![]() |
Jebote |
Citiraj:
|
sinoć gledo švedski akcijsko (:D) politički film "Hamilton - nacionalni interes"...eto i šveđani znaju snimit dobar film...al naši samo znaju za socijalne drame...
|
Jel to Peter Stormare? Mislim da sam to gledo... brutalno dobar film.
|
jok...ovaj
a nedavno gledo i Captain Philips (T Hanks) i za nevjerovat kako naprave kobasicu od filma zbog 4 poulupismena gusara...trebali su to upucat na početku i quit. Kolike novce poreznih obveznika su potrošili na jurnjavu po oceanu sa ratnim razaračima koji gutaju iljade litara po satu za, ponavljam, 4 polupismena gusara i još idu pregovarati... Ako su i u stvarnosti kapetani takvi kao i taj iz filma onda mene čudi da nema više otmica brodova...a svaki kapetan bi trebo imat diplomu iz samoobrane (da ne kažem crni pojas) a ne bit ko pi**ce... |
To je onda drugi dio...
|
Upravo došao iz kina, bili gledat Interstellar.
Osobno, mislim da je to remek djelo koje bi svaki zaljubljenik u filmove, a pogotovo SF, trebao pogledati. Soundtrack koji je 100% pogođen i daje fantastičnu atmosferu, emotivna priča sa više zapleta i raspleta, predivno putovanje kroz svemir i sve ono dobro i loše u njemu, teorija relativiteta, potresna priča i uvjerljivi likovi, te povrh svega fantastična gluma Matthew McConaughey-a, Michael Caine-a i ostalih. Vizualni i audio efekti vrhunski, itd. Mislim da stoji rame uz rame sa 2001 Odisejom, uzevši u obzir razliku u starosti ta dva filma naravno. Ne znam, oko 9.5/10 mu dajem. Siguran sam da će mu netko naći neke nepravilnosti, ali gledano cjelinu, ona ih zasjenjuje te ni u kom trenutku ne prekidaju "uvjerljivost" filma. |
definitivno u imaxu gledati, meni malo žao što nisam.
prizori su da ti pamet stane |
Uff, bas mi je drago ovo procitati... Cinilo mi se da je over-hajpan taj Interstellar onako na prvi pogled. Odoh ga sutra pogledati :)
|
Lucy.. Jad i bijeda.
|
Game Of Bones: Winter is Cumming
Umro od smijeha :roller: Super Mario Bros 1993 I dalje toliko loš da je zapravo dobar. :chears: |
pogledao interstellar, film je savršen, od inception-a nisam tako dobar film pogledao, jedva čekam vaše dojmove , 2 sata sam razglabao poslje filma uz pivo sa ekipom, obavezno pogledajte, Masterpiece Nolana, Matthew na visini zadatka
|
Interstellar, već su momci napisali svoje, slažem se. remek djelo. pričam satima o filmu, svatko neku svoju priču ima i svoje viđenje. VGG
|
Znaci definitivno se isplati ici pogledati u kino ?
Nisam ni sumnjao u film :) |
Jel ima ejlijena u tom interstelaru?
|
Citiraj:
|
negdje gore na sjeveru u ''vjecnom'' snijegu i ledu su na smrzavanje stavili to o cemu ti pricas. sad se samo ceka da se to sve skupa otopi i potone na dno oKeana :D
|
Tako je, bila je slika baš negdje na snijegu.
|
Interstellar 10/10. Obavezno pogledati u IMAX-u. Ekipa je već napisala dojmove, pa ću ja samo dodati da im je formule i teorije radio Kip Thorne, jedan od najpoznatijih teoretskih fizičara.
Njegovim formulama su došli do najrealnijih prizora crne rupe ikad prikazanih na TV-u, te je nastavio s ekipom Interstellara razvijati modele koje će poslije objaviti u časopisima:) http://www.wired.com/2014/10/astroph...ar-black-hole/ |
Citiraj:
|
Novi Star Wars je napokon dobio i ime :) |
za ove koje su pogeldali film, jel mislite da ce biti nastavak intestellara?
|
Nema mi logike, a i ako bude, bit će sranje.
Bolje da ne riskiraju s tim, napravili su dobar posao, nek ostane na tome. |
Citiraj:
|
Tip sa slikom ramba pital jel preglasno:lol2:
|
Citiraj:
|
evo ko nema šta pametnije za radit za 15tak minuta HRT1, odličan španjolski horror REC
btw, nedavno sam spomenuo film na Novoj, po igri Far Cry...ali...:wtf2:...užaš!! film B produkcije.. da sam ja tvorac igre, tužio bi producente filma da su srozali ugled tako dobre video igre sa očajnim filmom...a mogli su napravit pravi blockbuster!!! |
Stonehearst Asylum (2014)
vrlo dobar film, preporucljivo gledat |
Citiraj:
Znaci i dalje isto, makar u 4dxu mi je bilo ok glasnoca... |
Prošla ponoć... Je li prekasno za gledanje LOTR: The Two Towers Extended Edition? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:41. |