ko konjina da se regam na onaj forum i zadnji se javio...i eto... |
Pitat ću rena što je to bilo..
|
Koliko ja znam Renesisa nema, u Pragu je O_o
|
jel se zna kad ce se otvoriti novi uni na balkanu?
|
evo mene. napokon
kolko vidim mnoga sranja su se zbila dok me nije bilo. sad dokle pohvatam... ovako tomy, izbačen si jer si redovito gubio flotu. dosta. bodovi nisu sve. u što su se mnogo puta uvjerili i neki drugi top50 rangirani igrači uvjerili... NHF, ali eto... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:59. |