![]() |
Citiraj:
sumnjam da će bit fun quest, pogotovo jer je sad sve orjentirano na kupce compendiuma. |
http://steamcommunity.com/id/vulisha
steta :/ a morat cu opet jedinicu instalirat cisto da se zabavim malo :) al dobro poznavajuci icefroga, nece to brzo bit :D |
In black we trust :)
http://dotabuff.com/matches/233703765 25 minuta, izgubili mid rax, ovi moji, ITS GG, report AM, ali nitko nije racunao na 28 minuta BF, manta, butterfly, basher. Uzeli mid raxe i otisli farmat u nadi da mogu odfarmat AMa :) A nesto sam citao o questovima da ce se nastavit kad igra izade iz bete na kraju ljeta. Inace ide update systema za mute, gledat ce se vise koliko tko ima gameova, puno teze ce se dobit mute. COMMUNITY - Implemented more lenient algorithm for communication bans that takes into account how many games are played. - Reset communication ban lengths if a player has not been banned in two weeks. - Reset all existing communication bans as part of the recent algorithm changes. Kompletan change log http://www.gosugamers.net/dota2/news...-added-as-well |
Ma nema smisla reportad nekog tko napravi grešku i krivit samo tog igrača. Ja nikad ne reportam zbog načina igra, samo zbog flejmanja il namjernog afkanja dok se zavlače po kutevima mape..
|
Citiraj:
vidis odkad je icefrog preuzeo dotu na svaku 6.X9 verziju dođe spešl quest, nešto kao easter egg u svakoj partiji, imaš skupit nevidljive žabe, nać lampe, razbit ovo ono,(mislim niko normalan to nece u gameu radit al eto :D) i kad sve skupiš ideš se borit sa superuber cool jakim bossom :D i ako ga ubijes dobijes super kul jaki item :D |
Ako netko ima pozivnicu viška :fala:
|
imam ih 20ak viška XD pošalji acc
|
Out of beta, finally :))
|
Ako netko treba pozivnicu neka se javi na pvt..
|
Brate,nema vise pozivnica, igra je free to play?
|
Mislim da nije.
|
Je.
|
|
Prestrasno koja ekipa igra. Frajer s nama igra i super odigra carrya i u jednom trenutku u nekom fajtu koji dobijemo mofo stupid rubick idiot (nas igrac). Na kraju jos zica commend... ma svi smo ga reportali jet je mulac hehehe. Rusi.. turci... uzas najljepse je kad se skupimo pa nema nikog da nam mamicu po spisku. Moze inv u gild (zbuzanic/fx) ali samo ako ne mislite govorit da sam noob ili idiot il retaj jer sam kupio iteme koje vi ne bi kupili ili jednostavno lose odigrao.
|
Ajmo se skupit. Moj Steam profil pa dodajte. PCE grupa postoji, ali je zakurac jer nitko ništa ne organizira. Igra se for fun i samo opušteno.
|
|
Al je model ružan u pm, al svejedno budem igrao. Jedan od najomiljenijih heroja.
Ljepite linkove do svojih profila pa vas sve dodam u PCE gildu, puno je lakša komunikacija kroz nju nego kroz grupu. |
|
|
Dali netko ima ovaj problem? Nakon 2mj poceo sam opet igrat DoTu i sad svaki drugi game dobijem BSOD , prvo sam mislio da je do windowsa, nafrisko instaliram windowse i opet isto. Znaci u niti jednoj drugoj igri nemam tih problema osim DoTe, dali ima nekakav fix za ove i jel se netko susreo s ovim?
|
Zbog cega dobivas bsod? kaj pise? Ja imao neko vrijeme problem s vert sync u doti. Ako mi bio ukljucen mi se konstantno rusila.
|
ukoliko je u pitanju dota2, probaj nadograditi firmware maticne
zvuči debilno, al to je meni rješilo sličan problem sa cs:go |
Evo danas još nisam dobio BSOD, a nisam uopće obraćao pažnju što piše kad mi izbaci. Vidjet ću ovo s matičnom jer čitao sam negdje da se kolje s integriranom zvučnom :/
EDIT : Evo danas ipak se nešto desilo, nije bio BSOD. Nego se komp samo resetira dok sam igrao DoTu 2 .... EDIT 2 : Da , opet isto danas sam dobio jedan BSOD i reset kompa. Kad se reseta samo se zvuk zasteka i grafika crasha pa restart :( |
Jel ti se to mozda desava kad radiant izgubi Ancient?
|
Citiraj:
|
Danas sam napravio test rama,grafe i hdd-a. I sve je ok. Pokusat cu promijenit drivere pa cemo vidjet sto ce biti ...
|
ajmo jedno opcenito pitanje za Rikimaru-a
sta je pametnije da bude prvi "znacajniji item" Orchid (da znam da ce se netko smijati, ali kao i za bonjaru clingsa i slarka, dobar je to item) ili Diffusal blade (+ level 2) ili Sange & Yasha ili Yasha -> Manta ili nesto drugo ? znaci kao prvi jaci item, nakon onih osnovnih tipa cipele/ring of basilius/poor man shield-a - i kad smo vec kod cipela jel bolje uzet agi threads ili Tranquil boots ? |
Pa sve je situational, ne možeš imat skriptirani item build, pogotovo s čizmama... Ako ima potrebe za diffusalom, kupuješ isti. (npr warlock, slardar, gondar u suprotnom timu)
Iskreno, iako ga gotovo nikad ne igram, većinom mi je diffusal prvi item čisto iz razloga što se bolesno dobro slaže s fogom. |
Diff prvi item za rikija, on solo kila s time, maglica i diff da ga uspori i udri. Orchid nikako na njemu.
Nadalje moje mksljenje je da su tranquil buce fail u vecini slucajeva. Pazi udari te 3 puta i daju samo 25 ms-a onda. |
tranquil su dobre jedino ako mislis dugo na laneu ostajati i farmat radiance jer ih kasnije lagano rastavis ili prodas, dakle smece za rikija.
Kod njega je bolje uzeti urnu za heal/nuke. Ipak je on ganker |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:31. |