![]() |
Na HBO GO gledam seriju Manifest, blaga SF intriga koja isprepliće i krimi i ljubavne elemente, nema prevelike akcije, ali uspijeva održati napetost kroz cijelu epizodu. Malo me podsjetila ne seriju Lost (Izgubljeni).
|
Citiraj:
|
Ne znam, pogleda sam Invasion sad, svih 6 epizoda, jebena serija.
Napokon malo realnije prikazana invazija, iz pogleda različitih ljudi. Jako dobro odrađen feeling i napetost. Definitivno preporuka. Obožavam ovo nabrijavanje, super super super |
Moze preporuka kvalitetnih animea, nekako sam se zasitio "real life" serija... Blue spirit?
Sent from my GM1917 using Tapatalk |
Citiraj:
Inače Foundation mi je ok, iako se radnja malo sporo odvija. Imam osjećaj da će se sve zakuhati kako sezona prilazi kraju :fiju: |
Citiraj:
Hellsing Ultimate - sukob tri strane, svaka sa svojim herojima. Jaako krvava završnica. Imaš dvije verzije serije, nemoj skiniti krivu, prava ima u nazivu Ultimate 8,5/10 Monster - Neurokirurg se sprema operirati nekog važnog političara kad mu tada dolazi dječak sa prostrijelnom ranom u glavi. Doktor zna da ako ga on ne operira da mali neće preživjeti. Kreće u spašavanje maloga ne znajući da je mali najveća psihopatčina 8,5/10 Death note - srednjoškolac pronalazi bilježnicu smrti, koje god ime upiše unutra taj umire od srčanog udara. Nakon što vidi što bilježnica može odluči osloboditi svijet od kriminalaca 9/10 Citiraj:
|
|
ST Discovery je ionako negledljivo smeće.
|
MOLIM????
Jao, e, super serija! Gdje ćeš bolje nego gledati svaku scenu i čekati taj EMPOWERING trenutak? Čak mi i prijatelj gej kaže da ne može podniti tu količinu sranja koja izađe iz ona dva dečka :D Pogledam tu jednu epizodu, toliko ohrabrivanja i dubokih savjeta dobijem koliko nisam za cijelo svoje djetinjstvo! |
Tiger King Season 2 od danas na Netflixu. :D
Jao, jedva čekam. Prva sezona, jedna od boljih koje sam gledao. |
Dexter za sada podnošljiv.
Star Trek: Prodigy - 4 klinca našli napušteni Federacijski brod pa otišli napravili joyride s njime. Neuvjerljivo do bola. Janeway se pojavljuje kao 10kg mršaviji i 10cm višlji hologram.:D |
Citiraj:
Gledam Chuckyja i odlična je zafrkancija :suicide: |
Citiraj:
One Piece Ja anime i mangu pratim već godinama Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Ali i dalje bolje od Discovery. Lower decks je ok animirani star trek. Poslano sa mog SM-A715F koristeći Tapatalk |
Lower Decks je top, najbolje nešto sta je izašlo od Star Treka još od DS9/Voyager. Ima taj Star Trek look and feel, a humoristično je
|
Citiraj:
Citiraj:
Svaka serija ima svoju ciljanu publiku. |
apsolutno, to je i smisao ove teme.
Kad ljudi pišu svoje dojmove o nekim serijama i emisijama, na temelju prijašnjih dojmova znam da li poslušati njihovu preporuku ili ne. |
Citiraj:
|
Fala decki, krecem!
Sent from my GM1917 using Tapatalk |
Citiraj:
Nemam pojma o koja dva dijecka pricas, odustao sam jos na prvoj sezoni. |
Citiraj:
vjerojatno doktor i glavni inženjer. strašno iritantni Sent from my iPhone using Tapatalk |
Foundation dost dobro ide s obzirom koliko su sve izmjena napravili u odnosu na knjige. Pročitao sam do sada samo dva prequela, tj. na drugom sam pa mi je dosta toga drugačije u glavi od serije. Prekosutra je finale prve sezone pa će valjda neke stvari i razjasniti :)
|
Citiraj:
|
:D
|
Šta je slijedeće, One Night in Paris? Onaj sa Hiltonicom, ofkors. Ili će Kim Kardashian biti sliejdeća? :D
|
Narcos Mexico 3, jel bilo na početku "recap"? Zakleo bi se da je, mislim da sam slučajno stisnuo "skip" i sad nemam mogućnost da ga vratim. Kako? :)
|
Odi na episodes and more, medju trailerima su i recapovi sezona 👍
|
Citiraj:
Cijela ona trakavica reality te familije kaj je išla. Ili još traje možda, ko će ga znat |
The Wheel of Time
https://www.imdb.com/title/tt7462410/ Materijala u književnom predlošku ima podosta, a što su napravili od toga, vidjeti ćemo. |
Jesu izdali to pogobu više? Trailer za to stoji na Amazon primeu ima 3 miseca, svaki put udjem mislim da je izašlo nešto, kad ono samo trailer....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:23. |