![]() |
|
U videoteci se pojavila Love, Death & Robots S04
|
Citiraj:
|
|
Andor
Završio sam sinoć ovo remek djelo i ovo je nešto što ću svakih nekoliko godina ponovno pogledati. Preporučio bih čak i onima koji nisu fanovi SW-a jer ni ja nisam baš neki veliki fan, a bilo mi je odlično. Puno bolje od Mandaloriana. Dokaz da se i u ovom vremenu woke-a može napraviti nešto dobro ako je fokus na kvaliteti, a ne gluposti. |
nemoj više nikad da se žališ kad netko ne stavi link na seriju
|
Taj nesretni andor mi počeo iskakati kao jaca iz paštete :D
|
O čemu je to?! Tripijo i artu drito se pofatali? :D
|
Nema veze s njima. Ovo se događa debelo prije njih.
|
Citiraj:
Pa C3PO se pojavljuje u Phantom Manace npr. koji se dešava prije Andora. |
Citiraj:
|
Prva sezona Andora je bila dobra druga smeće rastegnuto dosadno
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Eternaut - smooor, zadnje dvije ep pogledao s mobom u ruci. Skipanje dugih scena je preporucljivo, prica je.. a ono, glupava. Odustao na zadnjoj ep.
American Manhunt: Osama bin Laden - oke dokumentarac za ponoviti gradivo. Nema toliko americkog preseransa, dosta sazeto sve skupa. Tri epizode dovoljno. https://m.imdb.com/title/tt35630036/ |
Iron fist - gluplju seriju nisam gledao. Pogledao par epizoda, ugasio i pokusavam zaboraviti.
|
Kolege, ima li neko od vas SkyShowtime, i ako da, da li je na njemu Mobland 4k? U "videotekama" samo par prvih epizoda 4k. Hvala.
|
Citiraj:
|
Base Stremio bez RD, sve epizode su u 4K HDR ilti DV
|
https://www.imdb.com/title/tt12160826/
Najlipše dizajniranih auti koliko očeš Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
2 dobre epizode. 5/10 max. |
Pogledao sam samo prve dvije. Prva je što? Spot rhcp? Druga, ajd iako loše odrađeno.
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Pogledao Mr. Inbetween na preporuku forumaša. Odlična serija, ima preporuku.
|
Gledam je i ja, so far so good, ali tek sam na s01. Fora je serija, a plus mi je i kratki format.
|
Najveća mana Mr. Inbetweena je šta su epizode kratke i 3 sezone je pre malo...
|
Pogledao na HRTi Nightsleeper svih 6 epizoda.
Dobra mi je serija, napeta cijelo vrijeme. Pogledao u komadu. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
bome su u epizodi sa bombarderom fino djelomice iskopirali segment iz legendarnog Heavy Metala iz ranih 80ih. Svakako radje pogledajte taj crtić nego ovu novu sezonu |
TLOU 2
šesta epizoda je možda i najbolja do sada u obje sezone IMO |
Citiraj:
Evo sad ce ti Sjene Proslosti na RTL, to ti je slicno :D |
Citiraj:
|
Vidim slabo se komentira Mobland sa Tom Hardyem. Svaka preporuka, vrlo dobra serija.
|
Mr Inbetween
https://www.imdb.com/title/tt7472896/ Top za sada. Pogledao do kraja druge sezone, još ostala treća. Meni je ovaj format epizoda od 25min top. |
Citiraj:
Edit: nadao sam se necem drugom i guess :/ |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Na netflixu je bio prije 3,4 godine original, neznam jel i dalje, stalno miču i stavljaju sve. Taarna (za neupućene, ova s fotke) iz HM1 mi je bila brutalna, skoro sam se zaljubio vidjevši je. Nijema heroina! :care: |
Murderbot naiskocilo na stitu pa rekoh, da probam. Osim sto su iznimno pazili na diverziti (pogledati screenshot druge epizode), zapravo nije uopce nelose, dapace... Barem prva epizoda, druga mi je vec bila onako.
|
Čitao sam knjige, koje su odlične, nadam se da serija neće (previše) razočarati. pogledat ću svakako.
|
TLOU epizoda 6 meni najlošija za sada.
Možda zato jer sam znao sve što će se desiti, ali spora, dosadna, pogotovo pošto je predzadnja, očekivao sam da će to malo srezati i biti će nečega. Ovako, nadam se da je zatišje pred buru. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:07. |