![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne samo da nece zahvalit nego nece ni pustit.
|
Citiraj:
|
E to onda da. Slično je i par sto metara prije, kod Nehajske. Kad se izlazi iz podvožnjaka i onda želiš skrenuti u Nehajsku, a na tu traku dolaze ovi iz smjera Savske.
|
Citiraj:
|
Ja to gledam vec 18 godina i isto je stalno. Zene ne pustaju i nemaju urodenu "vozacku kolegijalnost". Iznimke postoje naravno.
|
Ma ne razumiješ. One ti imaju pravo da budu puštene kad one to žele i zbog toga ne vide zašto bi se trebale zahvaljivati.
Al da, stvarno ne vidim zakaj je nekome tak teško dići ruku ili stisnuti sva četiri... Stvarno uljepša dan. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zašto bi kod tog manevra i dale sva 4 žmigavca kad su uključile desni, skrenule desno i zaustavile se na desnoj strani. Pa ulica je taman da se mimoiđu 2 auta, zašto ja ne vidim da se ona želi zaustaviti i zaobiđem je.... 3 takva slučaja od 8 ujutro... |
To se cesto dogadja kada se skrece iz Zvonimirove u Tuskanovu.
Ekipa odma stane sa autom kod kioska i ne mozes proc jer ima ekipe koji skrecu iz Tuskanove u Zvonimirovu il idu ravno prek pruge i onda nastane kaos. Najvise je to izrazeno subotom i nedjeljom kad ekipa ide na plac i stane se u desnu traku u cijelom potezu Tuskanove od Marticeve do Zvonimirove. Jos je tam i na placu postavljena ona kamera kaj snima promet al ne znam dal i dalje funkcionira. |
danas mi otišao termostat,sav antifriz iscurio,dimilo se,sad me zanima dal sam zeznuo što jer sam nalijao hladnu vodu a motor nije radio..
|
Jel auto zakuhao? Ak nije nemaš brige. U kiler si nalijao hladnu vodu?
|
nije zakuhao,samo se sva voda/af izlijala kad je puko onaj mali pipac,ne u kiler,u posudu za vodu..
|
Onda nemaš brige. :)
|
onda ok,tnx. :)
baš sam gledao,sav je metalni ali taj mali pipac je neki plastični i normalno da se s vremenom pojede i slomi,glavno da na njemu piše GM :D veli mi mehaničar ako imam koga da taj dio istokari kao,od nekog metala i onda nema brige,sad dal bi to išlo,ne znam..ugl novi je gore pa ok. |
Jadan susjed kad side dole.. To se i meni zna desit. Cak mi je pojelo lak na haubi..
https://www.flickr.com/photos/125477...posted-public/ |
To su sove, one budu u coporima na drvecu. Meni isto nagrizlo lak na haubi. gamad...
|
Svaka cast. Sad i to znam. Specifican drek, ko cement i krvav iz nutra, katastrofa od 10 cm promjera debala centimetar pa mozda i vise.
|
http://www.24sata.hr/auto/pravi-ljep...rvatsku-421822
da je pravi ljepotan stavili bi sliku guzice :D :D :D btw. ČUDO!!! danas propustim ženu da uleti u moju traku i uparkira u dvorište, ono stanem i zablendam i dobijem POZDRAV RUKOM!!! zapišite ovaj dan drugari :D |
evo malo padobranski u mom stilu :D jeli vi dijelite misljenje da je danasnji dizelski pregazio benzinske motore - naravno iste jacine. recimo vozio sam opel
astru staru 4 god. - da se razumijemo to mi je najomrazenije auto i benzinac koji ima 90 ks prakticno ne giba s mjesta. ono, nula... klima na 6 i jedva u prvoj moze uzgirat uz neku uzbrdicu, prestizanja, ubrzanja, sve mi je lose na tom autu. i onda sam vozio dizela i iako je smece osjetno je bolji. isti dojam sam dobio sa sx4, cliom, daciom logan...golf 7 da ne pricam, potrosnja benzinca ogromna za nista, a dsg tdi bukvalno leti... |
pa pregazio je kada ti idu troškovi redom:
- dpf filter po 2k€ - boš pumpa po soma - turbina po 1-2soma - injektor komad to 300-400 jako brzo se istopi razlika ako ideš na rabljenog kojeg ne znaš kako je netko vozio...a i da si ti prvi vlasnik nekog euro 6 dizelaša, trebaš se dobrano bojati našeg benzina. |
Astra je preteska za 90ks benzinca. Barem 1.6 mada i sa turbakom od 140ks bas nije nes poletna a to bi vec trebalo letit.
|
astra? aktualna? sa svojih tonu i pol je preteška za top turbo jebote...
|
1.4 turbo je jedva taman za nju iako bi u nekim drugim autima taj motor imal vec neku rezervu i dobra ubrzanja. Sa jacima je vjerojatno bolje, ne znam koji je sad top turbo. Imaju dobar novi dizlo, 1.6..
|
Citiraj:
Ne kuzim zasto ljudi i dalje usporedjuju turbaka i atmosferca? I naravno da ih nisu pregazili, bolji su samo u potrosnji i momentu koji je uvijek veci kod dizela. A sisa je naveo primjer kak je dizel pregazio benzinca na servisima :D |
^^ tocno to, dovoljno je samo da ih stavis zajedno prve na semaforu i dobit ces hladan tus koliko je dizel varljiv po pitanju ubrzanja do stotke recimo.
Treba odvagnuti kod kupovine sto tocno zelis od auta. Prednost je dizela mala potrosnja u gradu, ali treba biti i svjestan da taj osjecaj mocnog ubrzanja dosadi ubrzo kad se provozis u brzem :D, i servisi su skuplji kao sto je receno stoput |
Svugdje osim ubrzanja na semaforu su dizeli bolji, meni. Meni sad auto trosi 5.5 litri i to bez stednje. Ni jedan benzinac do sad nije isal ispod 7 na tim rutama, cesto prema 8.
Mali dizli su losiji i po turbo rupi. U tim okretajima se benzinci bolje snalaze i brze se zavrte do okretaja. U zadnje vrijeme mi i ti novi automatici imaju smisla, sa 7,8,9 brzina sa malim dizelima. |
Citiraj:
Vožnja manje više po ograničenju magistralnom cestom s udjelom 20 km autoceste. Sad kad krene paljenje klime bit' će malo više. Usput, istu dionicu sam ponekad rijetko znao provoziti u žurbi vozeći uglavnom preko ograničenja te dogurao do 6,5 . Naravno da bord kompjuter nije apsolutno točan pa uz pretpostavljenu grešku od 10% to je i dalje ok potrošnja. Mislim da još uvijek stoji ona stara računica o namanje dvadesetak tkm godišnje da bi dizlo bio isplativ pod uvjetom da se ne dogodi nešto od onoga što je Syss napisao. Fap filteri se još uvijek mogu bez frke izvaditi te proći na tehničkom no, i to vrijeme polako ističe. Prije ili kasnije će na tehničkom biti moguće kontrolom ispuha ustanoviti da fap nedostaje. EDIT: što rade penzići ? Voze se k'o penzići i pišu postove u 6 ujutro...:roller::D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:50. |