![]() |
Znaci rustika, nemoj POPe da mi nedodjes :D
Taman prodje F1 i na bajs do rustike, ako nebude kise, ako bude, nadam se da ce me mislav ili pop pokupiti usput :D Nego, zadnji put kad sam bio u rustici sam se jedva vratio kuci, biciklom, sa unistenim zadnjim mjenjacem i sav krvav, a ja nigdje ni ogrebotine, od tada nisam usao u rustiku, strah me :/ |
Jutro...
Nista od mene ovaj put...al nadam se da budete uzivali :D |
Ne idem autom jer budem koju pivu popio, navalili na restorane u kojima se ne smije pušiti, a u rustici teško budemo i mjesto uhvatili. A u okolici baš ima kafana sa promotivnim cijenama pivi :-) Mislim meni je svejedno, ali nakon nedjeljnog ručka mi se sigurno ne bude jelo u rustici u kojoj je klopa po onome što sam vidio u zadnje vrijeme za hurac.
|
POP ev ja ti budem šofer :D
|
I sta Sad saloon, rustika...nešto treće??
|
Jebote ko da dogovaramo iskrcavanje na normandiju :/ ja i ako dodjem necu sigurno cetveronoske kuci :) dakle piva dvije i aman taman. Radije neka zderacina.
|
Gle..ak se nemrete dogovorit ev kod mene za vikend se kuha ajvar..onak.. :p
|
To što se ljudi ne mogu dogovoriti, ne znači da ih zato treba otrovat. :D
|
Citiraj:
Ja dobro kuham..to sto si ti lijen :P |
No, šalio sam se. :D
Kako znaš da sam ja lijen? |
Citiraj:
Et..ja nemrem ovaj vikend nikam...a vi se vise dogovorite ! :lol2: |
Neki ovdje ti mogu posvjedočiti o mojoj spretnosti. E sad, ako misliš da bi bila dobra ideja da budem blizu oštrih predmeta i sl.., go ahead... :D:D
|
I? Kada i gdje? Uvijek je teško dogovoriti ovaj meeting zato se tako rijetko i nalazimo.
|
Ajmo se naći kod podhodnika negdje pa se tamo dogovorimo.
|
Ja sam jos ovaj tj u slavoniji..a onda nazad za ZG:..
al na sastanak ne stignem :/ |
Ovo mi se čini kao nemoguća misija 16-ti dio..:lol2: ali sa slavoncima u glavnoj ulozi..:D
|
vidim opet ništa hebem ti sunce
|
Meni se čini ako se ekipa sastane da će biti upitno tko će platiti cugu..:D
|
Citiraj:
|
Izgleda da ništa od toga. Ne mogu vjerovat opet...
Ništa, odoh ja isplanirat si druge planove. Momire nazovi me u 18h ako nije problem :) |
A mogli ste fino svi lijepo doci mi pomoc oko ajvara :P :D
|
Eto, posvadjao se sam sa sobom, dosao na sastanak, nisam mogao odluciti di cu i naljutio se na sebe :D
|
Citiraj:
tak treba! |
Kako ce mi ,najvjerojetnije, uskoro snaha biti osjenčanka, pokušavam čitati više o tom kraju koji jako malo poznajem.
Jesu li tamo svi, kao i vi, Paytonovci? (Namjerno i dobrodušno, provociram.) |
Citiraj:
|
Ajmo, novo oživljavanje teme. Sastanak ce biti izmedju 14. i 17. treceg mjeseca ove godine. Neznamo jos tocno datum.
Neka cuga, kava u posljepodnevnim satima. Za sada imamo dogovor Mislav, POP i moja malenkost. Budete obavjesteni o detaljima i nadam se da ce nas ovaj puta biti vise od mene samog. Pusa svima :* |
Citiraj:
Nisam jos to zaboravio..., nemos sa cigarom, nemos sa cigarom... jbte koda sidu imam a ne fini svercani duhan za motanje :D |
|
10. je ima još kakav detalj?
|
Da, nalazimo se u ponedjeljak u posljepodnevnim satima, to je sto znam :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:56. |