![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedino mi je bila fora... |
Allied....solidno,dosta solidno :)
|
Citiraj:
|
Hell or High Water, meh, ništa posebno film.
|
Autopsy of Jane Doe - fora, definitivno se isplati pogledati ali...
|
Manchester by the Sea
Matereti koja depra od filma, ali ono od prve do zadnje minute i samo propadaša sve dublje i dublje Izvrsna gluma, nema patetike iako tema nemože biti crnja, jednostavno nema gore od ovoga. Fina nenametljiva režija a atmosfera je tako dobro pogođena da je to čisti horor. Gledati odmoran i koncentriran. Tko se ne voli bedirati bolje da zaobiđe i nikada ne gleda. Remek djelo, 10/10 |
Vec vidim da ce se oko tog filma lomiti koplja u oba dijametralno suprotna smjera :)
Kako god pripremite se na ... ugodno iznenađenje ili nelagodno tmurnu sporu suhopardnu dosadu :kafa: |
Citiraj:
Ona scena kad je ova glazba :( : |
gledo ovo...8/10
ima li koja preporuka sličnih filmova? |
Citiraj:
|
Citiraj:
pa svejedno taj film smatram remek djelom. |
Citiraj:
a ovaj mancester je glorificiarni tv film, isto kao naprimjer onaj girl on the train. toliko buke ni zašto. |
The Great Wall - Neka varijacija Godzille, Pacific Rima, ali za stepenicu niže. 4/10.
|
Meni je bija skroz ok, vidi se da je za kinesko tržište :D
Svejedno bolji od Arrivala :roller: |
Gledao sinoć
Lion - jako dobar film po istinitom dogadjaju 10/10 od mene. |
Citiraj:
|
Moana - super, baš lipo sjeo za navečer pogledati. Ima malo pjevanja, ali ništa strašno.
Ona retardirana kokoš je legendarna :D |
Citiraj:
Dobar je Moana. Doctor Strange - dobar do vrlo dobar, puno bolji od Arrivala (morao sam :D ) Novi Underworld - majko mila, prava sapunica G2 sent it |
Lion, sve pohvale, prilično težak film ali vrhunski.
|
novi Underworld,much like predcessors...me klistirao kak bog zapovijeda :D
|
Citiraj:
|
Da, Lion odličan film, iznenadio sam se jer sam gledao na redditu nedavno na yt o ovome liku ima pola godine možda, i sad kad sam vidio film da je rađen po ovome, još mi zanimljivije bilo.
|
Fantastic beasts and where to find them
tko voli ćaroliju svijdet ćemu se. meni je odličan kao fantasy film. dosta skroman zapravo. manchester stavio na čekanje dok se još par koplja ne slomi :D |
Cure for wellness 7/10
Zanimljiv triler koji pokušava biti horor, ali nije. Zapetljana i spora radnja a plitka priča, mnogo rada kamere i neka nit koja te cijelo vrijeme vuče istini, ali nikako da skužiš što se zbiva (ali sve u biti znaš jer si pogledao tonu takvih filmova). Film je trebao završiti 15 minuta ranije i dobio bi od mene veću ocjenu, ali morali su Amerikanci ubaciti "svoj štih". Uglavnom, isplati se pogledati u neko kišno subotnje popodne. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Cure for wellness jedan od najlošijih filmova 2/10
|
Žena pogledala Hidden Figures, rekla da je jako dobar film.
|
no Wonder it crashed and burned :D
|
Ass. Creed -dugo sam premišljao pogledat ili ne ,ipak pogledao ....loša odluka:hitthewal:
|
|
Aissati :D
|
Fantastic beasts and....
Meh bljutav film, nista posebno prica, blago iritantan glavni lik koji izgleda kao kombinacija loseg Dr. Who i carobnjaka is HP serijala. CG osrednji, najocitiji kad mazi onu orlusinu po glavi pa se jasno vidi da mu ruka lebdi, jbg mal budzet valjda. Sve u svemu film ostavlja dojam tipicnog hollywoodskog izvlacenja para na osnovu popularne fransize. Ne znam kakva je knjiga ali film je u najbolju ruku dosada koju pustis klincima da bleje dok slazes novu kuhinju. 5/10 |
Zašto Sing Street ima ocjenu 8 na imdb? Ovo je neki tinejđerski film i ne valja. Maksimalno 5/10
A i ja isto nasjednem na ocjenu, plus još neki ovdje napisali da je ok... |
meni je sing street dobar. nije za 8, ali je za 7.
isto kao i fantastic beasts. niš posebno, ali ok. ciljana publika se zna - pa ne snimaju se svi filmovi za odrasle zrele ljude. shvatiti probleme tinejđera je majka roditeljskih problema, a još snimiti film o toj nekoj postadolescenskoj dobi nije lako. meni je zanimljivo. čak niti nisam roditelj. na primjer: it's kind of a funny story. meni je taj film odličan. ili: the perks of being a wallflower. ili: the way way back. ili: onaj gdje onaj klinac pobjegne iz kampa i nađe se sa jednom curicom i druže se. traži ih edward norton. gubica skroz. svi imaju glavne uloge praktički djecu. neki stariju, neki mlađu. zanimljivo je gledati svijet kroz njihovu prizmu i shvatiti ih ozbiljno. kome sjedne kind of a funny story svidjet će mu se cijeli niz gorenavedenih. spomenemo li filmove tima burtona nećemo stići dalje, a siguran sam da ima "fanova". |
Passangers!
Odličan! |
Citiraj:
|
Pa sad baš. Da je odličan nije. Ali dobar je :)
Četiri pet koplja iznad Arrivala :D |
Kaj je vama toliko taj Arrival na taperi? U zadnjih 10 strana svaki film se uspoređuje sa njime. Please enlighten me.
Nisam nikakav fan Arrivala da ga sad branim. Pogledo jednom, šift deletao. Film je gledljiv i dobar. Ok, budemo onda uzeli svako sebi neki benčmark. Ja ću svaki budući film uspoređivat sa onim smećem od Pulp Fictiona pa sipajte žuć i slinu koliko hoćete :p |
Vjerojatno zbog hajpa, hvalospjeva o remek djelu, visokih ocjena. Kad se pojavi slicno takvo hvaljeno mlako cesme onda ce to postati bencmark itd, cist normalno :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:50. |